Nije bitno šta ti ili ja mislimo nego to što ti govoriš nešto zašto nemaš nikakvu argumentaciju baš kao i Rosicky prije tebe. Pitam evo i tebe koje pare uzima i od koga?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja uzeo u CJ Barattolino cokolada, nije bilo Hagena, i top je, pojedes pola kutije dok si reko keksVensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:37U Bingu popis stanovništva gospodara mi![]()
Nema Magnuma u čaši , razgrabljeno![]()
Takis uzeo na Hifi, fuego pojeo jedan (ne vrecicu nego kolut onaj iz vrecice) i nisam mogao vise koliko je ljut, sta je ono
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zato i jest 6-7 maraka, koliko vec. Uzmes jedan i dosta za taj dan. Svaki dan po jedanrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:30Ja uzeo u CJ Barattolino cokolada, nije bilo Hagena, i top je, pojedes pola kutije dok si reko keksVensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:37U Bingu popis stanovništva gospodara mi![]()
Nema Magnuma u čaši , razgrabljeno![]()
![]()
Takis uzeo na Hifi, fuego pojeo jedan (ne vrecicu nego kolut onaj iz vrecice) i nisam mogao vise koliko je ljut, sta je ono![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- muhamedhulk
- Kontakt:
De mi recite kako vi zimi kad dodje suhovina? Sudzuk i (krajiski) pastrma.
Ja ne znam stati, imam dvojicu “dobavljaca” provjerenih, domacih i citavu zimu ne fali, samo para treba, kg je 42-45 a sudzuka 30. Papreno ali vrijedi.
Ja ne znam stati, imam dvojicu “dobavljaca” provjerenih, domacih i citavu zimu ne fali, samo para treba, kg je 42-45 a sudzuka 30. Papreno ali vrijedi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Isto kao i početak pregovora sa EU. Sve gola laž i ubleha.
Jedino što nije laž je da će struja poskupiti. To nam ne gine.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
To će mi glave doćimuhamedhulk je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:02De mi recite kako vi zimi kad dodje suhovina? Sudzuk i (krajiski) pastrma.
Ja ne znam stati, imam dvojicu “dobavljaca” provjerenih, domacih i citavu zimu ne fali, samo para treba, kg je 42-45 a sudzuka 30. Papreno ali vrijedi.![]()
Idući vikend će skidanje kod mog dilera, stelji se najviše radujem
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- VensanKasel
- Kontakt:
Japanski bejzbol grač Shohei Ohtani pridružiće se Los Angeles Dodgersima , sa kojima je dogovorio desetogodišnji ugovor vrijedan 700 miliona dolara
Najveći ugovor u historiji sporta
@alemsa šta je ovo sunce ti poljubim ???
Najveći ugovor u historiji sporta
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To ti kao da dobijes Messija i Maldinija u jednom igracuVensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:39Japanski bejzbol grač Shohei Ohtani pridružiće se Los Angeles Dodgersima , sa kojima je dogovorio desetogodišnji ugovor vrijedan 700 miliona dolara![]()
![]()
![]()
Najveći ugovor u historiji sporta![]()
Covjek je talentiran toliko da igra na dvije pozicije skoro jednako kvalitetno, a to je za all star kvalitetno na obje, kao pitcher i kao batter, sto se nije desilo jos od Babea Rutha
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zar su tolike u pare bejzbolu.. mislim nisam ocekivao da je nesto mizerno, ipak im je to medju popularnijim sportovima al 70 mil godisnjeVensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:39Japanski bejzbol grač Shohei Ohtani pridružiće se Los Angeles Dodgersima , sa kojima je dogovorio desetogodišnji ugovor vrijedan 700 miliona dolara![]()
![]()
![]()
1946-1987
Ovaj lik je naporan ko proljev. Jel i njemacko **** ljepse mirise od bosanskog il nekog drugog?VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:35Po čemu je drastično razlika autoputeva u Sloveniji i Austriji ?numanumaye22 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 14:07To za Hrvatsku jeste tacno, ali nazalost po njih oni jesu i uvijek ce biti na Balkanu, tako tim ce i uvijek da kaskaju za zapadnjacima. I Slovenija se dici da nije na Balkanu, pa tek kad sidjes s njihovog autoputa i udjes u Austriju vidis da je razlika ipak drasticna i da si tek tad usao u Europu.Centre forward je napisao/la: ↑09 dec 2023, 13:58
Da ovo je pogodjeno u sridu. Hrvati su, da se ne lažemo, u zadnjih trideset godina nama i recimo Srbiji pobjegli 100 godina, iako smo prije eto tih tridesetak godina svi bili otp neki egal ili ekvivalent. Taj kulurološki fenomen koji im je omugućila moćna Zapadna civilizacija oni ljubomorno čuvaju, ponosni su na svoj uspjeh i pokušavaju da na sve moguće načine pobjegnu od nekih stvari. Oni žele da se sa tih margina više približe centru vrijednosti kroz razne društvene fenomene. Najbolji primjer toga je situacija Sergeja Trifunovića i njegov "tretman" u Splitu.
Da, slažemo se za Belinghama, i ostaje nam da žalimo za njim.![]()
![]()
Plate su im 700 eura u nekim firmama, recimo gdje proizvode sladolede i slicno, to u Njemackoj imaju volonteri i ljudi na FSJ/BFD vizi.![]()
Dakle jos mnogo pure pojest moraju.
1946-1987
Pa nea salary cap, a i ugovor moze dozivotni potpisati, nema vremenskog limitaVensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:39Japanski bejzbol grač Shohei Ohtani pridružiće se Los Angeles Dodgersima , sa kojima je dogovorio desetogodišnji ugovor vrijedan 700 miliona dolara![]()
![]()
![]()
alemsa je napisao/la: ↑10 dec 2023, 00:11Pa nea salary cap, a i ugovor moze dozivotni potpisati, nema vremenskog limitaVensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:39Japanski bejzbol grač Shohei Ohtani pridružiće se Los Angeles Dodgersima , sa kojima je dogovorio desetogodišnji ugovor vrijedan 700 miliona dolara![]()
![]()
![]()
alemsa je napisao/la: ↑10 dec 2023, 00:11Pa nea salary cap, a i ugovor moze dozivotni potpisati, nema vremenskog limitaVensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:39Japanski bejzbol grač Shohei Ohtani pridružiće se Los Angeles Dodgersima , sa kojima je dogovorio desetogodišnji ugovor vrijedan 700 miliona dolara![]()
![]()
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tekashi haj priznaj, jesil' pod gasom trenutno? 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ASD
- Kontakt:
Tolike nisu, ali taj je igrač mnogo bolji od ostalih.leo1946 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 00:04Zar su tolike u pare bejzbolu.. mislim nisam ocekivao da je nesto mizerno, ipak im je to medju popularnijim sportovima al 70 mil godisnjeVensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:39Japanski bejzbol grač Shohei Ohtani pridružiće se Los Angeles Dodgersima , sa kojima je dogovorio desetogodišnji ugovor vrijedan 700 miliona dolara![]()
![]()
![]()
@alemsa šta je ovo sunce ti poljubim ???![]()
Sta ima veze
...
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 10 dec 2023, 03:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, VolimBiH96 i 25 gostiju.