FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ova matora debilčina @Valter već godinama unazad proziva grupu, a i sinoć ih je prozvao. Svi mi loše mislimo klubu, samo on sve zna.
Plus uz to kad sam vidio kakav bi sastav izveo u Gabeli, pa tebi treba još tri puta da uđeš u 7.deceniju života da bi shvatio osnovne pojmove fudbala.
Ti našo nekom pametovat... drži se penzije, novina i radioprenosa. Za takve ko što si ti, internet nije pravljen
Plus uz to kad sam vidio kakav bi sastav izveo u Gabeli, pa tebi treba još tri puta da uđeš u 7.deceniju života da bi shvatio osnovne pojmove fudbala.
Ti našo nekom pametovat... drži se penzije, novina i radioprenosa. Za takve ko što si ti, internet nije pravljen
Kakvo izdanje najbolje navijacke grupe u Bosni i Hercegovini...

KRIVINA JUG JE SVJETSKI RARITET!
- Beduin
- Kontakt:
A brate dragi sta Manijaci rade, u ovako teskim momentima pomjeraju granice za nase uslove. Ako neko zasluzuje igranje u Evropi onda su to oni.
Svaka im cast za ovakva izdanja.
Svaka im cast za ovakva izdanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovaj naredni period moze biti za nas klub znacajan jer se mogu dogoditi neke dobre stvari..
Sto se tice sadasnje sezone, sezona je propala i prije nego sto je pocela. To se nazalost odmah iz aviona moglo vidjeti.
Nadam se da ce vec od ovog ponedjeljka poceti da radi metla i da cemo se na pauzi, rastati sa 95% sadasnjih igraca(skart koji nema kvalitet ni za federalne lige),sa sadasnjim sportskim direktorom i sa svim mahalcima u klubu. Isto tako, nadam se mnogo boljim igracima i da cemo sto prije doci u mirnu luku sto se tice bodova i onda se poceti spremati za narednu sezonu.
Moram se osvrnuti i na "novinare". Nije mi jasno zbog cega im toliko smetaju Arapi. Po cijem nalogu se pisu gluposti. Mislim ono, boli navijace qrac zbog placenih tekstova ali je zalosno da je sportsko novinarstvo kod nas dotaklo dno. Od dana kad je dosao ismijava se trener. Kakvo su to trenersko iskustvo imali Mulalic, Adzem, Amar Osim itd kad su prvi put bili treneri u Zelji?
Arap je dosao u trenutku kad u ekipi imas 95% skarta, gdje imas svlacionicu punu pickica, mahalaca, govana, koji su kod bivseg trenera trenirali samo po 30-45 minuta.
Bitna stvar a koja se tice trenera, njegova drzava finansijski stoji iza njega. Ministarstvo SA (do ovog trenutka)platilo je naknadu za talentovanog Al Jabera(spominje se iznos od preko 100 hiljada), poslali su nase juniore na turnir, (platili i put i smjestaj), gdje su nasi juniori odigrali utakmicu sa juniorima Benfike a igrace jos i protiv juniora Reala itd. Ljudi placaju trenera i ostatak strucnog staba. Procitao sam da je kondicioni trener Luca, radio zajedno sa Ancelotijem, u 5 klubova. Na ove zimske pripreme najvjerovatnije idemo u Spaniju i igramo utakmice sa ekipama iz njihovog najjaceg ranga, plus se radi aktivno na jos nekim stvarima..
Sto se tice sadasnje sezone, sezona je propala i prije nego sto je pocela. To se nazalost odmah iz aviona moglo vidjeti.
Nadam se da ce vec od ovog ponedjeljka poceti da radi metla i da cemo se na pauzi, rastati sa 95% sadasnjih igraca(skart koji nema kvalitet ni za federalne lige),sa sadasnjim sportskim direktorom i sa svim mahalcima u klubu. Isto tako, nadam se mnogo boljim igracima i da cemo sto prije doci u mirnu luku sto se tice bodova i onda se poceti spremati za narednu sezonu.
