FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Za Devila moga druga

Mislim da je bilo u novembru 2009. godine.sarajlija89 je napisao/la:Jbg..partizan iskoristio svoje sanse i na kraju zasluzeno slavio...
Imala je i Zvezda 2-3 velike sanse,a u ovakvim tekmama se to mora koristiti...
Solidna tekma,pun stadion i korektna utakmica...2-0 je velika prednost i iskusna ekipa kao Partizan,tesko da ce to propustiti...
Devil..kad ste ih posljendji put dobili?? Komentator rece da je ovo 9 tekma u nizu da Zvezda nije dobila Partizana..
Btw...i u kosarci me interesuje isto..kad ste ih posljednji put dobili![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
Oh,pa bolji su nego fudbaleri hahaha
Ko bi reko
Nije meni bas najjasnija ta dominacija Partizana,kao sportskog kolektiva u odnosu na zvezdu....Zvezda ima vecu bazu navijaca i druge stvari..al partizan u svim sportovima dominira...
Evandro je danas los bio...morao je puno cvrsci biti i preuzeti vise odgovornosti...a i rano primljeni gol u prvom i na pocetku drugog pol. su dosta poremetili igru Zvezde...nisu vala ni srece imali danas..a Partizan je vrlo iskusna ekipa i to je velika prednost...

Ko bi reko

Nije meni bas najjasnija ta dominacija Partizana,kao sportskog kolektiva u odnosu na zvezdu....Zvezda ima vecu bazu navijaca i druge stvari..al partizan u svim sportovima dominira...
Evandro je danas los bio...morao je puno cvrsci biti i preuzeti vise odgovornosti...a i rano primljeni gol u prvom i na pocetku drugog pol. su dosta poremetili igru Zvezde...nisu vala ni srece imali danas..a Partizan je vrlo iskusna ekipa i to je velika prednost...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sve je prolazno, partizan može trenutno biti dominantan ali nikad neće biti veći klub od Zvezde. Sarajlija ne podjebavaj 

YNWA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma jok ba
meni svejedno,mada partizan malo vise gotivim..al neznatno je to
nekad sam zvezdu,al nesto se promjenilo
Samo se osvrcem na dominaciju partizana,ne samo u fudbalu nego u vecini sportova...koja nije neznatna
tesko je na ovome vremnu biti zvezdas bgm...al svaka cast navijacima zvezde..stvarno su nesto posebno i uvijek su tu..

Samo se osvrcem na dominaciju partizana,ne samo u fudbalu nego u vecini sportova...koja nije neznatna

tesko je na ovome vremnu biti zvezdas bgm...al svaka cast navijacima zvezde..stvarno su nesto posebno i uvijek su tu..

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- legenda reala
- Kontakt:
Ma reko sam ja Stefanu zicer dana kec na Partizan ,ali Željo sve zajeba
PRINC TAGOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ŠTA RADI MALI PARTIZAN
PRINC TAGOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ŠTA RADI MALI PARTIZAN
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Partizan je režimski klub.Tadić-Dačić-Ljajić... MTS,Srbijagas,NIS,Elektroprivreda,JAT...U prošlosti Milošević-Tomić-Marjanović.Ta saradnja sa vlastima u Srbiji traje preko 20-godina.sarajlija89 je napisao/la:Oh,pa bolji su nego fudbaleri hahaha![]()
Ko bi reko![]()
Primjer:MTS kao "zlatni sponzor" KK Crvena Zvezda daje klubu 50000 eura,dok KK Partizan dobija 16(šesnaest) puta više za isto razdoblje .
Nego,**** ih baza.Malo ih je a to se vlasti će se morati mjenjati a oni "nakvasat" neće

"Indija,Pakistan..."
Jos jedan dokaz da je Partizan trenutno dosta ispred Crvene Zvezde. Jbga Devil kontam ja da ti volis Zvezdu ali volim i ja Partizan tako da moram malo !
Tagoe nova muka nakon sto su se tek rijesili Clea !
Tagoe nova muka nakon sto su se tek rijesili Clea !

