FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 09 dec 2023, 17:26

Lenaa je napisao/la:
09 dec 2023, 16:53
Bitno je imati 800mil, na racunu, i hraniti javnost o "nikad finansijski jacem Bayernu".
A to sto za prvi tim igraju poluigraci, i amateri nema veze.
Idealna sansa da se nogira Tuchel, i da svercer i kriminalac dovedu podobnog.
O tome sam i pričao. Hvale se sa 850 miliona prihoda, a tim tanak kao švicarski sir. Uli i Rumennigge trebaju razguliti iz kluba, nikog ne dovoditi. Njihovo je prošlo, prepustiti stvari mlađim.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 dec 2023, 17:27

Djes igrati po ovakvoj kisi,,sta vam je,,oni su znali da ce izgubiti jos jutros. Top tri poraz u zadnjih 25 godina,a najskuplja ekipa u historijskoj povijesti FCB-a.
Sabotaza radnika nad poslodavcem.
VOLIM BAYERN

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 09 dec 2023, 17:32

Žele Flicka za trenera, samo bi im ja uz njega doveo i Kovača za fitnes pa da vidimo kako bi trčali :opaopa:

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 09 dec 2023, 17:35

Evo par rekao bi cinjenica:

1. Tuchel i Bayern nisu par
2. U ekipi imamo dva igraca svjetske klase; Kane i Musiala, s tim da ovaj drugi jos oscilira
3. Na Upi se tacno vidi da kad udje u greske zaredat ce s njima
4. Puno igraca je potpuno van forme
5. Svaka ekipa koja nas presingom napadne ima realne sanse i da nas pobijedi
6. Kim nije onaj igrac kakvom smo se nadali, rijetko tko to pominje

I ono najvaznije: nema ova ekipa taj ratnicki karakter, da udju u fight kad nalete na ekipu kakva je danas bio Enitracht, mlakonje obicne. Ni Ciro pokojni ih ne bi mogao galvanizirati.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 dec 2023, 17:40

Zlaja83 je napisao/la:
09 dec 2023, 17:35

1. Tuchel i Bayern nisu par
2. U ekipi imamo dva igraca svjetske klase; Kane i Musiala, s tim da ovaj drugi jos oscilira
3. Na Upi se tacno vidi da kad udje u greske zaredat ce s njima
4. Puno igraca je potpuno van forme
5. Svaka ekipa koja nas presingom napadne ima realne sanse i da nas pobijedi

I ono najvaznije: nema ova ekipa taj ratnicki karakter, da udju u fight kad nalete na ekipu kakva je danas bio Enitracht, mlakonje obicne. Ni Ciro pokojni ih ne bi mogao galvanizirati.
Kim i Upa realno ne znam ko je gori ali eto Kima nimalo nisu odmarali otkako je dosao pa se smije pricati koliko je los
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Eisig
Kontakt:

Post Postao/la Eisig » 09 dec 2023, 17:42

Uvaliti Kimmicha Barceloni, Sanea gdje god, Gnabrya opet u Englesku, Glupamecana Dortmundu, Daviesa Realu, Kima vratit u Italiju i tako dalje. Tri igraca valjaju. Kane, Musiala, Sane.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 dec 2023, 17:46

Eisig je napisao/la:
09 dec 2023, 17:42
Uvaliti Kimmicha Barceloni, Sanea gdje god, Gnabrya opet u Englesku, Glupamecana Dortmundu, Daviesa Realu, Kima vratit u Italiju i tako dalje. Tri igraca valjaju. Kane, Musiala, Sane.
De se odluci, hoces li prodati Sanea ili ces ga ostaviti kao igraca koji valja? :mrgreen:

Svi smo pod dojmom blamaze i sramote, svi bi sad sve prodali ali cemo sutra drugacije pricati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 dec 2023, 17:49

Uprava napolje! Isto cu i sutra pricati.

