FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Dobro nam se ovi rezultati poklopiše. E sutra će biti teško ali bolji smo od njih. Ipak je glavni sudija Music iz Sarajeva. Znao nas je više puta povaliti.
Više puta sam napisao da nije važno odakle je sudija. Taman da je iz Čelebića sudiće kako treba osim ako iz saveza nema drugačije instrukcije.Mislim da je savezu sve jedno ko će vanka, TC,Gošk ili Igman.Za Posušje mislim da nema zime a nadam se ni za nas.Vidjet ćemo sutra, biće na tv-u
To za sudiju ili sudije je 100% tačno.Svaki te može uništiti ako ima nalog.Beledija je napisao/la: ↑09 dec 2023, 18:52Više puta sam napisao da nije važno odakle je sudija. Taman da je iz Čelebića sudiće kako treba osim ako iz saveza nema drugačije instrukcije.Mislim da je savezu sve jedno ko će vanka, TC,Gošk ili Igman.Za Posušje mislim da nema zime a nadam se ni za nas.Vidjet ćemo sutra, biće na tv-u
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Kako bi bilo lijepo da pobijedimo danas. Time bi ovjerili i potvrdili ove dvije ranije pobjede.
Ni remijem ne bih bio nezadovoljan toliko jer ipak igramo u gostima protiv konkurenta.
Znači samo da ne izgubimo. I zato igrajte nebesko plavi. Igrajte za sve nas koji zelimo PL i dalje u Tuzli.

Ni remijem ne bih bio nezadovoljan toliko jer ipak igramo u gostima protiv konkurenta.
Znači samo da ne izgubimo. I zato igrajte nebesko plavi. Igrajte za sve nas koji zelimo PL i dalje u Tuzli.
U Konjicu se smjenjuju snijeg i kiša teren će biti katastrofa ko će se bolje snaći. Po meni treba postaviti formaciju da se ne primi gol a sigurno će biti prilika za brze Nukića i Pantelića.
Isti sastav kao i zadnje dvije utakmice.
Hajde, mogu nekako da razumijem, - dobri rezultati - ne mijenjaj nista.
Ja licno bih ipak napravio 2/3 izmjene u sastavu... Ali sta je tu je - sretno ekipi danas... Mada nisam optimista da budem iskren... Sumnjam da ovaj isti sastav moze zadrzati potrebni nivo borbenosti 3 utakmice zaredom.
Hajde, mogu nekako da razumijem, - dobri rezultati - ne mijenjaj nista.
Ja licno bih ipak napravio 2/3 izmjene u sastavu... Ali sta je tu je - sretno ekipi danas... Mada nisam optimista da budem iskren... Sumnjam da ovaj isti sastav moze zadrzati potrebni nivo borbenosti 3 utakmice zaredom.
Šta reći nakon prvog. Bolji smo stvaramo sanse ali primamo bez veze golove. Nadam se da bod možemo uzeti.
Šta ćeš ,valja vratiti bodove.Sad vidim da je ljetos u Tuzli Igman pustio u drugom poluvremenu.Idemo dalje ,dolazi nam Sloga koja nam duguje 3 boda.Nećemo biti zimus na ispadajućem mjestu.Ne vjerujem da će Velež pustiti Igmanu pobjedu pa čak ni remi.Gabela protiv Želje ili pobjeda ili remi.Najvjerovatnije ćemo zimovati na 9. mjestu.tuzlac je napisao/la: ↑09 dec 2023, 14:56Željezničar - Velež 0-1
FK Zvijezda 09-FK Borac 1 - 2
FK Sloga Merdian-HŠK Posušje 1 - 0
Sarajevo-Gošk 3 - 0
Igman - TuzlaCity 2-0
8.FK Željezničar..17..6..1..10.. 16 : 25 ..19
10.FK Igman...17.. 6.. 0.. 11.. 21 : 36.. 18
9.NK GOŠK ......17 ..4.. 5.. 8.. 20 : 34.. 17
11.FK Tuzla City..17..4.. 4.. 9.. 26 : 32.. 16
12.FK Zvijezda - 09..17.. 2.. 2.. 13.. 16 : 37.. 8
p.s.
