FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vauu dobismo goska hajmo proslaviti
Ma svaka ekipa ima problem razbiti bunker, jos kad ga primis onda neide nista. Patili smo se da ih nacnemo, prekid urodio plodom a onda lagano punjenje.bordobijeli je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:46Bgm beton smo kad prvi zabijemo al mnogo kilavo kad ne zabijemo na vrijeme ili primimo prvi.
Dodao bih, Rogic odlican, daleko sigurniji od Sahe.
U novi boj ...
Ja koliki je Pločo sviju mi
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Kako sam dobre postove spremio bio za kiks. Šteta.
Nekonstantnost
Za to treba vremena.
Ja i dalje mislim da necemo doc dovoljno vremena Slovencu
Nekonstantnost
Za to treba vremena.
Ja i dalje mislim da necemo doc dovoljno vremena Slovencu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
bordobijeli je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:46Bgm beton smo kad prvi zabijemo al mnogo kilavo kad ne zabijemo na vrijeme ili primimo prvi.
bordobijeli je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:11Nama ako danas ne pomogne cazinski ljepotan kazlagić nema nam bodova.
POSTO OBRAZ KERUUUU ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Cestitke igracima i Rozmanu.
Bili smo pod nekim pritiskom, i imali srece u prvom poluvremenu, pred kraj smo dodali gas i na kraju rutinski pobijedili.

Bili smo pod nekim pritiskom, i imali srece u prvom poluvremenu, pred kraj smo dodali gas i na kraju rutinski pobijedili.

Elhamdulillah, bravo momci.
Iz Mostara se vratiti neporažen i odlično je.
Iz Mostara se vratiti neporažen i odlično je.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
SAMO DA PORUČIM EVANDERU I PREKRIVENIM PLAVCIMA DA SE NAPUŠE QARIIIINEEEEE
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kakvo pisanje Rozmana po ovim sto tvrdise da je pobjegao posle Veleza 

Pa nije to masnokosa kerina !!!
Pa nije to masnokosa kerina !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- belosevic23
- Kontakt:
Hasica bih volio vidjeti na 10tki, Kyeremeha desno gurnut. Ima Ajdin smek za ove lopte kroz odbranu da je gurne za Renu
-
- Kontakt:
Kakvi kerovi i bolesni umovi su se nakotili na ovaj forum, to je fuj.
Čestitke za momke i Rožmana.
Čestitke za momke i Rožmana.
-
- Kontakt:
Dobro je sve što se dobro završi, ali mora ovo mnogo bolje tj. ranije rješavati ovakve utakmice protiv graničnih prijelaza i sl.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 09 dec 2023, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kako je meni iz nekog razloga ovaj Andjusic drag, jos otkako je derao sve u juniorima kod nas.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Evdidentno je da puno bolje igramo na širokom prostoru,kad nam se skupi ekipa nemamo riješenje skoro pa nikakvo nakon tog prvog gola oni su pukli i poceli nam taj prostor ostavljati ,iz tog razloga bi probao sa Hasicem unutra,ovo 4 3 3 sa osmicama teško ide kad ti se protivnik postavi u blok.
Mislim da treba malo raznovrsnosti u vezni red,nekako su mi isti profil Buljubasic i Julardzija i da bolje izgledamo na terenu kad jedan sam od njih igra,skupa se guše nekako.
Mislim da treba malo raznovrsnosti u vezni red,nekako su mi isti profil Buljubasic i Julardzija i da bolje izgledamo na terenu kad jedan sam od njih igra,skupa se guše nekako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rogić asistencija treći gol 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Baš ogromna razlika u poluvremenima. Doduše i Gošk je padao kako je vrijeme odmicalo.
Sve u svemu, solidno. Najbitnije da se dobilo, idemo dalje. Po bod(ove) u Mostar pa preko pauze ovo još zategnuti i dovesti par igrača u takmičarskom ritmu.. mani me bilo koga iz kategorije "aaa nekad igrao u Villarrealu, vrijedio 10 miliona".
Sve u svemu, solidno. Najbitnije da se dobilo, idemo dalje. Po bod(ove) u Mostar pa preko pauze ovo još zategnuti i dovesti par igrača u takmičarskom ritmu.. mani me bilo koga iz kategorije "aaa nekad igrao u Villarrealu, vrijedio 10 miliona".

The saddest thing in life is wasted talent.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Volim kad serete a popisaju vas ti isti o kojima serete.ado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Ko god je rekao da treba vratiti Anđusica taj je fudbalska neznalica.
Ko god kaze da imamo dobre bekove taj pojma nema o fudbalu.
Mi imamo 3(tri) pravo dobra igraca Renan, Hasic i Buljubasic ostale koje imamo ima svaka ekipa u ovoj kukuruz ligi.
I za kraj Rozman je dobar trener za neki manji klub sa kojim ce da iznenadi na tabeli i bude 3 ili 4.
Covjek ubijedio navijace da je dobro 3-ce mjesto na tabeli.

Sve mi znamo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Svaka čast momcima na istoku što ušutiše onog papka, nije prošlo 20 minuta, on psuje našim igračima. Nakon toga se lajavac vratio na svoje mjesto. Uvijek par istih pojedinaca psuje.
Roga.
Roga.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Gosk nam je na kosevu uvijek pravio probleme, pa cak i uzimao puni plijen. Ovo je danas super.
Pristup mi se svidja, sve to nekako djeluje profesionalnije nego sto se inace moze vidjeti na nasim terenima. Nema mahalskog loptanje, a njemu skloni su vec na tribinama.
Pristup mi se svidja, sve to nekako djeluje profesionalnije nego sto se inace moze vidjeti na nasim terenima. Nema mahalskog loptanje, a njemu skloni su vec na tribinama.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, crnehorde, Hajdeee, mnon46, Napapijri, NazorUso, PeppermintSA, perodeformero, rimljanin90, Seipronto, tuitamo, Varijantas8 i 95 gostiju.