FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve bomba do bombe,a niko veze sa vezom nema.
- MocMahale444
Nodi je kralj, kaze nemas sta ocekivati protiv Veleza.
Citira ga lik da smo mogli mozda voditi 2-0 da smo iskoristili sanse.
Replicira Nodi, tako je brate
Jel nismo imali sanse ili jesmo?
Replicira Nodi, tako je brate

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 17:05Nodi je kralj, kaze nemas sta ocekivati protiv Veleza.
Replicira Nodi, tako je brate![]()
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Danas je bio sastanak sa arapima. Bitno im je da njihov covjek uradi nesto odnosno bice svega, ako znamo da iskoristimo
bice cistka karakternih pickica.
Sutra ce se objaviti dio detalja.
Do nas je.

Do nas je.
- MocMahale444
A sta ti kontas, mislis da je bio nafakali sastanak?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 dec 2023, 18:14Danas je bio sastanak sa arapima. Bitno im je da njihov covjek uradi nesto odnosno bice svega, ako znamo da iskoristimobice cistka karakternih pickica.
Do nas je.
Ako je do nas onda pisi propalo, znas ti nas
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kako opšte ovaj naš Arap komunicira sa igračima? Lik djeluje totalno pogubljeno, valjda je skontao gdje je došao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bolje je pitanje kako oni komuniciraju sa njim i da li ga razumiju. Svaki od njih bi da igra negdje izvan BiH a nema osnovno znanje engleskog jezika.
I dobro neko rece gore, ako je sve do nas onda pisi propalo jer mi sigurno necemo moci nista ispostovati sa mahalom i raznim ljudima u i oko kluba koji rade za 10 razlicitih strana.
Ali, nadajmo se najboljem iz ove situacije. Bar da se ovi bojkoteri i neznalice otjeraju pa nek bojkotuju po drugim klubovima i federalnim ligama. Najlakse je bojkotovati svoj maticni klub, a kad ode u igman konjic., ona sve moze i nista nije problem.
-
- Kontakt:
Koliko cujem nafakali jeMocMahale444 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 18:28A sta ti kontas, mislis da je bio nafakali sastanak?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑10 dec 2023, 18:14Danas je bio sastanak sa arapima. Bitno im je da njihov covjek uradi nesto odnosno bice svega, ako znamo da iskoristimobice cistka karakternih pickica.
Do nas je.
Ako je do nas onda pisi propalo, znas ti nas

Ovi fakat nisu jazavci i fakat im je bitno da Hakim nesto uradi kao trener. Usput, on je jedini arapski trener koji vodi prvi tim u Europi. To ima prilicnu tezinu, realno.
Do nas je da to iskoristimo. A moze se. Moze se i sjebati. Logicno. Znam i otprilike sta je, bilo, u planu. Al da ne granam dalje dusmana je ko u prici.
Uglavnom, optimista sam

Vidjecemo sve ubrzo, od toga koliko pickica ce biti otjerano i koga cemo dovesti. To se ne moze sakriti.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 10 dec 2023, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ma to se podrazumijeva, mislim na obostranu komunikaciju. Nema hajra od stranca sa našim igračima, to bi trebalo svima biti jasno.Pririsak je napisao/la: ↑10 dec 2023, 18:49Bolje je pitanje kako oni komuniciraju sa njim i da li ga razumiju. Svaki od njih bi da igra negdje izvan BiH a nema osnovno znanje engleskog jezika.
I dobro neko rece gore, ako je sve do nas onda pisi propalo jer mi sigurno necemo moci nista ispostovati sa mahalom i raznim ljudima u i oko kluba koji rade za 10 razlicitih strana.
Ali, nadajmo se najboljem iz ove situacije. Bar da se ovi bojkoteri i neznalice otjeraju pa nek bojkotuju po drugim klubovima i federalnim ligama. Najlakse je bojkotovati svoj maticni klub, a kad ode u igman konjic., ona sve moze i nista nije problem.
I to ne želim ni da ulazim u priču je li ovaj lik ikakav trenerski kvalitet, to je posebna tema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rekao sam neki dan citirajte me,izdrzati jos 10ak dana,onda na bolje staze svi zajedno..
Fk Željezničar.
Zbunio se malo nodi19vendetta87 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 17:09MocMahale444 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 17:05Nodi je kralj, kaze nemas sta ocekivati protiv Veleza.
Replicira Nodi, tako je brate![]()
![]()
Jel nismo imali sanse ili jesmo?![]()
jos je u dilemi
Mislio napisati stas se nervirati igrali smo protiv njih koji su top 3 hahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Protiv Veleza smo izgledali solidno. Mislim realno sa tankim izborom igraca, bez samopouzdanja i generalno negativnom situacijom u klubu, odigrali smo solidnu utakmicu sa ovim trenerom. Tako da covjek nije los kao sto se hoce da prezentira da se on mora da trpi radi nekih drugi benefita. Ne vidim da bi domaci trener nesto vise pokazao, da je ostao Basic ili Mulalic. Igrali smo sa nesto vise motiva ili borbe nego u nekim ranijim utakmica, pristup je bio nesto bolji. Nadam se da ce tako nastaviti, da ce ovi novi treneri raditi na fizickoj spremi, osjeti se blagi pomak. Dosta dosta je do fizicke spreme, imam dojam da smo najtanji u ligi po tom pitanju i to duzi period. Ja ne mogu da razumijem neki problem u komunikaciji. Kerim Memija je igrao u Danskoj, bio mu je trener cini mi se i Danac i iz Spanije, pa sta? Je li slusao i uklapao se? Sto to nebi trener mogao da bude stranac kod nas. Meni je vise problem da dosta igraca jednostavno nemaju kvalitet niti su spremni za nesto vise. To ti je isto ko da radis na traci u fabrici a ne mozes da pratis tempo ili instrukcije koje dobijes od ljudi. Trebaju nam kvalitetna pojacanja, kvalitetne pripreme i sve to sto prati normalan klub.
-
- Kontakt:
Ovdje svi pljuju mahalu u klubu i onda dodju neki i kao iznesu neke stvari sa zatvorene sjednice u klubu i onda isti ti koji pljuju mahalu shvrshavaju na te price i vrte nesto, bombe najavljuju.
Sve dok postoje ljudi koji ce iznijeti dijelove zatvorenog sastanla nekome i sve dok ce se to pojaviti na forumu mi necemo biti pravi klub.
Sve dok postoje ljudi koji ce iznijeti dijelove zatvorenog sastanla nekome i sve dok ce se to pojaviti na forumu mi necemo biti pravi klub.
Ljudi učite arapski, trebace vam!!! 

…i onda isti ti… kako je ovo postala isprana floskula, a nikad niko ne imenuje iste te pa da svi znamo o kome se radi.Pririsak je napisao/la: ↑10 dec 2023, 19:54Ovdje svi pljuju mahalu u klubu i onda dodju neki i kao iznesu neke stvari sa zatvorene sjednice u klubu i onda isti ti koji pljuju mahalu shvrshavaju na te price i vrte nesto, bombe najavljuju.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I sta su se dogovorili?
More i u pp.
Obradujte i mene, još nisam zaliječio čir, koji mi je Željo nanio ove sezone svojim igrama na terenu
More i u pp.
Obradujte i mene, još nisam zaliječio čir, koji mi je Željo nanio ove sezone svojim igrama na terenu

- Meraak1921
- Kontakt:
Prica se za bracu Mamic da bi uletili , znal se sta vise ?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, mavi, zeljovolimte i 59 gostiju.