Kako ljige, odvratno covjeku nogu podmecu... to ti je nase Sarajevo!
U usta vas jjebem, jjebo li vas ciza varesanovic takve pogane...
Joj Senijade dovedi covjeku sve sto pozeli, platit ce Ismir boli ga qurac...
3 bobareeee

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako ima neko sliku/video neka postavi(pogotovo sa istoka)
Ako mislimo na onog s bordo kapom što je otišao na ogradu, podržavam ga u kritici, nisam ga čuo da psuje. Upravo u tih prvih 20 minuta nismo se s loptom sastavili. Inače ne znam ga imenom, al' čovjek je iz Jablanice i skoro svaku utakmicu je tu već godinama. Bio je i u Mostaru zadnju.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2023, 20:07Nije, ovo je standardna ekipa psovača prema sjeveru.guadalupe je napisao/la: ↑09 dec 2023, 19:07E hvala Bogu da se i to napokon desilo, ako je onaj standarni psovac prema semaforu ruke im se jos vise pozlatile.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2023, 18:08Svaka čast momcima na istoku što ušutiše onog papka, nije prošlo 20 minuta, on psuje našim igračima. Nakon toga se lajavac vratio na svoje mjesto. Uvijek par istih pojedinaca psuje.
Roga.![]()
Mislim da je taj, psovao je k’o kočijaš, baš gnusne psovke.luckystrike je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:34Ako mislimo na onog s bordo kapom što je otišao na ogradu, podržavam ga u kritici, nisam ga čuo da psuje. Upravo u tih prvih 20 minuta nismo se s loptom sastavili. Inače ne znam ga imenom, al' čovjek je iz Jablanice i skoro svaku utakmicu je tu već godinama. Bio je i u Mostaru zadnju.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2023, 20:07Nije, ovo je standardna ekipa psovača prema sjeveru.
Aničić tako dobro cita igru, ne panići i da ne kuburi sa povredama daleko najbolji poslijeratni CB.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 dec 2023, 20:55Čuj levata, Aničić nije neki igrač, Đuričković prosjek, u rangu onog iz Borca.![]()
Nisam skontao da je psovao. To ne volim, psovke nasim igracima.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:41Mislim da je taj, psovao je k’o kočijaš, baš gnusne psovke.luckystrike je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:34Ako mislimo na onog s bordo kapom što je otišao na ogradu, podržavam ga u kritici, nisam ga čuo da psuje. Upravo u tih prvih 20 minuta nismo se s loptom sastavili. Inače ne znam ga imenom, al' čovjek je iz Jablanice i skoro svaku utakmicu je tu već godinama. Bio je i u Mostaru zadnju.
Bio je još jedan, ne znam jel prošlo deset minuta, psuje Kazlagiću, psuje našima. Hasić prilazi da izvede korner, ovaj se navio i ne staje. Gleda ga Ajdin, on mu psuje jer ga je pogledao.
Pa yebem mu majku, imaju li ljudi gram mozga?
Budale nece da skontaju da se mi borimo i na terenu a i protiv najgorih kriminalaca od kada postoji fudbal Borca i Vice. 10000 posto podrska apsolutna Rozmanu,Mirvicu i igracima.JavierBosnia je napisao/la: ↑09 dec 2023, 19:49Obrisi se oko usta jedes puno govana smraduado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 16:54Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Ko god je rekao da treba vratiti Anđusica taj je fudbalska neznalica.
Ko god kaze da imamo dobre bekove taj pojma nema o fudbalu.
Mi imamo 3(tri) pravo dobra igraca Renan, Hasic i Buljubasic ostale koje imamo ima svaka ekipa u ovoj kukuruz ligi.
I za kraj Rozman je dobar trener za neki manji klub sa kojim ce da iznenadi na tabeli i bude 3 ili 4.
Covjek ubijedio navijace da je dobro 3-ce mjesto na tabeli.
Njemu je samo sansa trebala i kontinuitet. Nakon 1 tekme nasi znalci su rekli da je kloc. Ima damu ono sto nema Sahinovic,jedini golman kojeg sam vidio da se nikad dreknuo nije je Sahinovic.hordasDoboj je napisao/la: ↑09 dec 2023, 20:39Rogic brat prelud, trci izlazi, ševa loptu. Na svaki go je dotrčao na suprotnu stranu. Renan ljubi grb kad je izlazio![]()
Ploco i Celik dobili minute![]()
Ma dobro, ne podrzavam psovanje nasim ogracima, iako nekad zasluze, kao Ziljkic protiv Borca npr ili Dal u vise navrata zbog kurcobolje. Opet shvatite da je Istok tribina na koju dolaze malte ne isti ljudi vecinom i da su bas fanaticni navijaci i bolesni su za klubom. I meni smeta sto ima velikih znalaca a nikad u zivotu lopte igrali nisu ali razumijem u neku ruku.Surreal je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:14Ma ljudi dođu na stadion, ne iz razloga da podrže klub, već da iz sebe izbace frustracije nakupljene u toku sedmice. Totalno retardirano razmišljanje, ali ljudima je to ventil. Problemi na poslu, sa ženom, na fakultetu, duguješ pare - apsolutno nebitno. Platiš kartu i umisliš da si ti nešto mnogo bitan pa kreneš sa psovanjem djece, mrtvih, majki i slično.
