FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

Ahmoveliki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ahmoveliki » 09 dec 2023, 21:13

Rozmanu dat desetogodisnji ugovor :!:

Kako ljige, odvratno covjeku nogu podmecu... to ti je nase Sarajevo!
U usta vas jjebem, jjebo li vas ciza varesanovic takve pogane...

Joj Senijade dovedi covjeku sve sto pozeli, platit ce Ismir boli ga qurac...

3 bobareeee :bih:

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 09 dec 2023, 21:17

Nek ostanemo drugi i sutra, elham
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 dec 2023, 21:27

MortemHz je napisao/la:
09 dec 2023, 21:06
NajvecaRadosti je napisao/la:
09 dec 2023, 20:41
Renan 5(ljubljenje grba)
Hasic 3
Rogic 1
Ima li neka slika?
Ako ima neko sliku/video neka postavi(pogotovo sa istoka)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 09 dec 2023, 21:34

HordasOdMalena je napisao/la:
09 dec 2023, 20:07
guadalupe je napisao/la:
09 dec 2023, 19:07
09 dec 2023, 18:08
Svaka čast momcima na istoku što ušutiše onog papka, nije prošlo 20 minuta, on psuje našim igračima. Nakon toga se lajavac vratio na svoje mjesto. Uvijek par istih pojedinaca psuje.

Roga. :bih:
E hvala Bogu da se i to napokon desilo, ako je onaj standarni psovac prema semaforu ruke im se jos vise pozlatile.
Nije, ovo je standardna ekipa psovača prema sjeveru.
Ako mislimo na onog s bordo kapom što je otišao na ogradu, podržavam ga u kritici, nisam ga čuo da psuje. Upravo u tih prvih 20 minuta nismo se s loptom sastavili. Inače ne znam ga imenom, al' čovjek je iz Jablanice i skoro svaku utakmicu je tu već godinama. Bio je i u Mostaru zadnju.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 dec 2023, 21:41

luckystrike je napisao/la:
09 dec 2023, 21:34
09 dec 2023, 20:07
guadalupe je napisao/la:
09 dec 2023, 19:07

E hvala Bogu da se i to napokon desilo, ako je onaj standarni psovac prema semaforu ruke im se jos vise pozlatile.
Nije, ovo je standardna ekipa psovača prema sjeveru.
Ako mislimo na onog s bordo kapom što je otišao na ogradu, podržavam ga u kritici, nisam ga čuo da psuje. Upravo u tih prvih 20 minuta nismo se s loptom sastavili. Inače ne znam ga imenom, al' čovjek je iz Jablanice i skoro svaku utakmicu je tu već godinama. Bio je i u Mostaru zadnju.
Mislim da je taj, psovao je k’o kočijaš, baš gnusne psovke.

Bio je još jedan, ne znam jel prošlo deset minuta, psuje Kazlagiću, psuje našima. Hasić prilazi da izvede korner, ovaj se navio i ne staje. Gleda ga Ajdin, on mu psuje jer ga je pogledao.

Pa yebem mu majku, imaju li ljudi gram mozga?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 09 dec 2023, 21:49

GalileoGalilei je napisao/la:
09 dec 2023, 20:55
Čuj levata, Aničić nije neki igrač, Đuričković prosjek, u rangu onog iz Borca. :rol:
Aničić tako dobro cita igru, ne panići i da ne kuburi sa povredama daleko najbolji poslijeratni CB.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 09 dec 2023, 22:05

09 dec 2023, 21:41

Bio je još jedan, ne znam jel prošlo deset minuta, psuje Kazlagiću, psuje našima. Hasić prilazi da izvede korner, ovaj se navio i ne staje. Gleda ga Ajdin, on mu psuje jer ga je pogledao.

Nisam skontao da je psovao. To ne volim, psovke nasim igracima.

Izvini, al' za drugog momka nisi upravu, to sam ja bio :mrgreen: .

Sudiju nisam spomenuo. Nisam ništa psovao samo sam tražio da igraju muški da ne budu pi*kice. I sam je Rožman na pressici isto rekao.

A s Hasketom sam "raja". I to što sam se kažeš navio, spominjao sam mu neke stvari kao što je Gabela kad sam sjedio iznad klupe i tražio od Simona da ga uvede umjesto Hamze i "poslušao me", Ajdina sam bodrio max., do mene bio Jelešković, Ajdin dao dva gola, Jela mi poslije pruža ruku. Protiv Posušja poslije tekme smo se družili.

Moraš malo nekad i zagalamiti, odmah je poslije dva gola namjestio :D

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 dec 2023, 22:09

JavierBosnia je napisao/la:
09 dec 2023, 19:49
ado-hz je napisao/la:
09 dec 2023, 16:54
Ko god je doveo Penerandu taj je lud covjek
Ko god je rekao da treba vratiti Anđusica taj je fudbalska neznalica.
Ko god kaze da imamo dobre bekove taj pojma nema o fudbalu.
Mi imamo 3(tri) pravo dobra igraca Renan, Hasic i Buljubasic ostale koje imamo ima svaka ekipa u ovoj kukuruz ligi.
I za kraj Rozman je dobar trener za neki manji klub sa kojim ce da iznenadi na tabeli i bude 3 ili 4.
Covjek ubijedio navijace da je dobro 3-ce mjesto na tabeli.
Obrisi se oko usta jedes puno govana smradu
Budale nece da skontaju da se mi borimo i na terenu a i protiv najgorih kriminalaca od kada postoji fudbal Borca i Vice. 10000 posto podrska apsolutna Rozmanu,Mirvicu i igracima.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 dec 2023, 22:14

Ma ljudi dođu na stadion, ne iz razloga da podrže klub, već da iz sebe izbace frustracije nakupljene u toku sedmice. Totalno retardirano razmišljanje, ali ljudima je to ventil. Problemi na poslu, sa ženom, na fakultetu, duguješ pare - apsolutno nebitno. Platiš kartu i umisliš da si ti nešto mnogo bitan pa kreneš sa psovanjem djece, mrtvih, majki i slično.

Ne može se to nažalost promijeniti kod nas, samo se nadam da igrači to ne uzimaju previše za zlo i da se ne obaziru na takve pojedince. Igrači, trener svi su oni ljudi, ko zna kakve brige i terete nose na leđima, ali hajde da udarimo po psovkama, logično to što neki debil uz psovke poziva na mušku igru je mnogo važno i sigurno ima značaj, de uozbiljite se. Razumijem ove đuturume, mnogo ih je jednom nogom u grobu, ali kad čujem mlađu raju, ogavno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 09 dec 2023, 22:15

Rogić je brat, ove ovacije njemu pokazuju koliko se Sahinovic bio popeo raji na kuhac

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 dec 2023, 22:16

hordasDoboj je napisao/la:
09 dec 2023, 20:39
Rogic brat prelud, trci izlazi, ševa loptu. Na svaki go je dotrčao na suprotnu stranu. Renan ljubi grb kad je izlazio :salut:

Ploco i Celik dobili minute :thumbup:
Njemu je samo sansa trebala i kontinuitet. Nakon 1 tekme nasi znalci su rekli da je kloc. Ima damu ono sto nema Sahinovic,jedini golman kojeg sam vidio da se nikad dreknuo nije je Sahinovic.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 09 dec 2023, 22:18

Surreal je napisao/la:
09 dec 2023, 22:14
Ma ljudi dođu na stadion, ne iz razloga da podrže klub, već da iz sebe izbace frustracije nakupljene u toku sedmice. Totalno retardirano razmišljanje, ali ljudima je to ventil. Problemi na poslu, sa ženom, na fakultetu, duguješ pare - apsolutno nebitno. Platiš kartu i umisliš da si ti nešto mnogo bitan pa kreneš sa psovanjem djece, mrtvih, majki i slično.

Ne može se to nažalost promijeniti kod nas, samo se nadam da igrači to ne uzimaju previše za zlo i da se ne obaziru na takve pojedince. Igrači, trener svi su oni ljudi, ko zna kakve brige i terete nose na leđima, ali hajde da udarimo po psovkama, logično to što neki debil uz psovke poziva na mušku igru je mnogo važno i sigurno ima značaj, de uozbiljite se. Razumijem ove đuturume, mnogo ih je jednom nogom u grobu, ali kad čujem mlađu raju, ogavno.
Ma dobro, ne podrzavam psovanje nasim ogracima, iako nekad zasluze, kao Ziljkic protiv Borca npr ili Dal u vise navrata zbog kurcobolje. Opet shvatite da je Istok tribina na koju dolaze malte ne isti ljudi vecinom i da su bas fanaticni navijaci i bolesni su za klubom. I meni smeta sto ima velikih znalaca a nikad u zivotu lopte igrali nisu ali razumijem u neku ruku.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 dec 2023, 22:21

Znam da ne treba vršiti poređenja, ali ne smijem pomisliti šta bi se dešavali da smo mi u situaciji u kojoj je Željezničar, ljudi imaju apsolutnog amatera za trenera, doslovno lik priča na telefon u toku utakmice, ali navijači ga i dalje PODRŽAVAJU, halo? Klub im sinonim za amaterizam, ali...