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
E jbg ne znam ni sta reci nakon ovakve utakmice i ovakvog poraza
Ko je gledao tekmu sve je jasno.Odavno nismo bolji derbi odigrali,kontrolisali smo igru,ali lopta nije pa nije htela u gol.Pet mrtvih zicera smo uspeli da masimo.Prvo Evandro na samome otvaranju utakmice,ni sada mi nije jasno zasto covek sa 5 metara nije hvatao volej nego je plasirao loptu na koju kasni Jevtic,zatim je i raspali Kadu kome pozdravim celu familiju,bas kao i njegovom pajdusu Raji.
,pa onda Koroman sve lepo uradio,Miljkovica jos nisu uspeli da nadju,ali paljanska sirovina svom snagom pred gola.Pa ni Borja nije imao srecu,lepo je izmiksao i Savica i Krstajica ali pored gola,pa onda opet Borja kada ga je lepo proigrao Lazovic ali preko gola.Zaista je impozantno sta smo sve uspeli da masimo.
Sa druge strane Partizan se kao i zadnja tri derbija ogranicio na cvrstu igru pozadi.Kako sam rekao prije tekme Partizan ako se otvori mi cemo da ih ubijemo.I tako i bi svaki izlet napred,rupa ostaje i mi kao retko kad pre uspevamo da dodjemo do gola,ali zavrsavalo se zicerima kako se zavrsavalo.Partizan golove dao u najmanju ruku smesno.Tagoe ponovo magnet za loptu,zaista je fascinantno kako se lik uvek nadje na pravom mestu.Rekao sam kada je dosao da on po fudbalskom znanju nije na nivou Clea,ali momak ima onaj killer instict ala Pipo Inzaghi,zna namirisati loptu da je to strasno.Drugi gol,tipican gol zvani Zvezda.Mi nismo uspeli ove sezone da odbranimo korner ili neki drugi prekid ako se igrac lepo postavi,videlo se to i protiv Indjije evo sada i protiv Partizana,Cosic jednostavno nije ni pokusao da stane,da se postavi ispred Tagoea.Imao je Partizan jos neke prilike ali kao i mi promasili su dva zicera.Prvo je Stamenkovic lepo intervenisao Ilievu,a onda je Adiyiah ocajno reagovao nakon lepo ostavljene lopte Tagoea.
Sto se tice same utakmice kisa koja je padala,te kosava koja je u drugom delu pocela jace da duva,su uspele da pokvare veoma dobar dojam.Derbi po meni najbolji u zadnje 3-4 godine zasigurno,ali je fascinantno da kada se sve sabere ekipe su masile pa jedno 7-8 mrtvih zicera.Zasluzeno su komsije pobedile,nema price,cestitam ih ali da je Zvezda pobedila takodje bi bilo itekako zasluzeno,ali najrealni ishod je ipak remi to se moraju svi sloziti.
Na tribinama odlicna atmosfera nekih 25-26000 gledalaca,dakle skoro do kraja popunjeno jer je pusteno nekih 27000 u prodaju.U kompletnom utisku navijanja mi smo opet odneli pobedu,bilo je momenata i kada su se Grobari culi bolje ali u mnogo vise slucaja smo ih nadglasali.Grobari imali onu pakljadu,bas me zanima sa koliko ce biti kaznjeni.
2:0 je nezgodan rezultat,to govore svi strunjaci,rezultat koji ne garantuje nista iako su dva gola prednosti.Da smo postigli taj jedan gol velike sanse bi bile za prolaz dalje.Ovako komsije imaju nekih 85% sansi za prolazak dalje i da idu na megdan verovatno Vosi.