Ne može se to nažalost promijeniti kod nas, samo se nadam da igrači to ne uzimaju previše za zlo i da se ne obaziru na takve pojedince. Igrači, trener svi su oni ljudi, ko zna kakve brige i terete nose na leđima, ali hajde da udarimo po psovkama, logično to što neki debil uz psovke poziva na mušku igru je mnogo važno i sigurno ima značaj, de uozbiljite se. Razumijem ove đuturume, mnogo ih je jednom nogom u grobu, ali kad čujem mlađu raju, ogavno.
Ja sam čuo psovke, nisu džaba momci zagalamili na čovjeka. I kad se vraćao na svoje mjesto, čitam mu sa usana kako tim koji su se javili psuje majku.luckystrike je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:05Nisam skontao da je psovao. To ne volim, psovke nasim igracima.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:41Mislim da je taj, psovao je k’o kočijaš, baš gnusne psovke.luckystrike je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:34Ako mislimo na onog s bordo kapom što je otišao na ogradu, podržavam ga u kritici, nisam ga čuo da psuje. Upravo u tih prvih 20 minuta nismo se s loptom sastavili. Inače ne znam ga imenom, al' čovjek je iz Jablanice i skoro svaku utakmicu je tu već godinama. Bio je i u Mostaru zadnju.
Bio je još jedan, ne znam jel prošlo deset minuta, psuje Kazlagiću, psuje našima. Hasić prilazi da izvede korner, ovaj se navio i ne staje. Gleda ga Ajdin, on mu psuje jer ga je pogledao.
Izvini, al' za drugog momka nisi upravu, to sam ja bio.
Sudiju nisam spomenuo. Nisam ništa psovao samo sam tražio da igraju muški da ne budu pi*kice. I sam je Rožman na pressici isto rekao.
A s Hasketom sam "raja". I to što sam se kažeš navio, spominjao sam mu neke stvari kao što je Gabela kad sam sjedio iznad klupe i tražio od Simona da ga uvede umjesto Hamze i "poslušao me", Ajdina sam bodrio max., do mene bio Jelešković, Ajdin dao dva gola, Jela mi poslije pruža ruku. Protiv Posušja poslije tekme smo se družili.
Moraš malo nekad i zagalamiti, odmah je poslije dva gola namjestio![]()
Igrom slucaja bio sam do sjevera blizu te grupice, to su oni odmah iznad ulaza, veterani, uvijek im prepoznam glasove kad krenu psovati ja sam se vise i navikao na toHordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:24Ja sam čuo psovke, nisu džaba momci zagalamili na čovjeka. I kad se vraćao na svoje mjesto, čitam mu sa usana kako tim koji su se javili psuje majku.luckystrike je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:05Nisam skontao da je psovao. To ne volim, psovke nasim igracima.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:41
Mislim da je taj, psovao je k’o kočijaš, baš gnusne psovke.
Izvini, al' za drugog momka nisi upravu, to sam ja bio.
Sudiju nisam spomenuo. Nisam ništa psovao samo sam tražio da igraju muški da ne budu pi*kice. I sam je Rožman na pressici isto rekao.
A s Hasketom sam "raja". I to što sam se kažeš navio, spominjao sam mu neke stvari kao što je Gabela kad sam sjedio iznad klupe i tražio od Simona da ga uvede umjesto Hamze i "poslušao me", Ajdina sam bodrio max., do mene bio Jelešković, Ajdin dao dva gola, Jela mi poslije pruža ruku. Protiv Posušja poslije tekme smo se družili.
Moraš malo nekad i zagalamiti, odmah je poslije dva gola namjestio![]()
Ne sumnjam ja da volite klub, kao i ja, ali ne mora se psovati na pola prvog poluvremena. Kažeš nisi psovao, možda nisi ti, ali uvijek ista grupa ljudi, godinama radi te stvari. Najgnusnije moguće psovke. Pa i ja opsujem sudiji, igraču protivničkom nakon oštrog faula, neke reakcije, ali nikad svojim igračima.
Ako si stvarno bio ti, smanji malo, nije ti dobro to. Nevjerovatno mi je toliko se nervirati nakon 15 minuta igre.![]()
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, MokraKifla, Proximic, Rajvosa4ever i 19 gostiju.