Moram se osvrnuti i na "novinare". Nije mi jasno zbog cega im toliko smetaju Arapi. Po cijem nalogu se pisu gluposti. Mislim ono, boli navijace qrac zbog placenih tekstova ali je zalosno da je sportsko novinarstvo kod nas dotaklo dno. Od dana kad je dosao ismijava se trener. Kakvo su to trenersko iskustvo imali Mulalic, Adzem, Amar Osim itd kad su prvi put bili treneri u Zelji?
Arap je dosao u trenutku kad u ekipi imas 95% skarta, gdje imas svlacionicu punu pickica, mahalaca, govana, koji su kod bivseg trenera trenirali samo po 30-45 minuta.
Bitna stvar a koja se tice trenera, njegova drzava finansijski stoji iza njega. Ministarstvo SA (do ovog trenutka)platilo je naknadu za talentovanog Al Jabera(spominje se iznos od preko 100 hiljada), poslali su nase juniore na turnir, (platili i put i smjestaj), gdje su nasi juniori odigrali utakmicu sa juniorima Benfike a igrace jos i protiv juniora Reala itd. Ljudi placaju trenera i ostatak strucnog staba. Procitao sam da je kondicioni trener Luca, radio zajedno sa Ancelotijem, u 5 klubova. Na ove zimske pripreme najvjerovatnije idemo u Spaniju i igramo utakmice sa ekipama iz njihovog najjaceg ranga, plus se radi aktivno na jos nekim stvarima..
Tisina i mir.
Valja s Goskom odigrati bodovi su neopohdni
Pristup mora biti ozbiljan ko protiv Veleza
Gosk je jako dobra i mlada ekipa
Samo 4 igraca im imaju preko 24 godine
Sjajan posao rade
Sigurno nece biti nista laksa tekme od ove koju smo odigrali
Pristup mora biti ozbiljan ko protiv Veleza
Gosk je jako dobra i mlada ekipa
Samo 4 igraca im imaju preko 24 godine
Sjajan posao rade
Sigurno nece biti nista laksa tekme od ove koju smo odigrali
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
U pravu si. Ali mene raduje sto danas igraju Igman i Tuzla(nazalost glavni nasi konkurenti) pa bi najbolje bilo da podijele bodove.
-
- Kontakt:
Kakav ozbiljan pristup od ovih žohara ne pricajte gluposti. Da je kako treba ne bi smjeli prici Grbavici a ne nositi Zeljin dres
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 dec 2023, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- dubioza144
- Kontakt:
Mi zapravo imamo najbolje igrače al ih iskoristit ne znamo

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Ako ce odigrati kao protiv Veleza, onda da ne idu bezveze u Gabelu

Igrali jedno poluvijeme malo jacim intenzitetom, ispuhali, primili gol iz jedinog suta protivnika, mentalni patuljci nisu mogli preokrenuti iako je bilo vremena i naravno izgubili utakmicu iz jedne jedine sanse Veleza. Pa treba i to znati. Da ne pominjem dva gola u prvih 5 minuta protiv Tuzle

Stas protiv Veleza ocekivati ljudi najbolje igraju trenutno
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Treba vjerovati, Mekic je nabolji igrac lige, cocalic stoper , muftic golman, a mi smo primili 30 golova i 2 boda smo od ispadanja, al treba pratit sofa score.
-
- Kontakt:
Nije da nismo imali sansu voditi cak 2:0 da smo iskoristavali prilike
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tako je brate zato i kazem19vendetta87 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:13Nije da nismo imali sansu voditi cak 2:0 da smo iskoristavali prilike
Dobro smo igrali protiv ekipe koja je sigurno top 3 u formi
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- pintol_TM87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poceli su sa boomovima 
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Ferroviere1987, JavierBosnia, Predatod i 35 gostiju.