Dečko je poremećen, čak sam ga i ja prestao prozivati kad sam saznao. Nemoj mu zamjeriti.
Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ti meni sad pričaš o lošim posjetama, ok jeste, bilo ih je i biće ih, ali isto tako i ja tebi mogu navesti gomilu primjera kada vas je znalo biti po 500, 1500. Mi ionako nećemo biti u vašoj situaciji, tako da je ova priča bezveze. I još jedno, imamo ubjedljivo najbolju posjetu. Pozdrav.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:07Vidjeli smo vas pred kraj sezone kad zaredate 2-3 losa rezultata pa vas na stadionu 1500 a u vrhu ste tabele.
Sta bi bilo da nemate pobjedu u gostima i da vas svako selo dere? Mislim da si i ti svjestan toga.![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Navedi tu gomilu.Morpheus je napisao/la: ↑09 dec 2023, 18:35Ti meni sad pričaš o lošim posjetama, ok jeste, bilo ih je i biće ih, ali isto tako i ja tebi mogu navesti gomilu primjera kada vas je znalo biti po 500, 1500. Mi ionako nećemo biti u vašoj situaciji, tako da je ova priča bezveze. I još jedno, imamo ubjedljivo najbolju posjetu. Pozdrav.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:07Vidjeli smo vas pred kraj sezone kad zaredate 2-3 losa rezultata pa vas na stadionu 1500 a u vrhu ste tabele.
Sta bi bilo da nemate pobjedu u gostima i da vas svako selo dere? Mislim da si i ti svjestan toga.![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Je l' ti meni hoćeš da kažeš da niste nikad imali loše posjete?
Imate sezona sa lošim posjetama, tamo oko 05/06/07 kada ništa niste osvajali pa su posjete znale biti tužne. Imate i prošle sezone utakmice oko tri hiljade, ove sezone utakmice po četiri hiljade, itd. Ili recimo dok krova nije bilo na istoku, padne kiša na istoku malo ljudi, na jugu par stotina, na sjeveru oko 1000-2000 i to je to.
Imate i finale kupa oko 1500. Ponavljam, to je bilo finale kupa.
Druže ne troši vrijeme i živce,ko ih yebe neka ispadnu iz lige i neka broje posjete,samo im je još to ostaloMorpheus je napisao/la: ↑09 dec 2023, 18:51Je l' ti meni hoćeš da kažeš da niste nikad imali loše posjete?
Imate sezona sa lošim posjetama, tamo oko 05/06/07 kada ništa niste osvajali pa su posjete znale biti tužne. Imate i prošle sezone utakmice oko tri hiljade, ove sezone utakmice po četiri hiljade, itd. Ili recimo dok krova nije bilo na istoku, padne kiša na istoku malo ljudi, na jugu par stotina, na sjeveru oko 1000-2000 i to je to.
Imate i finale kupa oko 1500. Ponavljam, to je bilo finale kupa.
Najlosija posjeta je bila Zeljo Leotar 600 ljudi bilo.Bio i ja u tih 600 na Sjeveru.Treba bit pošten.A ovo kako sad igramo sve preko 1000 je premija.
Ma u pravu si skroz, ja još sam sebi kažem neću ulaziti u ovakve rasprave i eto pogriješim.
Najbolja prosječna posjeta
Drugo mjesto (možda odemo sutra na treće)
+14
Borba za trofej/e
- svrakino1921
- Kontakt:
Prvenstvena Premijer liga BiH 23/24
FK ŽELJEZNIČAR - FK VELEŽ (0 : 0) 0 : 1
Datum: 08.12.2023 18:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4500
Sudija: Bilbija Luka (Prijedor)
A1: Maksimović Davor (Doboj) | A2: Perić Marko (Mostar)
Delegat: Skoko Goran (Ljubuški)
Posmatrač suđenja: Ćavar Danko (Široki Brijeg)
FK SARAJEVO - NK GOŠK (0 : 0) 3 : 0
Datum: 09.12.2023 16:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 2000
Sudija: Kazlagić Mirza (Cazin)
A1: Udovičić Sreten (Prijedor) | A2: Maglica Ivo (Livno)
Delegat: Čovčić Ferid (Goražde)
Posmatrač suđenja: Valjić Ognjen (Banja Luka)
FK ZVIJEZDA-09 - FK BORAC (0 : 1) 1 : 2
Datum: 09.12.2023 13:00
Stadion: 'Gradski stadion' Ugljevik - Ugljevik
Gledalaca: 250
Sudija: Topalović Sabrija (Zenica)
A1: Demir Mirza (Kakanj) | A2: Mulasmajić Tarik (Tešanj)
Delegat: Đajić Dragomir (Istočna Ilidža)
Posmatrač suđenja: Marić Željko (Doboj)
FK SLOGA DOBOJ - HŠK POSUŠJE (0 : 0) 1 : 0
Stadion: Dr Milan Jelić - Modriča
Gledalaca: 180
Sudija: Njegomirović Aleksandar (Prnjavor)
A1: Đozić Enes (Sarajevo) | A2: Zelenika Marko (Mostar)
Delegat: Martinović Lazar (Čapljina)
Posmatrač suđenja: Halilagić Ermin (Sarajevo)
FK ŽELJEZNIČAR - FK VELEŽ (0 : 0) 0 : 1
Datum: 08.12.2023 18:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4500
Sudija: Bilbija Luka (Prijedor)
A1: Maksimović Davor (Doboj) | A2: Perić Marko (Mostar)
Delegat: Skoko Goran (Ljubuški)
Posmatrač suđenja: Ćavar Danko (Široki Brijeg)
FK SARAJEVO - NK GOŠK (0 : 0) 3 : 0
Datum: 09.12.2023 16:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 2000
Sudija: Kazlagić Mirza (Cazin)
A1: Udovičić Sreten (Prijedor) | A2: Maglica Ivo (Livno)
Delegat: Čovčić Ferid (Goražde)
Posmatrač suđenja: Valjić Ognjen (Banja Luka)
FK ZVIJEZDA-09 - FK BORAC (0 : 1) 1 : 2
Stadion: 'Gradski stadion' Ugljevik - Ugljevik
Gledalaca: 250
Sudija: Topalović Sabrija (Zenica)
A1: Demir Mirza (Kakanj) | A2: Mulasmajić Tarik (Tešanj)
Delegat: Đajić Dragomir (Istočna Ilidža)
Posmatrač suđenja: Marić Željko (Doboj)
FK SLOGA DOBOJ - HŠK POSUŠJE (0 : 0) 1 : 0
Stadion: Dr Milan Jelić - Modriča
Gledalaca: 180
Sudija: Njegomirović Aleksandar (Prnjavor)
A1: Đozić Enes (Sarajevo) | A2: Zelenika Marko (Mostar)
Delegat: Martinović Lazar (Čapljina)
Posmatrač suđenja: Halilagić Ermin (Sarajevo)
-
- Kontakt:
Ako ih nagrdi Gosk uz to sto niti jedan igrač neće da dođe da se bori za opstanak a da iole valja, slijedi im najmračnijih 6 mjeseci u historiji kluba.
Dakle utakmica sezone. Gosk moraju dobit.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Tempero je napisao/la: ↑09 dec 2023, 18:17Ja sam gore odgovorio na pokusaj provokacije radni dan plus neatraktivan protivnik iz donjeg dijela tabele. Onda sam vam dao primjer neradni dan plus protiv prvoplasiranog, gdje vas ode dva busa.Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 17:00Pa vi ste primjer tribine pune simpatizera, kuci 1000 u kopu, kortea od par hiljada kad se ide na Kosevo, a naredno kolo dalje gostovanje 100 ljudiSta je rec ili je puno simpatizera na jugu ili su slabi navijaci i ne idu na gostovanja?
Ako se ikome nema sta reci po tom pitanju to su RA i UM. Uvijek standardni i kuci i na strani.![]()
Nemate se vi sta porediti s Manijacima, jos puno pure za sve treba. Svjesni ste svega. A o gostovanjima i brojevima radni dan , a punili se kavezi u Doboju, Konjicu, Prijedoru, BL 350 ljudi itd. Konstanta se drzi zadnje 3 4 sezone.
-
- Kontakt:
Ovi pojedini strumfovi su sa prebrojavanjem glava ukadili zenicke internet huligane iz prvog desetljeca novog milenijuma. Sto je paradoksalno i oni su se do sada navijacki emancipovali i osvjestili ali ovi nisu. Nevjerovatno koji indijanci i klauni 