"Velika pobjeda Igmana: Tim iz Konjica izašao iz opasne zone pobijedivši direktnog konkurenta"
Svaka čast na borbenisti. Jednostavno danas nam se nije dalo.
Nemoj tako nema smisla. Ovo je bila žestoka borba. Teren loš, nismo imali sreće. Primit dva gola po ovim uvjetima teško bi se bilo koja ekipa vratila.tuzlac je napisao/la: ↑10 dec 2023, 14:45Šta ćeš ,valja vratiti bodove.Sad vidim da je ljetos u Tuzli Igman pustio u drugom poluvremenu.Idemo dalje ,dolazi nam Sloga koja nam duguje 3 boda.Nećemo biti zimus na ispadajućem mjestu.Ne vjerujem da će Velež pustiti Igmanu pobjedu pa čak ni remi.Gabela protiv Želje ili pobjeda ili remi.Najvjerovatnije ćemo zimovati na 9. mjestu.tuzlac je napisao/la: ↑09 dec 2023, 14:56Željezničar - Velež 0-1
FK Zvijezda 09-FK Borac 1 - 2
FK Sloga Merdian-HŠK Posušje 1 - 0
Sarajevo-Gošk 3 - 0
Igman - TuzlaCity 2-0
8.FK Željezničar..17..6..1..10.. 16 : 25 ..19
10.FK Igman...17.. 6.. 0.. 11.. 21 : 36.. 18
9.NK GOŠK ......17 ..4.. 5.. 8.. 20 : 34.. 17
11.FK Tuzla City..17..4.. 4.. 9.. 26 : 32.. 16
12.FK Zvijezda - 09..17.. 2.. 2.. 13.. 16 : 37.. 8
p.s.
"Velika pobjeda Igmana: Tim iz Konjica izašao iz opasne zone pobijedivši direktnog konkurenta"![]()
![]()
![]()
Spremit se za Vladu kockara.
Ne znam šta bi napisao. Možda onu narodnu ,, ko visoko poleti nisko pada''.
Poslije dva dobra rez.otrežnjenje. Iskreno jedva čekam da se ovaj cirkus završi, da pokušam resetovati živce do februara.
Poslije dva dobra rez.otrežnjenje. Iskreno jedva čekam da se ovaj cirkus završi, da pokušam resetovati živce do februara.
Ovu utakmicu bilo je jako teško izgubiti.
Da ništa nije nemoguće dokazali smo danas.Svima je jasno da se bez trenera ne može pogotovu ako se nema niti s. direktora.Sa ovoliko neinteligentnih igrača u prvom timu sa trenerom takvim kakav je dosta se bodova i osvojilo. Na ovakvom terenu Kobiljar igra kako igra gore navedena kvalifikacija je još i blaga. I ne samo on.
Nadam se da Lolić prevaziđe današnje izdanje, ako mu se ponovi ni od nega nema ništa.
Da ništa nije nemoguće dokazali smo danas.Svima je jasno da se bez trenera ne može pogotovu ako se nema niti s. direktora.Sa ovoliko neinteligentnih igrača u prvom timu sa trenerom takvim kakav je dosta se bodova i osvojilo. Na ovakvom terenu Kobiljar igra kako igra gore navedena kvalifikacija je još i blaga. I ne samo on.
Nadam se da Lolić prevaziđe današnje izdanje, ako mu se ponovi ni od nega nema ništa.
Slicno kao i veci dio ove polusezone - prelagano (da ne kazem smijesno) primljeni golovi, danas u reziji Lolica i Colica.
