FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemaš ACMa i to je sva priča. ACM i GK pod obavezno ostalo se da istrpiti
Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Ko god je rekao da treba vratiti Anđusica taj je fudbalska neznalica.
Ko god kaze da imamo dobre bekove taj pojma nema o fudbalu.
Mi imamo 3(tri) pravo dobra igraca Renan, Hasic i Buljubasic ostale koje imamo ima svaka ekipa u ovoj kukuruz ligi.
I za kraj Rozman je dobar trener za neki manji klub sa kojim ce da iznenadi na tabeli i bude 3 ili 4.
Covjek ubijedio navijace da je dobro 3-ce mjesto na tabeli.
Mi imamo 3(tri) pravo dobra igraca Renan, Hasic i Buljubasic ostale koje imamo ima svaka ekipa u ovoj kukuruz ligi.
I za kraj Rozman je dobar trener za neki manji klub sa kojim ce da iznenadi na tabeli i bude 3 ili 4.
Tanko da ne može tanje, ovako ako nastave primit ćemo gol a teško dati. Nema ko preuzeti loptu od Buljubašića.
Nismo mu slucajno mi šesti klub u zadnje tri godine, nigdje se ranije nije nametnuo.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:51Rogić klaun.
Furundzija nakon one jedne dobre tekme nastavio po starom. Greška za greškom. Nazad loš i naprijed užasan.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nema sta, vidjena sinoc ta aston vila.Lucas je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:31I Klafurić je preuzeo ekipu sklepanu s brda, s dola, pa su Aston Villa za nas po igri.holyman je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:12Uzivaoci besplatnih ulaznica hoce sve preko noci, a nikako da razumiju ono sto je receno prije 3 mjeseca, da od covjeka do proljeca ne ocekuju mnogo.jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:38
Donio nam je 3 boda protiv Zrinjskog.
Ja se ne mogu oteti dojmu da on nema s kim odigrat određene zamisli. Odigra ispali se ne dobije loptu i tako 100 puta. Mislim da bi mu Vrancic dao 15 lopti po utakmici. Jbga.
Ponovo ponavljam, sa nama svaka ekipe izadje da nas udara. Tu smo tanki i izbace nas iz ritma tim potezima. Vico skonto slabu tacku
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Lose lose je ovo. Daj na guzove da uzmemo 3 boda nama je igra 0. Fali Avramovski ili Vrancic neko sa malo kreacije.
Sta je ovo braco duge gace i duple carape ne pomazu
Sta je ovo braco duge gace i duple carape ne pomazu
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mršado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Čorooooooo mangupeeeeeGalileoGalilei je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:56Mršado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Standardno pitarsko podcjenjivanje i podsmijehivanj svakoj ekipi.
Jarane hladno je, ovi igraju jako muski. Pariraju nam, fudbal je. Lopta je okrugla, mi nismo Real Madrid saneri ..
Jos gol i da se razilazimo na caj ali u goskovoj mrezi
Jarane hladno je, ovi igraju jako muski. Pariraju nam, fudbal je. Lopta je okrugla, mi nismo Real Madrid saneri ..
Jos gol i da se razilazimo na caj ali u goskovoj mrezi
- 1 9 4 6 -
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Frajer konstantno gubi svaki duel. Nikad ga nisam vidio da je iscackao ničiju loptu. Protivnik ga čita ko da je dijete. La kako je moguće da mu je protivnik uvijek na pasu. Rustemovic je za njega ModrićLucas je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:55Nismo mu slucajno mi šesti klub u zadnje tri godine, nigdje se ranije nije nametnuo.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:51Rogić klaun.
Furundzija nakon one jedne dobre tekme nastavio po starom. Greška za greškom. Nazad loš i naprijed užasan.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Previše nonšalantno, kao na rekreaciji i očekuju da će im se ovi iz Gabele skloniti. Hoće, kako da neće.
Haj ne seri sviju ti pogledaj malo rezultate tih klubova kada ih je vodioLucas je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:55Nismo mu slucajno mi šesti klub u zadnje tri godine, nigdje se ranije nije nametnuo.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:51Rogić klaun.
Nisam neko ko pljuje po klubu niti cu kad pljuvati, ali definitivno neki igraci nisu nivo Sarajeva. Ko god misli da ce se iskorak napraviti sa igracima tipa Andjusic, Radovic, Beganovic, Rogic, Penaranda u ovom stanju, onda zaista je fudbalski genije. Vecina ovih igraca je nivo fudbalske inteligencije igraca za puno manje klubove od Sarajeva.
Da mi je jednom vidjet dupli pas, pa da izbace nekog igraca iz toga...
Bez ozbiljne 10tke, ne mozemo i ne smijemo drugi dio sezons poceti. Pogledajte prenos lopte Julardzija, Buljubasic, samo do bekova ili stopera, nema protoka lopte prema naprijed.
Da mi je jednom vidjet dupli pas, pa da izbace nekog igraca iz toga...
Bez ozbiljne 10tke, ne mozemo i ne smijemo drugi dio sezons poceti. Pogledajte prenos lopte Julardzija, Buljubasic, samo do bekova ili stopera, nema protoka lopte prema naprijed.
Ima ovdje dosta istine u Adinom postu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:56Mršado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Rozmana branite ko da vam je najrodjeniji. Niko ga netjera, ali lik je jaci na rjecima nego na djelu. Pa mi ove sezone pod njegovim vodstvom ne znam jesmo li 3 utakmice dobili onako bas momacki kako se to od ove ekipe očekuje. Il je bilo na guzove ili smo zijanili.
I nemojte price, kako je tek dosao. Lik ima uz Zrinjski najjaci igracki kadar u ligi. Ove amatere bi trebao rjesiti u pola sata.
Steta za Penu sto se povrijedi, ovdje bi valjao pravo jer niko osim njega i Hasica ne zna povuci loptu naprijed.
Tvrd je Gosk vraćaju u blok veoma brzo i teško je to probit bez nekih brzih kombinacija.
Andzusic, Julardz pa cak i Dzurickovic koji se malo dohavizo ali vrlo los u par navrata u početku.
Tvrd je Gosk vraćaju u blok veoma brzo i teško je to probit bez nekih brzih kombinacija.
Andzusic, Julardz pa cak i Dzurickovic koji se malo dohavizo ali vrlo los u par navrata u početku.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zacepite nam usta momci
- 1 9 4 6 -
Lavcina je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:59Ima ovdje dosta istine u Adinom postu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:56Mršado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Rozmana branite ko da vam je najrodjeniji. Niko ga netjera, ali lik je jaci na rjecima nego na djelu. Pa mi ove sezone pod njegovim vodstvom ne znam jesmo li 3 utakmice dobili onako bas momacki kako se to od ove ekipe očekuje. Il je bilo na guzove ili smo zijanili.
I nemojte price, kako je tek dosao. Lik ima uz Zrinjski najjaci igracki kadar u ligi. Ove amatere bi trebao rjesiti u pola sata.
A ko kaze da imamo najjaci igracki kadar? Kazemo mi navijaci, a da li je to realno? U zadnje vrijeme sve manje u tu pricu vjerujem.
Anemicni smo vec duze vrijeme,nije ovo samo veceras.
Sisaj ga kericu :*
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Burberry46, Dave, JavierBosnia, kanarinac, rimljanin90, SamoDaKazeem i 81 gost.