Sa druge strane Partizan se kao i zadnja tri derbija ogranicio na cvrstu igru pozadi.Kako sam rekao prije tekme Partizan ako se otvori mi cemo da ih ubijemo.I tako i bi svaki izlet napred,rupa ostaje i mi kao retko kad pre uspevamo da dodjemo do gola,ali zavrsavalo se zicerima kako se zavrsavalo.Partizan golove dao u najmanju ruku smesno.Tagoe ponovo magnet za loptu,zaista je fascinantno kako se lik uvek nadje na pravom mestu.Rekao sam kada je dosao da on po fudbalskom znanju nije na nivou Clea,ali momak ima onaj killer instict ala Pipo Inzaghi,zna namirisati loptu da je to strasno.Drugi gol,tipican gol zvani Zvezda.Mi nismo uspeli ove sezone da odbranimo korner ili neki drugi prekid ako se igrac lepo postavi,videlo se to i protiv Indjije evo sada i protiv Partizana,Cosic jednostavno nije ni pokusao da stane,da se postavi ispred Tagoea.Imao je Partizan jos neke prilike ali kao i mi promasili su dva zicera.Prvo je Stamenkovic lepo intervenisao Ilievu,a onda je Adiyiah ocajno reagovao nakon lepo ostavljene lopte Tagoea.
Sto se tice same utakmice kisa koja je padala,te kosava koja je u drugom delu pocela jace da duva,su uspele da pokvare veoma dobar dojam.Derbi po meni najbolji u zadnje 3-4 godine zasigurno,ali je fascinantno da kada se sve sabere ekipe su masile pa jedno 7-8 mrtvih zicera.Zasluzeno su komsije pobedile,nema price,cestitam ih ali da je Zvezda pobedila takodje bi bilo itekako zasluzeno,ali najrealni ishod je ipak remi to se moraju svi sloziti.
Na tribinama odlicna atmosfera nekih 25-26000 gledalaca,dakle skoro do kraja popunjeno jer je pusteno nekih 27000 u prodaju.U kompletnom utisku navijanja mi smo opet odneli pobedu,bilo je momenata i kada su se Grobari culi bolje ali u mnogo vise slucaja smo ih nadglasali.Grobari imali onu pakljadu,bas me zanima sa koliko ce biti kaznjeni.

2:0 je nezgodan rezultat,to govore svi strunjaci,rezultat koji ne garantuje nista iako su dva gola prednosti.Da smo postigli taj jedan gol velike sanse bi bile za prolaz dalje.Ovako komsije imaju nekih 85% sansi za prolazak dalje i da idu na megdan verovatno Vosi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO Stefaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ???? Da l' se cujemoooooooooooooooooooo ?????Samo F.K.S !! je napisao/la:Za Devila moga druga![]()

Cujemo se ,moram se ici istusirati.
A cuo sam se i sa momkom poznatim pod incijalima HZ,ne ne mislim na nekog lika iz Hordi Zla,nego gle ironije na lika koji vas je pokopao ,Hadisa Zubanovica.
Poznato zar ne.

A cuo sam se i sa momkom poznatim pod incijalima HZ,ne ne mislim na nekog lika iz Hordi Zla,nego gle ironije na lika koji vas je pokopao ,Hadisa Zubanovica.

Poznato zar ne.

Znači pi*ke grobarske igrale bunkerDevil je napisao/la:
Sa druge strane Partizan se kao i zadnja tri derbija ogranicio na cvrstu igru pozadi.

YNWA!
Ma koliko bio paradox, veoma je dobro biti cigan i u ovim teskim vremenima! Veoma je dobrosarajlija89 je napisao/la:Ma jok bameni svejedno,mada partizan malo vise gotivim..al neznatno je to
nekad sam zvezdu,al nesto se promjenilo
![]()
Samo se osvrcem na dominaciju partizana,ne samo u fudbalu nego u vecini sportova...koja nije neznatna![]()
- kad znas da ti je veciti rival rezimski klub uz koga stoji drzava, politicari, fudbalski savez...
- kad znas zasto je 'procesuiran' i maknut sto dalje od Zvezde jedan Dragan Dzajic (legenda srpskog i svjetskog fudbala) i zasto se 'samo on bavio mutnim poslovima', a svi ostali su cvjecke...
- kad znas da kad imas najgori tim u istoriji da te ladno pokradu prosle god za titulu na pasnjaku (dva cista nedosudjena penala)...
- kad znas da i u najgorim vremenima po tim iz utakmice u utakmicu punis stadione (sto je nekima pusti san). Prosjek na domacim mecevima 17000-18000 ljudi, a rezimski mediji redovno slazu bar za 5 soma, jer ne mogu podnesu da 'smesna' Zvezda ima 3 puta vecu posjetu od 'sampionskog' Partizana...
- kad znas da bi 99 % navijaca manjeg srpskog kluba VOLELO u svojim redovima igraca koji nosi crveno-beli dres, dok je kod nas ta situacija nezamisliva (pricam o fudbalu, jer se ne moze porediti sa kosarkom gdje je u zadnjih 10 god bar 20-ak igraca mijenjalo dresove)...
- kad znas da su mali grobarcici toliko iskomlexirani, pa na derbiju na pasnjaku svaki put stavljaju zvucnike ispred Severa samo da bi culi njihovo navijanje i da bi se oni vise culi...
- kad znas kad si u pravom smisli rijeci TIM i SAMPION da dobijes jednu Romu ili PSV, a ne da ne mozes prosjecnom portugalskom prvoligasu uzeti bod...
- kad znas da 'nicija nije do zore..' i da ni ova nasa kriza nece vjecno trajati...
itd itd...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Sin mu sad trenira u Sarajevu pametan maliDevil je napisao/la:Cujemo se ,moram se ici istusirati.![]()
A cuo sam se i sa momkom poznatim pod incijalima HZ,ne ne mislim na nekog lika iz Hordi Zla,nego gle ironije na lika koji vas je pokopao ,Hadisa Zubanovica.![]()
Poznato zar ne.