Nevjerovatno da nista od onih sansi u prvom poluvremenu nije zavrsilo u golu... ali eto danas nije bilo ni srece...
Bilo je neke borbenosti, posebno bih istakao Karjasevica danas, ali demonstrirali smo veliku nesnalazljivost pred golom.
Pozitivan potez - zamjena Colica u 45.min, nazalost to je bilo 40 minuta prekasno.
Nevjerovatno da nista od onih sansi u prvom poluvremenu nije zavrsilo u golu... ali eto danas nije bilo ni srece...
Bilo je neke borbenosti, posebno bih istakao Karjasevica danas, ali demonstrirali smo veliku nesnalazljivost pred golom.
Pozitivan potez - zamjena Colica u 45.min, nazalost to je bilo 40 minuta prekasno.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Steta, umjesto da se probijemo na 8. mjesto mi smo opet u zoni ispadanja.
Nije ekipa toliko loša, ali ima par pojedinaca koji uguše sve što je dobro. Teren težak, ali nije izgovor. I njima je bio kao i nama ali oni su ipak zabili dva a mi nulu. Jos gore sto je to poraz od direktnog konkurenta. Ali sta je tu je. Spremiti se za ovu Slogu pa barem prezimiti u sigurnoj zoni, a na osnovu transfer politike i eventualnog trenera vidjet cemo kakvi su nam planovi i ambicije.
Nije ekipa toliko loša, ali ima par pojedinaca koji uguše sve što je dobro. Teren težak, ali nije izgovor. I njima je bio kao i nama ali oni su ipak zabili dva a mi nulu. Jos gore sto je to poraz od direktnog konkurenta. Ali sta je tu je. Spremiti se za ovu Slogu pa barem prezimiti u sigurnoj zoni, a na osnovu transfer politike i eventualnog trenera vidjet cemo kakvi su nam planovi i ambicije.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Imali smo svoje prilike, nije da nismo. Mada većinu smo ih upropastili zbig tromosti i previše namještanja.
I da, moram pohvaliti i rođu. Oba gola njegova.
Da nisi barem bi neriješeno odigrali, posebno onaj skoro iz kornera, ono ni na igrici nema.
I da, moram pohvaliti i rođu. Oba gola njegova.
Da nisi barem bi neriješeno odigrali, posebno onaj skoro iz kornera, ono ni na igrici nema.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Ugasio sam TV nakon prvog gola Igmana i tako izbjegao daljnje posmatranje "igre" igrača-amatera TC i trenera u pokušaju Osmanhodžića.
U pravu ste obadva.Vidlo se odmah na početku kakav će ishod biti.S druge strane ,sportski je i zdrav razum nalaže da se čovjek ipak nada.
Dobro je da u fudbalu postoji naredna utakmica.Čovjek se odmah okreće njoj a ovu potiskuje u zaborav.Žao mi je zbog Lolića jer će neko sad raspaliti po djetetu a nije fer.Otišli smo dole bez gaća ,vješto odglumili utakmicu i kraj priče.Kako smo samo u 2. pluvremenu odbijali da damo makar jedan gol.Svaki naš igrač koji je bio na šutu dodavao je loptu onom prvom do sebe u smislu, de ti šutaj ja ne mogu.I sve tako do kraja.Ništa, okrenimo se zadnjem kolu.
Dobro je da u fudbalu postoji naredna utakmica.Čovjek se odmah okreće njoj a ovu potiskuje u zaborav.Žao mi je zbog Lolića jer će neko sad raspaliti po djetetu a nije fer.Otišli smo dole bez gaća ,vješto odglumili utakmicu i kraj priče.Kako smo samo u 2. pluvremenu odbijali da damo makar jedan gol.Svaki naš igrač koji je bio na šutu dodavao je loptu onom prvom do sebe u smislu, de ti šutaj ja ne mogu.I sve tako do kraja.Ništa, okrenimo se zadnjem kolu.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 3 gosta.