FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve je ovo lijepo,staff,igraci,planovi i onda kad sve to sklopis Vico se pocne izivljavati i dzaba ti sve,moras imat max jedan poraz u sezoni. Meni ovo nije udar samo na klub,svaka njihova tekma koju pogledam meni je vrijedjanje inteligencije. Malo ti da normalno sudjenje onda kad zatreba kao Slogi pusti da te lome,prizna gol Borcu koji nije bio itd itd
- Osttribine
- Kontakt:
Do prvog gola tanko bgm, a onda smo proigrali i naravno zasluzeno pobijedili, bez ikakvih sudijskih repova i slicno, Još u Mostaru da je ostati neporazen pa vidjeti sa prelaznim rokom i pripremama pod Rozmanom kako ce to izgledati. Trece mjesto je minimum minimuma sa ovim ulaganjima, nadam se da necemo strepiti za Evropu do zadnjeg kola, a na Kup sve treba baciti.
- TurkishAirlines
Opet vam kazem, vec je davno dogovorena titula bojca da bi vico otisao sa cela nsfbih-a.
Jedino u sta se ja mogu uzdati je da rs ostane bez para i da im ne bude prioritet gurati bojac. I da prorsdi kurcobolja kod igraca koji nece igrati bez para i da im se desi sto se nama desilo.
Treba smanjiti ocekivanja da nebi bilo veliko razocarenje.
Al po meni, treba spremati ekipu za evropu, vec od januara.
Jedino u sta se ja mogu uzdati je da rs ostane bez para i da im ne bude prioritet gurati bojac. I da prorsdi kurcobolja kod igraca koji nece igrati bez para i da im se desi sto se nama desilo.
Treba smanjiti ocekivanja da nebi bilo veliko razocarenje.
Al po meni, treba spremati ekipu za evropu, vec od januara.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sto se smrzoh, prvo i nekako, ali drugo je bilo bas mazija.
Helem u prvo poluvremenu nista, u drugom smo proigrali, prvenstveno jer gosk nije mogao drzati tempo iz prvog poluvremena. Htjeli mi to priznati ili ne, mi smo u padu forme, i dobro ce nam doci polusezona da se neke stvari postave na noge. Zamjeram rozmanu sto je vec tvrdoglav po pitanju sredine terena, igramo sve na isti fazon i sa igracima koji ne znaju drugacije. Zasto je mario skroz zapostavljen? Lik ima bolju karijeru nego svi igraci na terenu sinoc zajedno, bez anicica, i dao bi nam svakako drugu dimenziju u gradjenju napada. Takvo nesto nam je falilo protiv veleza, gdje su nase trkace njihovi nadtrcali, jer nemamo veznog igraca koji zna malo stati na loptu.
Pohvalno je da smo dali go iz prekida, ali do tog gola, nismo nista cestito uradili
Helem u prvo poluvremenu nista, u drugom smo proigrali, prvenstveno jer gosk nije mogao drzati tempo iz prvog poluvremena. Htjeli mi to priznati ili ne, mi smo u padu forme, i dobro ce nam doci polusezona da se neke stvari postave na noge. Zamjeram rozmanu sto je vec tvrdoglav po pitanju sredine terena, igramo sve na isti fazon i sa igracima koji ne znaju drugacije. Zasto je mario skroz zapostavljen? Lik ima bolju karijeru nego svi igraci na terenu sinoc zajedno, bez anicica, i dao bi nam svakako drugu dimenziju u gradjenju napada. Takvo nesto nam je falilo protiv veleza, gdje su nase trkace njihovi nadtrcali, jer nemamo veznog igraca koji zna malo stati na loptu.
Pohvalno je da smo dali go iz prekida, ali do tog gola, nismo nista cestito uradili
A ja sam odlično da je bolje nebi valjalo...

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Je li moguće da je Rožman odradio 17 utakmica na klupi, a niko još nije spominjao bojkot igrača? 

Kad’ jednom prodje sve...

