English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Joj pacijenta mila moja majko
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa svi te prozivaju jer si magarac. Nadji mi dokaz da sam ja ledeni ili gorecka. Vama uvreda kad kazete ma ti si gorecka hahaha.. Ne znam ni sto pricam sa likom koji ponizava fudbalera kojem su roditelji umrli nedavno. Da imas obraza ne bi se vise nikad logovao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:05Odluči se majstore jesam li se na.guzio za stan ili je pod kirijomJoš debil kaže nije on
![]()
Debil.Eisig je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:07Pa svi te prozivaju jer si magarac. Nadji mi dokaz da sam ja ledeni ili gorecka. Vama uvreda kad kazete ma ti si gorecka hahaha.. Ne znam ni sto pricam sa likom koji ponizava fudbalera kojem su roditelji umrli nedavno. Da imas obraza ne bi se vise nikad logovao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:05Odluči se majstore jesam li se na.guzio za stan ili je pod kirijomJoš debil kaže nije on
![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Misija uspjesno zavrsena. LN.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
S namjerom? I dont think so. Ostetili su nas zato sto su nestrucni i sto nemaju znanja. Kriminal je ovo sto je City radio svih ovih godina i ovih 115 tacaka optuznice.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:51Ne znam ja, to vi što pratite Liverpul znate bolje od mene, nemam ja problem da neko od vas tvrdi da ste zakinuti kao što sam pisao da je ona utakmica sa Totenhemom bila lakrdrija i da su sudije s namjerom oštetile Liverpul. Protiv Fulhama upalio na 3-2 za Fulham i četvrti gol je bio itekako diskutabilan a sudiju niko nije zvao na provjeru odluke.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:40
Nemoj mi toga. Reci direktno. Jel mislis da se Liverpool s namjerom gura. Ipak ti gledas sve dijelove utakmica Liverpoola u kojima su pogurani(kad su zakinuti, onda jedes ili spavas)
Moja teorija je da oni pod svaku cijenu žele zanimljivu ligu i što više timova u utrci za titulu da bi dobili na gledanosti.
Jednostavno neće dopustiti nikom da se izdvoji na vrhu tabele.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VivaLaStella
- Kontakt:

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Uživanje je znati da ste od takve lopovske ekipe izgubili dvije potencijalne titule sa 90+ bodova.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:10S namjerom? I dont think so. Ostetili su nas zato sto su nestrucni i sto nemaju znanja. Kriminal je ovo sto je City radio svih ovih godina i ovih 115 tacaka optuznice.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:51Ne znam ja, to vi što pratite Liverpul znate bolje od mene, nemam ja problem da neko od vas tvrdi da ste zakinuti kao što sam pisao da je ona utakmica sa Totenhemom bila lakrdrija i da su sudije s namjerom oštetile Liverpul. Protiv Fulhama upalio na 3-2 za Fulham i četvrti gol je bio itekako diskutabilan a sudiju niko nije zvao na provjeru odluke.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:40
Nemoj mi toga. Reci direktno. Jel mislis da se Liverpool s namjerom gura. Ipak ti gledas sve dijelove utakmica Liverpoola u kojima su pogurani(kad su zakinuti, onda jedes ili spavas)
Moja teorija je da oni pod svaku cijenu žele zanimljivu ligu i što više timova u utrci za titulu da bi dobili na gledanosti.
Jednostavno neće dopustiti nikom da se izdvoji na vrhu tabele.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JayCatwright
- Kontakt:
Uzivanje je i znati da vi niste nikad bili prvaci evrope.bega_afc je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:12Uživanje je znati da ste od takve lopovske ekipe izgubili dvije potencijalne titule sa 90+ bodova.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:10S namjerom? I dont think so. Ostetili su nas zato sto su nestrucni i sto nemaju znanja. Kriminal je ovo sto je City radio svih ovih godina i ovih 115 tacaka optuznice.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:51
Ne znam ja, to vi što pratite Liverpul znate bolje od mene, nemam ja problem da neko od vas tvrdi da ste zakinuti kao što sam pisao da je ona utakmica sa Totenhemom bila lakrdrija i da su sudije s namjerom oštetile Liverpul. Protiv Fulhama upalio na 3-2 za Fulham i četvrti gol je bio itekako diskutabilan a sudiju niko nije zvao na provjeru odluke.
Jednostavno neće dopustiti nikom da se izdvoji na vrhu tabele.![]()
- Marsal
- Kontakt:
De malo počisti ovaj šljam sa teme, zavedi malo reda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nottingham i Villa ih tuku. Nema dalje.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:15Uzivanje je i znati da vi niste nikad bili prvaci evrope.bega_afc je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:12Uživanje je znati da ste od takve lopovske ekipe izgubili dvije potencijalne titule sa 90+ bodova.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:10
S namjerom? I dont think so. Ostetili su nas zato sto su nestrucni i sto nemaju znanja. Kriminal je ovo sto je City radio svih ovih godina i ovih 115 tacaka optuznice.![]()
![]()
Debil.Eisig je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:18Nottingham i Villa ih tuku. Nema dalje.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:15Uzivanje je i znati da vi niste nikad bili prvaci evrope.![]()
Nestručnost nije opravdanje rekao sam, ne možeš se baviti tim poslom i nemati struku. Opet dolazimo na isto, ako u ligi sude neznalice onda dolazimo opet do pitanja reguralnosti same lige. Koliko je prvak sam po sebi reguralan ako je titulu osvojio u takvim okolnostima?
Ono, šta je u opšte problem struke danas kad imaš snimak iz pedeset šest uglova za svaku situaciju da procjeniš i doneseš pravu odluku? Kontra Njukastla su iz petnaest uglova vidjeli dvije ruke igrača Njukastla na leđima Gabriela i nisu vidjeli osnov za faul, igrao je rukom pa nisu poništili gol, ne znam kako takvu odluku možeš donijeti a da nisi u startu imao namjeru da priznaš gol.
Ono, šta je u opšte problem struke danas kad imaš snimak iz pedeset šest uglova za svaku situaciju da procjeniš i doneseš pravu odluku? Kontra Njukastla su iz petnaest uglova vidjeli dvije ruke igrača Njukastla na leđima Gabriela i nisu vidjeli osnov za faul, igrao je rukom pa nisu poništili gol, ne znam kako takvu odluku možeš donijeti a da nisi u startu imao namjeru da priznaš gol.
Moram za Begu pronaci neke info. Kad vec znam da je babuka izbjeglica koja se naguzila Azmiru za stan na Heezu, da je VivalaStella kompleksas koji je tvrdio na forumu da kupuje stan u Tuzli i da ima 3 auta, a ustvari je kurircic obicni koji zaradjuje milju maraka, moram nesto i o Begi otkriti. Bega nadam se da si ti bar neka licnost, a ne propalitet kao navedena dvojica. Poy i laka noc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.