Gošk je za njih svemirski brod,ako sve bude čisto kec ko vratajurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 19:08Ako ih nagrdi Gosk uz to sto niti jedan igrač neće da dođe da se bori za opstanak a da iole valja, slijedi im najmračnijih 6 mjeseci u historiji kluba.
Jos uvijek drobe o Zelji i Manijacima 

-
- Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑09 dec 2023, 19:37Gošk je za njih svemirski brod,ako sve bude čisto kec ko vratajurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 19:08Ako ih nagrdi Gosk uz to sto niti jedan igrač neće da dođe da se bori za opstanak a da iole valja, slijedi im najmračnijih 6 mjeseci u historiji kluba.
Ma dvica ko vrata posjetio se Vico, svašta se obećalo da se ostane u ligi. Sklanjanja neka 3-4 sezone slijede. Oni pošteno ove godine ne mogu opstat u ligi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ljudi se bore za titulu i 2000 praznoglavaca na stadionu. Svaki komentar je suvisan
-
- Kontakt:
Ne znam šta se ovi moji hvataju za ono šta provaljuju navijači Gospodina.
Klubovi koji se bore za opstanak nas ne interesuju. Treba snage usmjeriti ka našem najvećem rivalu, Veležu
Klubovi koji se bore za opstanak nas ne interesuju. Treba snage usmjeriti ka našem najvećem rivalu, Veležu

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA