English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Fino si objasnio neke stvari karfiolu. Samo se ne slazem da ce Arsenal uskoro do titule. Luzerska su ekipa. Ove sezone osvaja najveca ekipa Engleske ikad, iduce City, a dalje cemo vidjeti.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:31Opusteno buraz, niste zakinuti. Zasluzili ste izgubiti, deal with that. Imate top ekipu, doci ce titula sigurno uskoro. Pocni malo gledati fudbal, a manje plakati ko curica na svaku je.benu odluku
Zadnja izmjena: Eisig, dana/u 09 dec 2023, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Neće, i ja ih čekam.topnik1 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:19gaston je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:14Pa šta čovjek treba da napiše Bgt ?
Igra Arsenal? - Arsenal oštećen!
Igra Liverpool? - Arsenal opet nekako oštećen!
Nema kola da se nije napisalo kako je dunjaluk cijeli protiv Arsenala, a treba se očekivati neka kao rasprava?
Haman eto i Bog mrzi Topnike jer se Timber povrijedio, a znamo da je medju boljim bekovima lige.
Osjeti se da fali ko i Nkunku Chelsea..
I jesmo svi ovdje za podjebavanja.![]()
![]()
![]()
Opusti se i uzivajmene vise brine hocel Pariz dati gol do kraja
![]()
![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Debil.
Ja ne pricam tako nit razmisljam. Ako sam napisao da je nesto pogresno ne znaci da mislim da je to razlog jer smo izgubili. Da mislim to bi i napisaoJayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:31Opusteno buraz, niste zakinuti. Zasluzili ste izgubiti, deal with that. Imate top ekipu, doci ce titula sigurno uskoro. Pocni malo gledati fudbal, a manje plakati ko curica na svaku je.benu odluku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Liga je kriminal teži, VAR je to sam po sebi samo potvrdio, toliko apsurdnih odluka smo vidjeli da je sasvim normalno da se razuman čovjek bar upita dal je to produkt slučajnosti, nestručnosti ili je to s namjerom. U slučajnost sam davno prestao vjerovati kad je fudbal u pitanju, nestručnost nije opravdanje a namjera je očigledna.
VAR u Engleskoj je šprdnja sam po sebi, nema neke standardne prakse i nekih pravila na koji način će djelovati i kada, bukvalno sudiju na provjeru odluke zovu kad im je u interesu i ovisno od odluke sudije na terenu.
VAR u Engleskoj je šprdnja sam po sebi, nema neke standardne prakse i nekih pravila na koji način će djelovati i kada, bukvalno sudiju na provjeru odluke zovu kad im je u interesu i ovisno od odluke sudije na terenu.
Budi realan drug. Evo kad ste zadnji put uzeli titulu? Kad ste zadnji put bili bar u polufinalu LP? Kad ste uzeli evropski trofej? Nebitna ekipa, smotana, gubitnicka. Sad si ti ispao debil. Poyy.
Debil.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nemoj mi toga. Reci direktno. Jel mislis da se Liverpool s namjerom gura. Ipak ti gledas sve dijelove utakmica Liverpoola u kojima su pogurani(kad su zakinuti, onda jedes ili spavas)chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:38Liga je kriminal teži, VAR je to sam po sebi samo potvrdio, toliko apsurdnih odluka smo vidjeli da je sasvim normalno da se razuman čovjek bar upita dal je to produkt slučajnosti, nestručnosti ili je to s namjerom. U slučajnost sam davno prestao vjerovati kad je fudbal u pitanju, nestručnost nije opravdanje a namjera je očigledna.
U ovo nije ni @effenberg vjerovao, a ko ga se sjeća..chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:38Liga je kriminal teži, VAR je to sam po sebi samo potvrdio, toliko apsurdnih odluka smo vidjeli da je sasvim normalno da se razuman čovjek bar upita dal je to produkt slučajnosti, nestručnosti ili je to s namjerom. U slučajnost sam davno prestao vjerovati kad je fudbal u pitanju, nestručnost nije opravdanje a namjera je očigledna.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Effenberg je vjerovao samo u kladionicu.gaston je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:44U ovo nije ni @effenberg vjerovao, a ko ga se sjeća..chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:38Liga je kriminal teži, VAR je to sam po sebi samo potvrdio, toliko apsurdnih odluka smo vidjeli da je sasvim normalno da se razuman čovjek bar upita dal je to produkt slučajnosti, nestručnosti ili je to s namjerom. U slučajnost sam davno prestao vjerovati kad je fudbal u pitanju, nestručnost nije opravdanje a namjera je očigledna.
Chily je u pravu, zanima me koja je sljedeća ekipa koju će VAR ubiti u pojam.
Recimo Wolvesi ove sezone su redovno meta groznih odluka, na sedam utakmica su im se dogodile greške, medjutim kad pokreneš prozivku ti si loš jer preispituješ nesposobni organ koji je zadužen da ova liga bude na kvalitetnom nivou.
Jbte, jel moguće šta likovi pišu nakon izgubljene utakmice u kojoj je Havertz za 10 minuta napravio dva faula za dva žuta?!chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:38Liga je kriminal teži, VAR je to sam po sebi samo potvrdio, toliko apsurdnih odluka smo vidjeli da je sasvim normalno da se razuman čovjek bar upita dal je to produkt slučajnosti, nestručnosti ili je to s namjerom. U slučajnost sam davno prestao vjerovati kad je fudbal u pitanju, nestručnost nije opravdanje a namjera je očigledna.
Shvati da ne možeš biti prvak sa cirkusantom na golu i bez napadača. Pomiri se s tim bit će ti lakše.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Debil.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 8 gostiju.