Eisig
Kontakt:

Post Postao/la Eisig » 09 dec 2023, 18:14

Omerbavarac je napisao/la:
09 dec 2023, 17:46
Eisig je napisao/la:
09 dec 2023, 17:42
De se odluci, hoces li prodati Sanea ili ces ga ostaviti kao igraca koji valja? :mrgreen:

Svi smo pod dojmom blamaze i sramote, svi bi sad sve prodali ali cemo sutra drugacije pricati.
Ma na Comana sam mislio gore iznad. Bezveze trosak pravi,od onog finala protiv PSGa beskoristan igrac.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 09 dec 2023, 18:15

Iako nisam pobornik stalnog mijenjanja trenera,mislim da je svima jasno da Tuchel nije za Bayerna ili obratno.
Nemam ni ideje ko bi mogao doći,ali jasno je da trenutno nije ništa uredu.
Nadam se da ovo nije opet pobuna igrača i njihov pokušaj da ga otjeraju

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 dec 2023, 18:48

Saurman je napisao/la:
09 dec 2023, 16:22
Kimmich je totalno van forme čovjek je izgubljen na terenu.
Iskusno forsiranje transfera :zzz:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 dec 2023, 18:54

sreca da nisam gledo danas. trenera ostaviti, necemo svaki po godine mijenjati. mora uprava malo jace prema treneru i igracima, ponasaju se ko da su dosli u Bayern uzeti lovu pred kraj karijere a ne super zvijezde ili zvijezde u nastajanju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 dec 2023, 19:31

Da li je Kimmich najveći problem ove ekipe?

Moguća svađa sa trenerom gdje ga Tuchel ( po meni ispravno razmišljanje ) vidi kao 8-cu i to otvoreno komunicira sa javnošću ( ovo je greška Tuchela ). Kimmich se javno sa tim ne slaže.

Kimmich sebe vidi kao 6-cu a ne može defanzivno zaustaviti nikoga sa ovog foruma.

Momak je čista 8-ca ali to ne želi igrati unatoč pokazanoj kvaliteti prema naprijed.

Usporava igru maksimalno. Vrti se često oko svoje osi i neodlučan je izuzetno što je pogubno za napadačke akcije. Često vraća lopte unazad ili igra u širinu. Nema okomitosti njegova lopta. Ne iznosi loptu kao Švajni ama baš nikad - ne osvaja prostor što je krucijalno za našu igru i samim time bi olakšao igru krilima.

Naša najbolja partija sezone ( u svim segmentima igre ) je protiv Dortmunda bez Kimmicha. Da li je to bilo slučajno?

Ljudi za Kimmicha bih volio pročitati vaše mišljenje

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 09 dec 2023, 19:40

Stefan Effenberg je napisao/la:
09 dec 2023, 19:31
Da li je Kimmich najveći problem ove ekipe?

Moguća svađa sa trenerom gdje ga Tuchel ( po meni ispravno razmišljanje ) vidi kao 8-cu i to otvoreno komunicira sa javnošću ( ovo je greška Tuchela ). Kimmich se javno sa tim ne slaže.

Kimmich sebe vidi kao 6-cu a ne može defanzivno zaustaviti nikoga sa ovog foruma.

Momak je čista 8-ca ali to ne želi igrati unatoč pokazanoj kvaliteti prema naprijed.

Usporava igru maksimalno. Vrti se često oko svoje osi i neodlučan je izuzetno što je pogubno za napadačke akcije. Često vraća lopte unazad ili igra u širinu. Nema okomitosti njegova lopta. Ne iznosi loptu kao Švajni ama baš nikad - ne osvaja prostor što je krucijalno za našu igru i samim time bi olakšao igru krilima.

Naša najbolja partija sezone ( u svim segmentima igre ) je protiv Dortmunda bez Kimmicha. Da li je to bilo slučajno?

Ljudi za Kimmicha bih volio pročitati vaše mišljenje
Davno sam ga iznio ovdje. Kancer ekipe.

Eisig
Kontakt:

Post Postao/la Eisig » 09 dec 2023, 19:57

Gledam bas sazetke. Odbrana je u rangu Stupcanice, ali Upamecano je kita od igraca. Prvi gol lopta se odbija brat gleda samo prati pogledom umjesto da utrci, cetvrti gol njegov isto kiks gubi loptu gol se prima. Peti gol cuva igraca kao da je dijete malo, peti gol. Najlosiji igrac u Bayernu u zadnjih 20 godina.

Kim je isto tanak,igrac za srednjih ekipa tipa Napoli i slicni, kakav Bayern crni. Kimmich beskoristan, Laimer samo jos jedan u nizu promasaj koji je uvaljen od strane Leipziga. Mazraoui pogubljen, ode Pavard, on umjesto da se dokaze, on se bruka. Choupo Moting zicer ne moze zabit kojeg bi Semir Stilic pospremio. I njega nogom nabit na kraju sezone. Ako mora vec tako neki levat ponekad igrari zaganjati nekog drugog onda. Aubameyang reseta mreze u Marseilleu, nije los za ulaska s klupe.

Coman i Gnabry se moraju prodati kako god i gdje god, dugo su vec tu a bez pravog ucinka. Ekipa se treba praviti oko Kanea, Sanea i Musiale, jedini sto lopte znaju. Davies je ocajan, njega u Real.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 dec 2023, 20:55

Bundesliga je napisao/la:
09 dec 2023, 17:21
Neće se ništa riješiti dok se prvo uprava ne promijeni. Od njih sve počinje i oni su zakuhali sve ovo. Ko je dao Goretzki i Gnabryu po 20 miliona platu? Ko nije dao da se dovede novi golman ili da se promoviše Nubel nakon što Herminator nije igrao gotovo godinu, a samo da se ne bi naljutio? Ko je dopustio Kimmichu da odlučuje kako je on šestica i da se ne dovodi nova na zahtjev trenera. Ko pokušava produžiti raspalog Daviesa i Mullera koji je na zalasku karijere i to vjerovatno mu žele dati 20 miliona platu? Ko je kriv što je Bayern ostao na po 3 štopera i veznjaka?

Možete vi prodavati i Gnabrya, Upamecana, Goretzku, Daviesa itd. Ali dok se uprava ne očisti od hamelja nema od tog ništa. Previše je stvari trulo u klubu i previše se dopušta igračima.
Sto me ovo podsjeca na United :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 dec 2023, 22:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:
09 dec 2023, 20:55
Sto me ovo podsjeca na United :mrgreen:
Vi ste jos gori. Vama ni Bog ne pomoze :mrgreen:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 09 dec 2023, 22:14

Zlaja83 je napisao/la:
09 dec 2023, 17:35

Neko i spomene pa ga dočekaju na nož.

Al ako jednom dođete do Cityja ili Reala pa kad vas budu visoko stisli, onda ćete tek vidjeti da se ne može igrati sa stoperima skromne tehnike.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 dec 2023, 23:41

Rajaz je napisao/la:
09 dec 2023, 18:48
Saurman je napisao/la:
09 dec 2023, 16:22
Kimmich je totalno van forme čovjek je izgubljen na terenu.
Iskusno forsiranje transfera :zzz:
Vidim Araujo na hotline sa Tuchelom,možda nešto isforsira.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 09 dec 2023, 23:41

Centre forward je napisao/la:
09 dec 2023, 17:24
Sve to stoji al' ovi su danas izgledali k'o da ih sa klupe vodi moj tetak Omer.

Samo što se ovako ponaša prema Ligtu, treba ga otjerat' još večeras.
Ne kontam, šta je u pitanju.
Ovaj spreman a ne može da igra? Nisam upućen.

Evo i @Elber nakon 263 posta izostavi Ganabryja :urnebes: nešto će krenuti.....ka dobru. Nadam se :mrgreen:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.