Ugao zna da vara.

Na sadrzaj mislis onu koreografiju Kosova ili?Miljacka je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:04Ja sam fakat kontao da ti imaš bar malo mozga. Čuj daj sliku sa zapadaPa nije utakmica na zapadu genije, valjda je tačno iza ovog fotografa i navijači su okrenuti prema terenu.
Kakav maloumnik grob te yebo.![]()
Po čemu je to razlika u kvaliteti? Po tome što su Manijaci aktivniji na ulici? Slažem se, prednjače Manijaci. Po brojci na utakmicama, sadržaju na tribini i svemu ostalom vezanom za tribinu prednjače Horde.

Horde prednjaceMiljacka je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:04Ja sam fakat kontao da ti imaš bar malo mozga. Čuj daj sliku sa zapadaPa nije utakmica na zapadu genije, valjda je tačno iza ovog fotografa i navijači su okrenuti prema terenu.
Kakav maloumnik grob te yebo.![]()
Po čemu je to razlika u kvaliteti? Po tome što su Manijaci aktivniji na ulici? Slažem se, prednjače Manijaci. Po brojci na utakmicama, sadržaju na tribini i svemu ostalom vezanom za tribinu prednjače Horde.
Kako vi debili nekontate da je vecina raje dosla nakon pocetka utakmice?
Ima logicno objasnjenje.
Vjerovatno bi vec bili unutra. U pravu si , mlati bezveze.
Teren grade ovima koji ce 100% igrali plbih i sljedecu sezonu. Ne moze se graditi u konjicu i gabeli npr.