Tu smo sa druge strane mi, apsolutni profesionalizam, sve na nivou. Imaš nevjerovatno pismenog trenera, koji je spreman da preuzme odgovornost i da se uhvati u koštac sa problemima, odličan igrački kadar i stručni štab, ali naravno nama to nije dovoljno. Mi smo endemska vrsta navijača, jer nama je dovoljno desetak minuta da procijenimo da li je neko apsolutni promašaj i jasno da to sve popljujemo, ne mora ni biti kraj utakmice, uvijek treba hraknut po nekome. Yebo ti nas. Da osvojimo Ligu Evrope, neko bi rekao - "yebem ja Rožmanu sve, lako je LE, što niste LP osvojili invalidi"
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 dec 2023, 22:22

Ovaj lucky je bukvalno pljuvač
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 09 dec 2023, 22:23

Na mene misliš?

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 dec 2023, 22:24

09 dec 2023, 22:05

Sudiju nisam spomenuo. Nisam ništa psovao samo sam tražio da igraju muški da ne budu pi*kice. I sam je Rožman na pressici isto rekao.

A s Hasketom sam "raja". I to što sam se kažeš navio, spominjao sam mu neke stvari kao što je Gabela kad sam sjedio iznad klupe i tražio od Simona da ga uvede umjesto Hamze i "poslušao me", Ajdina sam bodrio max., do mene bio Jelešković, Ajdin dao dva gola, Jela mi poslije pruža ruku. Protiv Posušja poslije tekme smo se družili.

Ja sam čuo psovke, nisu džaba momci zagalamili na čovjeka. I kad se vraćao na svoje mjesto, čitam mu sa usana kako tim koji su se javili psuje majku.

Ne sumnjam ja da volite klub, kao i ja, ali ne mora se psovati na pola prvog poluvremena. Kažeš nisi psovao, možda nisi ti, ali uvijek ista grupa ljudi, godinama radi te stvari. Najgnusnije moguće psovke. Pa i ja opsujem sudiji, igraču protivničkom nakon oštrog faula, neke reakcije, ali nikad svojim igračima.

Ako si stvarno bio ti, smanji malo, nije ti dobro to. Nevjerovatno mi je toliko se nervirati nakon 15 minuta igre. :)
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 09 dec 2023, 22:24

U Mostar po pobjedu! Hajde Saraj'vo!

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 09 dec 2023, 22:30

09 dec 2023, 22:24
09 dec 2023, 22:05

Ja sam čuo psovke, nisu džaba momci zagalamili na čovjeka. I kad se vraćao na svoje mjesto, čitam mu sa usana kako tim koji su se javili psuje majku.

Ne sumnjam ja da volite klub, kao i ja, ali ne mora se psovati na pola prvog poluvremena. Kažeš nisi psovao, možda nisi ti, ali uvijek ista grupa ljudi, godinama radi te stvari. Najgnusnije moguće psovke. Pa i ja opsujem sudiji, igraču protivničkom nakon oštrog faula, neke reakcije, ali nikad svojim igračima.

Ako si stvarno bio ti, smanji malo, nije ti dobro to. Nevjerovatno mi je toliko se nervirati nakon 15 minuta igre. :)
Igrom slucaja bio sam do sjevera blizu te grupice, to su oni odmah iznad ulaza, veterani, uvijek im prepoznam glasove kad krenu psovati ja sam se vise i navikao na to :rol:
90!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 dec 2023, 22:31

ne mogu da se pomirim sa činjenicom zašto roga nije od starta bio prva opcija,sigurno bi sa borcem bili u par bodova,što se ostaloga tiče dosta to bolje izgleda nego sa mirzom,protiv zrinjskog očekujem da ne izgubimo,neće oni moći hodati nakon aston ville,borac sumnjam da će uzeti posušje,ovaj zaostatak za borcem jeste neprijatan ali ybg “šta je tu je”

VVVBK

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 dec 2023, 22:31

Tanko prvo poluvrijeme danas, nisu nam neke prevelike probleme pravili, ali realno nismo ni mi znali kako probiti njihov bunker.
U drugom poluvremenu puno bolje, do gola osjetno u grču, poslije su se i oni otvorili pa nam je bilo puno lakše prilike kreirati.
S obzirom koliko je hladno bilo, solidno je raje došlo. Duge gaće pa preko hlače i opet hladno :plac:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, MokraKifla, Proximic, Rajvosa4ever i 19 gostiju.