Nego brate zaboravih ti reci imate pozdrave od Tagoea ili kako onaj komentator kaze teigo

http://www.delije-caffe.net/galerija/ga ... lije01.jpg
http://www.delije-caffe.net/galerija/ga ... lije04.jpg
http://www.delije-caffe.net/galerija/ga ... lije06.jpg
Ipak igramo protiv Zenita.Utakmica ce biti odigrana 23.marta(to je valjda sreda) na Marakani,dogovoreno je danas.A dan posle putujemo za Atinu gde igramo protiv Olya.
Gledao sam kup utakmicu Partizan-Zvezda.Atmosfera je bila odlična,i posebno mi je drago da nije bilo incidenata kao u nekim ranijim utakmicama.Iskreno,igrači Zvezde su me razočarali,jer u zadnjih 3,4 utakmice nisu bili dostojan protivnik Partizanu.Po meni,oni ne zasluzuju onakvu podrsku kakvu im pružaju njihovi navijači.
-
- Kontakt:
Ko je ta picoka na avataru ?Devil je napisao/la:Ipak igramo protiv Zenita.Utakmica ce biti odigrana 23.marta(to je valjda sreda) na Marakani,dogovoreno je danas.A dan posle putujemo za Atinu gde igramo protiv Olya.
E drug jesam ti reko da vas je Tagoe pozdravio sve kolektivno ?
Treba se riješiti Kadua ali što prije.
Lazovića forsirati umjesto njega.
.
.
Poruka Stojketu je bila originalna, da je ne pominjem neki će se naći prozvani.
Iskreno razočaran sam bio koreografijom, može to mnogo mnogo bolje.
.
.
- " $...
Nisam ni ja hteo da stavljam onu drugu poruku,svakakvih likova ovde ima,al' i ova prva je orginalna.obannon je napisao/la:Treba se riješiti Kadua ali što prije.
.
.
Sto se tice koreografije,ovo je bilo vracanje u retro fazon,jbg i sam znas da je ovo najlakse za uneti i za postaviti na gostovanjima jer nemas toliko vremena da se pripremis,uglavnom dobro je ispalo.Mada meni do sada nenadjebiv "Pobednik",ne mogu da se setim sada koji je to broj derbija bio,mislim zadnji u kupu na JNA.
Sto se tice rotacije Kadu-Lazovic i sam znas da je to nemoguce.Prvo se moramo resiti Raje,a kada to uradimo tek tada se moze ocekivati da i Kadu dobije sut kartu.Kadu je najlosi igrac u poslednjih 10 godina sto je zaigrao za nas,Obric i Salas su za njega licno Ronaldo i Kaka.Mada kako je krenulo sa resavanjem otpada u ovome prelaznom roku,daje mi to nadu da ce i Kadu da ode na daleki put,mada pitanje je da li bi njega hteo i Kineski trecoligas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.