Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Joj kad treba odma jedni te isti sa uvucenim mudima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma idi u pi.zdu materinu norvesku.
vadi Martinellija daj Trossarda hajde pozuri malo sa izmjenama, vadi zinchenka igraj sa trojicom
- AshburtonG
- Kontakt:
Sto je najgore ljudi igraju visoku liniju, sto je protiv nas najgora moguca opcija i zbog toga imamo vise prilika neko u pola sezone dosadasnje. Svaki napad bukvalno imamo covjeka samog za izbacit iza odbrane, samo sto ne znamo..
jesusu dodir kao da mu je noga drvena
Moramo trpit disasterclass Sake ne bil kakav asist uputio u 97oj minuti. Brat ne zna gdje se nalazi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
**** te vise jesus i napadac, pa mi napadaca nemamo kakav kloc u picku materinu
Uf jake izmjene 
Kako su glupi i Trossard i Zincenko u pm, zbog malo bola oni stopiraju nama napade
bolje da niko ne igra nego zinchenko, doktor je umislio da je neki fudbaler pa mrlja po lopti 20 sekundi prije nego doda **** li mu mater zutu
Idi u picku materinu ukrajinsku
zbog cega je ponistio gol??????
cash je igrao rukom havertza gledaju, **** li vam SVU FAMILIJU
cash je igrao rukom havertza gledaju, **** li vam SVU FAMILIJU
- AshburtonG
- Kontakt:
hahahhahahahahhahahahhahahahhahaha
Je li realno da su ovo ponistili
Je li realno da su ovo ponistili
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja se nadam da ni Jesus ni Nketija neće špica vidjeti, više uticaja na igru ima Havertz ovako retardiran nego ova dvojica, kakvi hamelji od napadača yebo te tito raspali.
Treba ovdje ganjati klasičnu devetku, držati Jesusa da udje kad se šta ganja i to je sve, Nketiju poslati nogom u pizdu materinu odakle je i došao - 100k sedmično ima Nketija
Ja odavno nisam otvoreniju igru protivnika gledao, a da smo mi gori bili, Martinelli i Saka danas kao na mrvama da su spavali, nemaš koga ni da pohvališ.
Rice, Havertz i Saliba na nivou.
E da, yebem li ti majku žutu Qrcenko, gori bek od Andre Santosa
Treba ovdje ganjati klasičnu devetku, držati Jesusa da udje kad se šta ganja i to je sve, Nketiju poslati nogom u pizdu materinu odakle je i došao - 100k sedmično ima Nketija
Ja odavno nisam otvoreniju igru protivnika gledao, a da smo mi gori bili, Martinelli i Saka danas kao na mrvama da su spavali, nemaš koga ni da pohvališ.
Rice, Havertz i Saliba na nivou.
E da, yebem li ti majku žutu Qrcenko, gori bek od Andre Santosa
- feniksptica
- Kontakt:
Eh dovedes se u sitaciju da u 90+ min zavisis od osoba koje si napao prije par kola a imaju moc ...stas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.