mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 04:07
Opet meni nije jasno zasto su zalili ti milioneri pare do sada,zasto nisu mogli prije stopera dovest jer im je skup? Kad procitam ovo rekao bi covjek Mirvic mala maca za ove multimilijarde koji zale svaki cent. Prije par godina ste mi govorili sve teski milioneri u upravi a dovodili ste neke izbjeglice realno. Sto se toga tice isto znam da od politike imate ogromne novce,neka barem i ti debili daju pare za nesto. Nije mi jasno isto po kojoj osnovi ti politicari dodijeljuju pare? Svuda u svijetu se na osnovu rezultata odvaja novac,nece Real isto dobiti koji osvoji LP i Malaga. Sto se tice stranki kad imas jednog politicara u klubu to je odma problem,mrsko mi sad pisat i zasto.
Prvo, ova uprava je dosla prije godinu dana i za to vrijeme dovela 3 stopera: Ante Hrkac, Azur Mahmic i Bruno Oliveira. Ne bih rekao da je ijedan od njih izbjeglica jer ste vi placali odstetu za igrace i obarali rekorde, da bi na kraju imali isti broj primljenih golova i istu gol razliku. Toliko ulupanih para u igracki kadar s vase strane da bi nam bjezali samo 1 bod. Je li tebi to OK?
Drugo, vi ste ulozili jednu veliku qurcinu u stadion svih ovih godina a mi smo u zadnjih 7 godina vratili milionski dug koji je bio teret klubu, napravili 2 tribine, pokrili jednu od njih, novi toaleti uradjeni po uefinim standardima, stolice na zapadnoj i sjevernoj tribini, trenutno je u izgradnji i cetvrta tribina itd itd. Zar mislis da su pored svih ovih stvari sto sam nabrojao jos trebali skrsiti pare na igracki kadar? A pazi, taj isti Mirvic u kojeg se ti kunes vam je donio samo kup, isto kao i nama prethodni UO s raznim izbjeglicama kako ih nazivas.