English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I opet nekim čudom Poch ima naklonost medija u Engleskoj, a ovamo kolju Ten Haga i kada treba i kada ne treba.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Thiago Silva je uz Sterlinga najkonstantniji, ybg lik ima 40 godJayCatwright je napisao/la: ↑10 dec 2023, 17:12Bukvalno nema kvaliteta. Golman je katastrofa, bekovi prosječni i kad su zdravi, stoper Thiago Silva koji je izasao iz prajma prije 10 godina, Caicedo sa 20 dobrih utakmica u nogama. Jedina klasa u ekipi Sterling, a nema s kim igrati.
Živa istina. Majke mi nikad mi nije bio jasan hajp oko tog lika. Al aj.AlanSmith14 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 17:12I opet nekim čudom Poch ima naklonost medija u Engleskoj, a ovamo kolju Ten Haga i kada treba i kada ne treba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gvardiol i Kovačić po običaju najgori u Cityu. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Aupm kad sam i ovo vidio da se City životom bori protiv smeća od ekipe kakav je Luton , to se nekada dobijalo šest , sedam nula i odmaraš igrače zadnjih pola sata . Kakvo ciganisanje od selektiranja i trošenja kretena Tixia, ovo su evidentni znaci da pep era dolazi do kraja, vjerovatno je i bolje. De Zerbi čeka da uskoči na voz
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- wadethegreat
- Kontakt:
Imao je Poch do sada bas nekih cudnih odluka istina.
I zadnje dvije tekme smo gore izgledali nego ostatak sezone i to ubjedljivo znaci idemo u nazad...
Sto je najjace mozda i golmana izgubimo na neki period.
Ide Celzi na Arenu 1 svaku tekmu sa Petrovicem
@rollman vidi se da za City navijas.
Kakav nezahvalan post izbrisi ovo ima jos vremena.
I zadnje dvije tekme smo gore izgledali nego ostatak sezone i to ubjedljivo znaci idemo u nazad...
Sto je najjace mozda i golmana izgubimo na neki period.
Ide Celzi na Arenu 1 svaku tekmu sa Petrovicem

@rollman vidi se da za City navijas.
Kakav nezahvalan post izbrisi ovo ima jos vremena.
Od svih dovedenih igraca ne znam da se za 3 moze reci da su istinski talenti - ono buduci WC igraci i favoriti za zlatnu loptu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 17:03I dalje mi nije jasno šta je bio cilj Chelseaja. Potrošili milijardu na manje više isključivo talente, nedokazane igrače na ovom nivou, ekipa nikad gora. Pa za milijardu si mogao dovesti vrhunskih 11 igrača za prve postave i boriti se za top4, još nemaš obaveza u Europi.
- wadethegreat
- Kontakt:
S obzirom na ekipe i na to sta je ETH zatekao i ulaganja radi daleko bolji posao.AlanSmith14 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 17:12I opet nekim čudom Poch ima naklonost medija u Engleskoj, a ovamo kolju Ten Haga i kada treba i kada ne treba.
Cak je i glavonja dobio nagradu za igraca mjeseca

Jos ima u svlacionici par likova koji pokusavaju da ga otjeraju...
Mislim dovoljno to govori koliko su oba kluba propala...
Uzeo bih ja Erika bez problema

Poch also calls for January signings: “We need to talk and to try and improve in the next transfer market”.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Govori ovo 2 mjeseca brate

Hoce napadaca i krilo posto fali nam krila ne znam da li znate

Mislim kad ovako igramo moramo se necemu radovati pustite nas na miru

Oj treba Real nazvati dok nije kasno a mozda vec jeste...

- wadethegreat
- Kontakt:
Otprilike sve receno
- JayCatwright
- Kontakt:
Chelsea postao ekipa koja povremeno iznenadi jacu ekipu i to je to. Otprilike, kakvi su bili 95% svoje historije. Nebitni
Sad ce se to rascistiti. Villa ce zaredati sa kiksevima, Arsenal klasicno ispasti iz forme. City i Pool za titulu, dvije najbolje ekipe.
Dyche galvanizirao ekipu nakon one kazne sa oduzimanjem bodova, ove godine se čak i neće boriti do zadnjeg kola da izbore opstanak. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Sta uradise od onakvog igraca

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: L-Train, sirBobbyMoore i 6 gostiju.