Covjek je Seji posvetio proslavu gola

Pa kakva je ovo ljudska velicina, najaci gest ikad jednog igraca,toliko orginalno....naježio sam se zivotami sad kad sam vidio ovo,još stranac ..Renane

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zaista je paklen igrač. Ima li ikakve šanse, ako ništa da mu se produži posudba
-
- Kontakt:
Dok smo se mi mrznuli na tribini i davali podršku pizde su pisale po forumu. Sad citam kako su se raspisali pogotovo prvo poluvrijeme. Pena je po njima zavrsio karijeru jer su ga polomili u drugoj minuti. Kriv je jer je nas najopasniji igrac koji je i u Mostaru pretrpio najviše prekršaja. Pored takvih navijaca nama ne treba protivnik.
Rožman neznalica i za njega je najbolje neki mali klub da vodi. Nakon ove tvrdnje pitam se da li je taj covjek uopce nas navijac ili prikriveni plavac. Covjek pravi toliko dobar posao da je suvišno komentarisati bilo šta oko njegovog rada. Gdje je došao i šta je vec sada napravio mogu mu samo kapu skinuti.
Anicica bi slali u penziju i spominju se povrede. Samo zlonamjerni ljudi to mogu napisati sada u ovoj sezoni kada je on nas stub odbrane. Mi skoro da neprimamo golove i postali smo opasni iz prekida a to je sve radi njega i Miomira. Pa nas prvi gol smo dali nakon Anicicevog suta glavom koji je golman jedva odbranio i Lija pospremio.
Neko napisa da ne valjaju bekovi. Opet bi nekima preporucio opticara ili da prestane komentarisati. Jucer su igraci Goška pravili najviše faulova na Hasiću i Beganoviću. Beganović je stub ekipe. Radović jučer imao super utakmicu. Onaj šut pored gola u prvom poluvremenu. I ona situacija kad je napravljen faul nas njim a u nastavku on uspio da povrijedi njihovog igraca koji je požutio i primirio se nakon toga. Majstor jednom riječju.
Ti koji su ovo gore komentarisali su tastatura navijaci a pitanje je i da li su nasi navijaci jer svako moze staviti HZ ili FKS u avatar i onda pljuvati sve sto je dobro. Pravi navijači su sinoc bili na stadionu i svaka cast svima koji su ili gore a naročito djeci koja su bila s nama. Igracima isto hvala za sve i Penarandi brz oporavak pa da na proljeće uživamo u njegovim potezima.
Rožman neznalica i za njega je najbolje neki mali klub da vodi. Nakon ove tvrdnje pitam se da li je taj covjek uopce nas navijac ili prikriveni plavac. Covjek pravi toliko dobar posao da je suvišno komentarisati bilo šta oko njegovog rada. Gdje je došao i šta je vec sada napravio mogu mu samo kapu skinuti.
Anicica bi slali u penziju i spominju se povrede. Samo zlonamjerni ljudi to mogu napisati sada u ovoj sezoni kada je on nas stub odbrane. Mi skoro da neprimamo golove i postali smo opasni iz prekida a to je sve radi njega i Miomira. Pa nas prvi gol smo dali nakon Anicicevog suta glavom koji je golman jedva odbranio i Lija pospremio.
Neko napisa da ne valjaju bekovi. Opet bi nekima preporucio opticara ili da prestane komentarisati. Jucer su igraci Goška pravili najviše faulova na Hasiću i Beganoviću. Beganović je stub ekipe. Radović jučer imao super utakmicu. Onaj šut pored gola u prvom poluvremenu. I ona situacija kad je napravljen faul nas njim a u nastavku on uspio da povrijedi njihovog igraca koji je požutio i primirio se nakon toga. Majstor jednom riječju.
Ti koji su ovo gore komentarisali su tastatura navijaci a pitanje je i da li su nasi navijaci jer svako moze staviti HZ ili FKS u avatar i onda pljuvati sve sto je dobro. Pravi navijači su sinoc bili na stadionu i svaka cast svima koji su ili gore a naročito djeci koja su bila s nama. Igracima isto hvala za sve i Penarandi brz oporavak pa da na proljeće uživamo u njegovim potezima.
Tako je ! Upravo htjedoh napisati, psovaćemo sudiji i protivničkim igračima, ali našima nikadHzHercegovac je napisao/la: ↑09 dec 2023, 22:44U Mostaru odigrali ko pičići, u Doboju isto , kažu nezadovoljni što nam Tuzla zabi 2, a mi 6 dali. Klubovi poput Goška nam pritisak prave ne možeš loptu iznijeti sa svoje polovine. I sad nakon pobjede treba reći da je dobro, nije ni blizu,a nadam se da će biti ubrzo. I ovim kolegama sa tribine psovaćemo ali uglavnom sudiji i protivničkim igračima, a bgm prozivati i naše balerine kad zasluže. Kome smeta neka ide u pozorište. Lp

-
- Kontakt:
Mogući pad forme je i smanjena rotacija.Očigledno je da se u drugoj polusezoni neće računati na Ziljkića,Vrančića,Avramovskog vjerovatno ni na Soldu,Rogića ....to znaju i igrači pa je upitan i njihov odnos odnosno zalaganje.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Gulisha je dobar igrač, to je sigurno vidio i Rožman. Nije glup igrač, igra mu ima smisao, a to je pokazao u repki, kao i sad u Veležu. Njemu je samo trebao kontinuitet i dobar individualni rad. Nemoguće je biti dobar kad si jedan meč u prvih 11, narednu si na tribinama, a treću si na klupi i dobiješ 10-15 minuta.
Kome smeta nek ide u pozorište
, a da pojedinci odu na koridu umjesto na utakmicu?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Jedan je od nas!
Renane volimo te

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vala baš, istok je odavno za koride. Njih 50 grme Rogaaaa Rogaaaa. Do Skenderije se čuje, ali kad treba Sarajevu dati podršku tad se psuju majke. Navijači rezultata ne Sarajeva.
🇵🇸
Samo "steta" sto je desno krilo, jer tu imamo Hasica.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 dec 2023, 10:00Gulisha je dobar igrač, to je sigurno vidio i Rožman. Nije glup igrač, igra mu ima smisao, a to je pokazao u repki, kao i sad u Veležu. Njemu je samo trebao kontinuitet i dobar individualni rad. Nemoguće je biti dobar kad si jedan meč u prvih 11, narednu si na tribinama, a treću si na klupi i dobiješ 10-15 minuta.
Hasic
– U fudbalu nikada ne možete predvidjeti gdje ćete završiti. Tako se i ovo odigralo nekako brzo, ali i u pravom trenutku za mene. Danas vidim da nisam pogriješio i drago mi je što sam dio Sarajeva. Zaista su me od prvog dana svi prihvatili – uposlenici, igrači, treneri…
– Mislim da još uvijek nisam na 100 posto svojih mogućnosti i da na proljeće mogu biti još bolji, efikasniji. Po prirodi sam takav da uvijek želim više. Ako odigram jednu dobru utakmicu, trudim se da već sljedeća bude bolja. Vjetar u leđa mi svakako daju i navijači. Godi mi kada priđu, pozdrave se, naročito ako se radi o onim najmlađim.
– Da, uvijek ima to ali, nikada ne znate šta se može desiti. Prema ugovoru sa Bešiktašom planirano je da ostanem tu do ljeta. Primarni cilj mi je da osvojim nešto sa Sarajevom i da tome doprinesem kroz svoje igre na terenu.
– Nadam li se pozivu? Sa dobrim partijama siguran sam da mogu ponovo do reprezentacije. Vjerujem da selektor Milošević prati sve igrače jednako i da će imati razloga da me pozove na naredna okupljanja.
reprezentac ija.ba
– U fudbalu nikada ne možete predvidjeti gdje ćete završiti. Tako se i ovo odigralo nekako brzo, ali i u pravom trenutku za mene. Danas vidim da nisam pogriješio i drago mi je što sam dio Sarajeva. Zaista su me od prvog dana svi prihvatili – uposlenici, igrači, treneri…
– Mislim da još uvijek nisam na 100 posto svojih mogućnosti i da na proljeće mogu biti još bolji, efikasniji. Po prirodi sam takav da uvijek želim više. Ako odigram jednu dobru utakmicu, trudim se da već sljedeća bude bolja. Vjetar u leđa mi svakako daju i navijači. Godi mi kada priđu, pozdrave se, naročito ako se radi o onim najmlađim.
– Da, uvijek ima to ali, nikada ne znate šta se može desiti. Prema ugovoru sa Bešiktašom planirano je da ostanem tu do ljeta. Primarni cilj mi je da osvojim nešto sa Sarajevom i da tome doprinesem kroz svoje igre na terenu.
– Nadam li se pozivu? Sa dobrim partijama siguran sam da mogu ponovo do reprezentacije. Vjerujem da selektor Milošević prati sve igrače jednako i da će imati razloga da me pozove na naredna okupljanja.
reprezentac ija.ba
- napoleon72
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, bhfanatic14, bvsic, epidemija, Fouzi1, Hajdeee, HordasFks, JavierBosnia, jurisicduska, Konzerva, laki23, Lavcina, mnon46, MokraKifla, mosarajvosa83, NeSamSafetee, plisek, Rajvosa4ever, riki46, Rule_hz, senad82, soe i 120 gostiju.