Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vidim manijaci na svom pdf najavljuju furiozan proljetni dio i zaokret za 360° zbog kojeg mi pjenimo. Sretno vam bilo u tom zaokretu. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ovo je ono kad si najavljivao Gredića za predsjednika, kako imate neograničen budžet...
A svrakino govorio Golemo i lijepio slike Meke i Medine i nekog šeika

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Znači izmišljaš. Šta je Švrakino lijepio to me ne zanima.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:49Ovo je ono kad si najavljivao Gredića za predsjednika, kako imate neograničen budžet...
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Maymune jedan ti ne znas ni sta je 360 stepeni idiote jedan prestani provocirati u kolibu idi
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Ne to si ti napisao a jadni čovjek se naložio.Virtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:53Znači izmišljaš. Šta je Švrakino lijepio to me ne zanima.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:49Ovo je ono kad si najavljivao Gredića za predsjednika, kako imate neograničen budžet...
![]()
Nemoj im to bolan radit, ljudi se nadaju i ofiraju bezveze.
Virtu4l je napisao/la: ↑Recimo ova saradnja sa Romeom Jozakom bi mogla biti nešto najbolje što nam se desilo u posljednjih deset godina. Taj čovjek ima u malom prstu sve što nama nedostaje. Ima moćan savez iza sebe, ima ogroman budžet i iskustvo kakvo ima malo ko u Evropi, ne samo kod nas. Učio je od najboljeg, bio mu desna ruka godinama, napravio na desetine igrača i prodao ih za cifre o kojima mi ne možemo ni sanjati.
Drago mi je da su u klubu prepoznali moje pisanje na forumu.

Zadnja izmjena: Espiritosanto, dana/u 10 dec 2023, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
- TurkishAirlines
Virtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:53Znači izmišljaš. Šta je Švrakino lijepio to me ne zanima.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:49Ovo je ono kad si najavljivao Gredića za predsjednika, kako imate neograničen budžet...
![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ako je tako onda svaka ti čast, nemam ti šta na to dodatijurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:48Svaku tekmu Sarajeva na zapadu. Bez izuzetka. Iza rata 5 ako sam fulio domaćih bilo je zbog rođenja djeteta , bolesti djeteta etc.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:42Kontam da ti napišem ne moraš pisati o temperaturnoj 'tabeli' ali znao sam da nisi bio na tekmi, bila ti mazija, odoše jajnici, ali ćeš to svakako napisati.jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:16
Jest na Kosevu je uvijek hladno. I ljetia kamoli u decembru.
Na Kosevu gore bilo -2 krenem autom dole pored Grbavice kad -14 nagli pad temperature.
Bujrum , možemo i na pivu poslije![]()
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2023, 22:13Kakav će to biti derbi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 22:06
Ulaze im saudici u klub,culi da je zidov jedan u BiH,zele biti ispred cionista.
Imat ce Zeljo neogranicen budzet.![]()
Arapski protiv Židovskog kapitala.
![]()
Moj Virto,ko izmišlja.Što bi ti rekao forum pamti.
Sve se nađe za par minuta a ja svakako pod gripom,jučer se smrznuo u Sarajevu a i grlo puklo na Grbavici al nema veze vrijedilo je.
Nego nemoj ložiti jadne ljude,ne treba ti to ima tu istinskih navijača koji vole taj klub i bezveze im šuplje prosipaš.
Već si im jednom prosuo priču pa se ofirali donosili zastave na stadion,onaj neki tražio auta sa stranim tablicama po Sarajevu.
Al si dobar nema govora u tom što radiš čak i portali prenose tvoje priče.
Rade kompleksi i dalje kod balegara pa se odmah upale, jace od njih valjda, sta li. Jbg, tako ti je to kad ti grupa nije najbolja ni u svom gradu.fks74 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:18Ima da budete najbolja gupa u federalnoj ligi.stendardo je napisao/la: ↑09 dec 2023, 21:46
Ovo vise nije stvar zadavanja zadace drugima, odavno su Manijaci kao navijacka grupa svjetlosnim godinama ispred ostalih u Bosni i Hercegovini i to se pokazuje iz utakmice u utakmicu gdje konstantno podizu skalu na sve vece nivoe.
Ovaj put je to bila DUPLA KOREOGRAFIJA i 'DESETAK' BAKLJADA/DIMNIJADA/VATROMETA.![]()
Jednostavno najbolja, najjaca, najludja, najorganizovanija i najoriginalnija navijacka grupa u Bosni i Hercegovini.
Ko ne moze da se pomiri sa tom cinjenicom, neka obrise spermu Manijaka oko svojih usta.![]()
![]()

