Golem si željkane

Ma pustit Igmana, treba nam jedan naš klub u ligi za kasnije ako zatreba.Imamo dovoljno bodova isto ti bio drugi ili četvrtiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:26Podanicki klub kroz citavo svoje postojanje. Sreca njihova pa ce posteni Velez namlatit Igmana sljedece kolo. Guzicu i nama trebaju ljubitjurisicduska je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:24Vidis da su počeli posjećivati čelnike saveza znaju oni da pošteno u ligi ne mogu opstat.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:21Vodi Igman. Sljedece kolo Gosk uzima Zeljkana Tuzla Slogu i nas Zeljkan u sljedeca tri kola Zrinjski Siroki Sarajevo ulazi sa desete pozicije bod vise od predzadnjeg
Pa koji sunovrat![]()
Ako iduce godine budu igrali pl nadam se bar uvlakackom buketu cvijeca za nas kao znak zahvalnosti jer smo ih ostavili u ligi
Espiritosanto je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:32Ma pustit Igmana, treba nam jedan naš klub u ligi za kasnije ako zatreba.Imamo dovoljno bodova isto ti bio drugi ili četvrtiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:26Podanicki klub kroz citavo svoje postojanje. Sreca njihova pa ce posteni Velez namlatit Igmana sljedece kolo. Guzicu i nama trebaju ljubitjurisicduska je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:24
Vidis da su počeli posjećivati čelnike saveza znaju oni da pošteno u ligi ne mogu opstat.![]()
Mislim da nas ne treba zanimati da spasavamo bosnjacki klub kako bi ispao hrvatski. Mi trebamo igrati postenoEspiritosanto je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:32Ma pustit Igmana, treba nam jedan naš klub u ligi za kasnije ako zatreba.Imamo dovoljno bodova isto ti bio drugi ili četvrti![]()
Inshallah
KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:39Stvarno nisam imao namjeru da ih prizovem u jednom od prethodnih postova.
![]()
Jeste li vi Zeljeznicar?KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 mar 2022, 09:56
Ko je ba prizeljkivao opstanak. To su sve **** navijaci, krene jedan placenik navuce 10 debila i ta se prica krene vrtiti i odmah vecini ocekivanja splasnu. Mi smo Zeljeznicar najveci klub u drzavi i sa juniorima treba da nam je cilj top 3 a ne insta kukanje kako smo losi i kako cemo ispasti. MI SMO ZELJEZNICAR nasi cilj treba da bude uvijek top 3 pa makar igrali sa 11 Lazara Popovica.
I nije dobro ovo sto hvalimo igru nakon ove dvije gostujuce utakmice. 1 izgubili, drugu nismo dobili Leotar. Nemamo pobjede u gostima godinu i par mjeseci a kod nas navijaci pisu kako nije lose i cestitaju svima od reda. U KOST bacite kritiku pravite pritisak MI SMO ZELJEZNICAR moraju igrati bolje i moramo pobjedjivati i NE SMIJU nas zadovoljiti ovi rezultati. Proradite na mentalitetu svi od reda koji mislite drugacije od ovoga i mi cemo pisati ligu.
Hajde zamolio bih te ako već pokušavaš raspravljati onda da staviš pravu realnu sliku koliko je stvarno bilo Hordi. Ovako ismijavaš sam sebe. Stavljaš brojku koja nije bila. Stavi sliku koja treba.
Koji je to klaun hahahahahahaha prava bukvakillafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:48
Ko je ba prizeljkivao opstanak. To su sve **** navijaci, krene jedan placenik navuce 10 debila i ta se prica krene vrtiti i odmah vecini ocekivanja splasnu. Mi smo Zeljeznicar najveci klub u drzavi i sa juniorima treba da nam je cilj top 3 a ne insta kukanje kako smo losi i kako cemo ispasti. MI SMO ZELJEZNICAR nasi cilj treba da bude uvijek top 3 pa makar igrali sa 11 Lazara Popovica.
I nije dobro ovo sto hvalimo igru nakon ove dvije gostujuce utakmice. 1 izgubili, drugu nismo dobili Leotar. Nemamo pobjede u gostima godinu i par mjeseci a kod nas navijaci pisu kako nije lose i cestitaju svima od reda. U KOST bacite kritiku pravite pritisak MI SMO ZELJEZNICAR moraju igrati bolje i moramo pobjedjivati i NE SMIJU nas zadovoljiti ovi rezultati. Proradite na mentalitetu svi od reda koji mislite drugacije od ovoga i mi cemo pisati ligu.
Jok jok, tu bi mogli nastelit sudije kao sto su i navikli, ovako protiv velikih klubova nmg, samim tim nema ni bodova
Da, najveci klub u drzavi. Dovoljno je da procitas ovo par postova kad uopste i ne igramo.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:48KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:39Stvarno nisam imao namjeru da ih prizovem u jednom od prethodnih postova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.