To je to, bravoTruhlo je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:00A znaš li zašto je došlo 100 ljudi umjesto 1000 ili 2000? Zato što ta ekipa fukara je kompromitovana u zadnjih 5 godina. Ko će podržati navijačku grupu koja je prije par godina uzela 5000 KM od Mujkanovića? Tu je njihov kraj.DamirT je napisao/la: ↑10 dec 2023, 12:46Ne znam ni ko bi kod nas mogao to sve pokrenuti. U Fukare definitivno ne vjerujem nakon ljeta sto se desilo. Popisali ih ovi. Znaju samo saopstenja pisati. Sve neka djeca u Fukarama. Oni starosjedioci iz Fukara sumnjam da bi se htjeli upustati u sve ovo, kao npr Suljo i slicni. I kad bi neko treci pokrenuo mimo Fukara, vjerovatno bi ispao budala jer bi samo izgubio vremena i vjerovatno novaca, a podrsku bi mu pruzilo mozda 100 ljudi max.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 12:39
Dobro ti Truhlo kaze brate
Kroz sta su sve Celik i Velez prosli
Sta smo mi sve vidjeli u 25 godina poslije rata. Haj yebo sto nas politika handri, uzeli nam stadion i sve to. Yebo cinjenicu da smo 6 godina igrali u drugoj ligi i da nam je najbolji uspjeh bio peto mjesto. Mi smo imali mix svega. Politika, mahala, lopovi, interesi itd... Ako su vama zgadili klub, sta su nama tek uradili
Ovi sad u Fukarama nemaju ko sto bi Truhlo rekao cojones, a realno nemaju veze s vezom sta bi trebali uraditi kad bi to poceli sve. Pa eno na ljeto, likovi su jedno 20 saopstenja napisali, ja kontam doci ce ih 5 000 kako su najavljivali. Na kraju im se svi smijali dzaba. Niti su cilj ostvarili, niti su ikakav otpor pruzili.
Kada nema principa, obraza i časti, onda te kazne simpatizeri pa tako onda propuštaš gostovanja, ideš u Goražde sa 2 auta, jer si skupina plaćenika.
Nije Tuzla izumrla i odselila u Njemačku da ne može imati 200, 300 ultrasa kao Zenica koji će vući konce borbe. Da bi to ostvario, potezi koje vučeš moraju biti čisti i namjera čista.
Zato vi nemate otpora, jer core koji bi trebao pokrenuti otpor i plan za oporavak kluba je kupljen i puni su im džepovi oraha. Otpor u Mostaru je krenuo od core RA, otpor u Zenici je krenuo od core robije. Zato je na proteste 2016. izašlo preko 6000 ljudi jer su momci svojim radom, dvogodišnjim bojkotom stekli povjerenje ostalih simpatizera, pa tako kada god zagusti, momci izvedu više hiljada ljudi na proteste, kao i 2021. godine, hej preko 3000 izašlo na proteste za klub koji se tada takmičio u kantonalnoj ligi![]()

Haj yebo tih 5000 km
Nego jednostavno ne znaju ili ne zele da nesto urade, samo gledaju