Pratim sve, član sam kluba, ali rekao sam im da će ove godine biti teško jer je Borac gore uz pomoć nekih drugih stvari", istakao je Delač.
Evo i ovaj je bolestan, i on vas spominje....
Evo i ovaj je bolestan, i on vas spominje....
Džaba se koprcaš, meni ne možeš podmetati laži, pokaži mi post gdje sam najavio arapske milione kako si napisao. Inače ideš u koš sa ostalim lažovima.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:59Ne to si ti napisao a jadni čovjek se naložio.
Nemoj im to bolan radit, ljudi se nadaju i ofiraju bezveze.
Virtu4l je napisao/la: ↑Recimo ova saradnja sa Romeom Jozakom bi mogla biti nešto najbolje što nam se desilo u posljednjih deset godina. Taj čovjek ima u malom prstu sve što nama nedostaje. Ima moćan savez iza sebe, ima ogroman budžet i iskustvo kakvo ima malo ko u Evropi, ne samo kod nas. Učio je od najboljeg, bio mu desna ruka godinama, napravio na desetine igrača i prodao ih za cifre o kojima mi ne možemo ni sanjati.
Drago mi je da su u klubu prepoznali moje pisanje na forumu.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Matej Delac je pustio 2 gola Olimpiku da Borac ispadne.
Sarajevo - Olimpik 1:3, maj 2016.
On moralise, mater mu jeebem celavu.
-
- Kontakt:
Opet meni nije jasno zasto su zalili ti milioneri pare do sada,zasto nisu mogli prije stopera dovest jer im je skup? Kad procitam ovo rekao bi covjek Mirvic mala maca za ove multimilijarde koji zale svaki cent. Prije par godina ste mi govorili sve teski milioneri u upravi a dovodili ste neke izbjeglice realno. Sto se toga tice isto znam da od politike imate ogromne novce,neka barem i ti debili daju pare za nesto. Nije mi jasno isto po kojoj osnovi ti politicari dodijeljuju pare? Svuda u svijetu se na osnovu rezultata odvaja novac,nece Real isto dobiti koji osvoji LP i Malaga. Sto se tice stranki kad imas jednog politicara u klubu to je odma problem,mrsko mi sad pisat i zasto.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:16@mosarjvosa evo da ti napišem i o politici a nek stoji i za ostale.Uvijek se to piše o Veležu i potencira a niko neće da kaže ko su ti ljudi koji su u klubu.
Kevelj -čovjek koji ima tri firme.
Rahimić i Preißler -ljudi koji u BiH trenutno imaju dvije firme, trenutno je u izgradnji vjetropark vrijednosti 130 miliona.
U Njemačkoj već imaju isti takav vjetropark.
Porodica Svenson -vlasnici dvije fabrike jedna u BiH,jedna u Švedskoj.Glavni investitori u klubu koji igra švedsku premijer ligu.
Marić -direktor firme čiji su vlasnici iz Dubaija.
Mirza Teletović -Vitalis
Husnić -vlasnik dva hotela i građevinske firme.
Frenjo -generalni uvoznik Citroen Peugeot/tržni centar/benzinske pumpe.
Badzak -čovjek čija firma sve velike tržne centre u BiH opskrbljuje sa voćem i povrćem.
Tu dodaj još Hifu,Asu osiguranje,As grupaciju, Unicredit,Telemah.
Od državnih firmi jedino Bh telekom i Igman su nam sponzori.
Znači sve realni sektor i privatne pare.To što mnogi ne mogu sebi naći sponzore pa onda pričaju politika to je njihov problem.
Nije ovo Zip bola, ovo je onaj ludi zagorkillafrommanilla je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:51Zip kralju,
kad te covjek pita koliko je ko napredovao u 7 godina, pitanje se odnosi na polazne tacke. Vi ste prije 7 godina bili otprilike na istom nivou kao i sad, a mi smo bili na pragu ispadanja u trecu ligu.
Nije niko rekao da je Velez uspjesniji, bolji, jaci, veci itd. Ali vi 2016 i vi 2023 - koja je razlika? U kojem ste segmentu tako drasticno napredovali?

