Gdje si to vidio?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Joj suplje, koliko se pljuje Avram da je neko izmislio da ce u Gosk.
Zelim i ja platu 6450 KM al ne moze.
Zelim i ja platu 6450 KM al ne moze.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Zato sto nismo nikakva sprdancija ni razvojna sredina nego najveci klub u drzavi koji ima trofeje kao cilj.Necemo mi djecurliju i balavurdiju konstantno trpiti koji osnovne golmanske stvari ne umiju.Nadam se da smo zavrsili sa tom 'praksom'Herson je napisao/la: ↑10 dec 2023, 16:24Razocaravajuci izbor golmana. 28 godina i 80 nastupa, ne daje razlog za optimizam. Zasto se prekida praksa dovodjenja i stvaranja mladih golmana? Nakon tri izlazna transfera mladih golmana koji su produkt akademije, dovodi se golman najblaze receno upitnih kvaliteta. Ako Sutkovic nije dovoljno sazrio sa sansu u prvom timu, trebalo se insisirati na dovodju talentovanog mladog golmana poput Nevistica.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Nisam gledao ovu ali jesam prošlu i iako nema logike djeluje mi da se siroki skloni zrinjskom
-
- Kontakt:
Ovi burke imaju vise promasaja od Nedzada Fazlije

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
koliko se potencira stimanje Borcu, vrlo malo skoro nikako se ne prica o stimanju Zrinjskom.
Ovo danas je cista kradja, faul kao kuca na golmanu sudija ima otvoren pogled ali nista ne svira, svjestan da je lakse ovako nego da im penal svira jer teren je bio katastrofalan.
od nasih fula, najvise mi je zao prosutih bodova u Sirokom jer smo bili bolji i trebali dobiti glat, a u biti smo izgubili 3 boda.
ostalo prosipanje bodova smo bili bas losi ili krajda u Banja Luci koja je svakako ocekivana
Ovo danas je cista kradja, faul kao kuca na golmanu sudija ima otvoren pogled ali nista ne svira, svjestan da je lakse ovako nego da im penal svira jer teren je bio katastrofalan.
od nasih fula, najvise mi je zao prosutih bodova u Sirokom jer smo bili bolji i trebali dobiti glat, a u biti smo izgubili 3 boda.
ostalo prosipanje bodova smo bili bas losi ili krajda u Banja Luci koja je svakako ocekivana
Ma u redu, ali ja Mirzi ne mogu zaboraviti da je sa slabijim timom pokorio Hercegovinu ( i Leotar i Velež - 5 komada mu uvalio, i Široki i Zrinjski. Nešto se ne sjećam da je to uspjelo ikome do tad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 dec 2023, 10:38
Kako ono kažu, Mirza i Simon, ma isto je to.
Evo, isti broj utakmica na klupi FKS, prosječni broj osvojenih bodova dovoljno sve govori.
Pri tome, jedan je imao priliku da odradi 2 prelazna roka i prođe i zimske i ljetne pripreme sa ekipom, a drugi je preuzeo ekipu nakon ispadanja iz Europe od amatera iz Gruzije, i nakon domaćeg poraza protiv Sloge.
Masnokosa kerina je unazadila ovu ekipu da se syebes. Kad je Rozman sa svojim timom dosao, hvatali se za glavu kakvu su ekipu zatekli...
Zamisli Kobac te trenira, a 2023. godina. Kerina daje instrukcije Renanu tako sto mu govori "hop,hop Renan". Lazni kapiten u gacama upada na press... Ma fuj !
Istrpiti Rozmana, dobru je on ista napravio sta je zatekao !
Zamisli Kobac te trenira, a 2023. godina. Kerina daje instrukcije Renanu tako sto mu govori "hop,hop Renan". Lazni kapiten u gacama upada na press... Ma fuj !
-
- Kontakt:
Rožmana istrpiti obaveznoNazorUso je napisao/la: ↑10 dec 2023, 18:31Masnokosa kerina je unazadila ovu ekipu da se syebes. Kad je Rozman sa svojim timom dosao, hvatali se za glavu kakvu su ekipu zatekli...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nismo ga uspjeli dobiti zbog promašaja Avramovskog i greške Šahinovića. U Banja Luci smo pokradeni kao što smo svi vidjeli, protiv Sloge i Veleža smo podbacili.scudetto89 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 16:28Samo mi sirokog nismo uspjeli dobiti, od ekipa u vrhu, ali dobro i trece mjesto je dobro na kraju, idemo sad zrinjskom nadam se dobrom rezlutatu
Sve u svemu, jako dobro urađen posao od strane Rožmana.
-
- Kontakt:
Slazem se za trenera, jbg nas domet nije titula nego borba za evropu, neke otjerati igrace , pojacati se i to je to , 2, 3 mjesto u ovom trenutku je nas dometGalileoGalilei je napisao/la: ↑10 dec 2023, 19:11Nismo ga uspjeli dobiti zbog promašaja Avramovskog i greške Šahinovića. U Banja Luci smo pokradeni kao što smo svi vidjeli, protiv Sloge i Veleža smo podbacili.scudetto89 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 16:28Samo mi sirokog nismo uspjeli dobiti, od ekipa u vrhu, ali dobro i trece mjesto je dobro na kraju, idemo sad zrinjskom nadam se dobrom rezlutatu
Sve u svemu, jako dobro urađen posao od strane Rožmana.
Sada cemo vidjeti protiv zrinjskog na cemu smo
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Ko bi mogao na LB ?? Radovic kartoni, Durakovic povreda. Soldo
ljevak je

-
- Kontakt:
Koja je povreda penerande ?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, JavierBosnia, laznokrilo, mire971, mnon46, PAPE3, pierce, rimljanin90, Seipronto i 78 gostiju.