English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kad su ovog Diasa poredili sa Van Dijkom 

Grehota je sto su ovi uzeli LP prosle sezone. Bolje da su ostali na 0 titula bas kao i Arsenal. Vidjet cemo hoce li i njih sudije pogurati protiv malenog Lutona.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
City ispuhao. Pepu je vrijeme da ide, ne znam šta može više sa ovom ekipom postići.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gdje je intelektualac Besko da nam napise da liga krade City.

Osvojit legitiman trofej za pocetak.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:57City ispuhao. Pepu je vrijeme da ide, ne znam šta može više sa ovom ekipom postići.

Otkaz za Pepa ako ovdje izgubi?
Najgori United u zadnjih 30 godina je 3 boda iza njih. Eto koliko su loši ove sezone. Vidjelo se da to nije to i kada su dobijali utakmice na početku sezone. Pisao sam da su značajno lošiji igrom u polju.

Najgori United u zadnjih 30 godina je 3 boda iza njih. Eto koliko su loši ove sezone. Vidjelo se da to nije to i kada su dobijali utakmice na početku sezone. Pisao sam da su značajno lošiji igrom u polju.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 10 dec 2023, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sad mi onaj remi protiv Lutona lakse pada, pruzise otpor i Arsenalu i Cityu 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
Pisalo je dosta nas ovdje o tome ocito je bilo.AlanSmith14 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:57Otkaz za Pepa ako ovdje izgubi?![]()
Mislim zasicenje a i realno otisao im je veliki broj igraca koji su bili iskusni i nosili ekipu u nekim momentima opala im je rotacija definitivno.
Kako god couldnt have happened to a better club

Najgori united zadnjih 30 godina prica se vec 10 godina 

Mislis, najgori City u zadnjih 10 godina i opet ispred Uniteda 3 bodaAlanSmith14 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:57Otkaz za Pepa ako ovdje izgubi?![]()

- wadethegreat
- Kontakt:
Imamo linearan pad tako da si upravu. I sljedeće godine ću vjerovatno isti post pisati.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 10 dec 2023, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma ja, treba otjerati Pepa i dovesti Marka Hughesa da ih vrati na pravi put. 

The saddest thing in life is wasted talent.
Kako rekoše Everton bi sa oduzetim bodovima bio iznad Chelsea, pa polako, duga je sezona.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
U glavu im ušle sve tačke optužnice, samo je pitanje vremena kad će se to rasplamsati, a kada se to desi očekujem lagan pad u četvrtu/petu ligu
- feniksptica
- Kontakt:
Osjetio je Pep da ae sigurno sprema neko sranje i Cityu pa će se lagano izvuc
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mogu mislit Pepove demagogije poslije utakmice ako ovo ne dobiju. Nešto kao Arteta prošle godine kada im je krenulo loše:
''ušao sam u svlačionicu i rekao im da ih mnogo volim. poljubio sam svakog pojedinačno.''
Izjava koja najbolje oslikava softly filozofiju fudbala kojeg igraju.
''ušao sam u svlačionicu i rekao im da ih mnogo volim. poljubio sam svakog pojedinačno.''
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Luton je najbolji protivnik u mojoj karijeri i Liverpool je ovdje izgubio bodove ali o tome ne pricateAlanSmith14 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 16:08Mogu mislit Pepove demagogije poslije utakmice ako ovo ne dobiju. Nešto kao Arteta prošle godine kada im je krenulo loše:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Koliko je Fulham bolja i efikasnija ekipa bez Mitrovića.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nas ako kazne sa 5 bodova mogli bi ispasti