Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobro navijacko kolo bilo. Oko 1200 hordasa na kosevu 600 manijaka i 350 RA na grbavici 

Najbolja prosječna posjeta - FK Sarajevo.nastrojeni21 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 12:13Sta ce bolan gasit doslo vas je 2000, borite se za titulu, neradni dan, vrijeme ok bez padavina, igrate manje vise dobro kroz citavu sezonu, nemate nikakvih problema u ili okolo kluba. Da imate imalo obraza ne bi rijec na forumu napisali o posjeti u iducih mjesec dana, i ne to jer je nas bilo duplo vise, nego nevezano za sve ostale, posjeta od 2000 ljudi je presmijesna s obzirom u kakvoj ste situaciji, i rezultatskoj i sam klub, jos ste pozivali i hajcali raju da dodje a to uvijek ima nekog efekta, samo kod vas izgleda bas slabog.
2000 je premalo, ne trebaš nam ti da nam to kaže, ali znate vi najbolje kako je kada se ima 2000 na tribini.
Da imate obraza ne bi riječ na forumu napisali jer se hvalite kako se navijači kluba, a po tribinima vidimo da je neka druga priča.
-
- Kontakt:
Ti to tako gledaj a ja cu da ste nam dali materijala ovih par sezona da se sprdamo s vama sljedecih 10 godinaKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:51Da, najveci klub u drzavi. Dovoljno je da procitas ovo par postova kad uopste i ne igramo.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:48KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:39Stvarno nisam imao namjeru da ih prizovem u jednom od prethodnih postova.
Jeste li vi Zeljeznicar?KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 mar 2022, 09:56
Ko je ba prizeljkivao opstanak. To su sve **** navijaci, krene jedan placenik navuce 10 debila i ta se prica krene vrtiti i odmah vecini ocekivanja splasnu. Mi smo Zeljeznicar najveci klub u drzavi i sa juniorima treba da nam je cilj top 3 a ne insta kukanje kako smo losi i kako cemo ispasti. MI SMO ZELJEZNICAR nasi cilj treba da bude uvijek top 3 pa makar igrali sa 11 Lazara Popovica.
I nije dobro ovo sto hvalimo igru nakon ove dvije gostujuce utakmice. 1 izgubili, drugu nismo dobili Leotar. Nemamo pobjede u gostima godinu i par mjeseci a kod nas navijaci pisu kako nije lose i cestitaju svima od reda. U KOST bacite kritiku pravite pritisak MI SMO ZELJEZNICAR moraju igrati bolje i moramo pobjedjivati i NE SMIJU nas zadovoljiti ovi rezultati. Proradite na mentalitetu svi od reda koji mislite drugacije od ovoga i mi cemo pisati ligu.
Sad u tor.

Ali eto, mi ovo pisemo jer smo ljubomorni

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Hajmo danas X lagani u Posusju i sljedece kolo pod BB ponovo pa da mi pobjedom protiv Igmana na 2. mjestu docekamo proljece 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:56Ti to tako gledaj a ja cu da ste nam dali materijala ovih par sezona da se sprdamo s vama sljedecih 10 godinaKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:51Da, najveci klub u drzavi. Dovoljno je da procitas ovo par postova kad uopste i ne igramo.
Sad u tor.A najjace je sto ovo nije kraj, objavili saradnju s Dinamom a kapiten juniora Dinama u Velez dolazi, hit
Ali eto, mi ovo pisemo jer smo ljubomorni![]()
Izvini, ne razumijem pokusao sam i sa google translate.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mrtva trka između ovogodišnje i prošlogodišnje borbe za opstanak za titulu najbolje u zadnjih par godina.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Šta vam znači ta posjeta na stadionima, sem prepucavanje ovdje?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Steta sto je Zvijezda uspjela biti losija cak i od dva amaterska kluba Zelja i Tuzle Kitija. Ali svakako da ce bar jedan ispasti.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znaci im ništa nego nemaju ništa drugo. A i tu nisu najposjećeniji.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FKS -
Neće Željezničar ispasti. Zablude su to.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Hajde malo o Zelji i Manijacima.
Niste odavno
Niste odavno

-
- Kontakt:
Najjače mi je ovo. Kao priča se o njima. Mi da smo 10-ti oni bi parole dizali na utakmicama i premirali klubove protiv nas.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Slika pokazuje koliko ova statistika može zavarati.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Pa bas ne zavarava. Govori da se njima najviše šuta na go.
Rogić je također u HNLu imao najviše odbrana igro u pravo lošoj ekipi kojima se šuta 25 puta po utakmici. Ova statistika je logična. Isto kao kad im vezni ima broj tacnih pasova. Ima jer vraća stoperima loptu.