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne dodjeljuju politika nista Real Madridu,jer je zabranjeno po EU zakonu da država finansira klub,dobiju lovu ako osvoje prvenstvo i ligu prvaka,onoliko koliko organizator istog takmičenja odredi... I normalno njihovi sponzori.. Ali im zato država omogući da budu 500 miliona eura u minusu i ne blokira ih.. dok u Bosni za 5 miliona duga mozes skroz da se ugasis...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 04:07Opet meni nije jasno zasto su zalili ti milioneri pare do sada,zasto nisu mogli prije stopera dovest jer im je skup? Kad procitam ovo rekao bi covjek Mirvic mala maca za ove multimilijarde koji zale svaki cent. Prije par godina ste mi govorili sve teski milioneri u upravi a dovodili ste neke izbjeglice realno. Sto se toga tice isto znam da od politike imate ogromne novce,neka barem i ti debili daju pare za nesto. Nije mi jasno isto po kojoj osnovi ti politicari dodijeljuju pare? Svuda u svijetu se na osnovu rezultata odvaja novac,nece Real isto dobiti koji osvoji LP i Malaga. Sto se tice stranki kad imas jednog politicara u klubu to je odma problem,mrsko mi sad pisat i zasto.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 dec 2023, 23:16@mosarjvosa evo da ti napišem i o politici a nek stoji i za ostale.Uvijek se to piše o Veležu i potencira a niko neće da kaže ko su ti ljudi koji su u klubu.
Kevelj -čovjek koji ima tri firme.
Rahimić i Preißler -ljudi koji u BiH trenutno imaju dvije firme, trenutno je u izgradnji vjetropark vrijednosti 130 miliona.
U Njemačkoj već imaju isti takav vjetropark.
Porodica Svenson -vlasnici dvije fabrike jedna u BiH,jedna u Švedskoj.Glavni investitori u klubu koji igra švedsku premijer ligu.
Marić -direktor firme čiji su vlasnici iz Dubaija.
Mirza Teletović -Vitalis
Husnić -vlasnik dva hotela i građevinske firme.
Frenjo -generalni uvoznik Citroen Peugeot/tržni centar/benzinske pumpe.
Badzak -čovjek čija firma sve velike tržne centre u BiH opskrbljuje sa voćem i povrćem.
Tu dodaj još Hifu,Asu osiguranje,As grupaciju, Unicredit,Telemah.
Od državnih firmi jedino Bh telekom i Igman su nam sponzori.
Znači sve realni sektor i privatne pare.To što mnogi ne mogu sebi naći sponzore pa onda pričaju politika to je njihov problem.
A Veleža što se tiče tu je većinom privatni kapital kroz sponozorstva a usput se država malo pere zbog rata,pa uloži koju kintu u stadion... isto tako koju kintu dobije i Zrinjski a i Kanton Sarajevo je Želji pomogao...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- TurkishAirlines
Miran budi dodigeltijina kujice.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Kako sam nalozio bosansku bukvu vidim pisao sinoc citavu noc. Napisao mu ja iz zajebancije nesto tipa kupit cemo vam Mirvica i taj stadion u vlasnistvu gradaBalorda je napisao/la: ↑10 dec 2023, 07:58Nije ovo Zip bola, ovo je onaj ludi zagorkillafrommanilla je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:51Zip kralju,
kad te covjek pita koliko je ko napredovao u 7 godina, pitanje se odnosi na polazne tacke. Vi ste prije 7 godina bili otprilike na istom nivou kao i sad, a mi smo bili na pragu ispadanja u trecu ligu.
Nije niko rekao da je Velez uspjesniji, bolji, jaci, veci itd. Ali vi 2016 i vi 2023 - koja je razlika? U kojem ste segmentu tako drasticno napredovali?![]()

Nego yebo njega veliki derbi zacelja iduce kolo Gosk-Zeljkan gori i jednim i drugim za opstanak pa ovo je milina gledati
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, VivaLaLiberta i 26 gostiju.