Durakovic je bio na klupi jucer.Eh sad da li ce bit spreman za 90 min to je vec jako upitnobordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2023, 20:23Ko bi mogao na LB ?? Radovic kartoni, Durakovic povreda. Soldoljevak je
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa ko bude spremniji, Kapetanovic ili Durakovic.bordobijeli je napisao/la: ↑10 dec 2023, 20:23Ko bi mogao na LB ?? Radovic kartoni, Durakovic povreda. Soldoljevak je
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ukoliko ne mogne Duraković, onda Soldo.
Da je Mirza tu, stavio bi Hasića na beka
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ako ne mogne Durakovic Soldo neka igra lijevog beka a zadnjih 5 do 10 min Celika uvesti na lijevog beka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jakovljević ne igra protiv nas u ponedjeljak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igrat ćemo sa trojicom nazad 

3-4-2-1
Rogić
Aničić Miomir Vinko
Beganović Buljubašić Mustafić Duraković
Hasić Hamza
Renan
Rogić
Aničić Miomir Vinko
Beganović Buljubašić Mustafić Duraković
Hasić Hamza
Renan
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Do mene, pomiješah ih i mislio sam na Dudića. Ikić na beku

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Da je liga regularna mi bi se ravnopravno borili za titulu pa čak i da je ova prednost Borca fer izborena. Ali nije i svi smo svjesni da niko nema šanse da stigne Borca. To nije krivica trenera niti igrača. Kada to skontaš onda je lakse sve prihvatiti. Ja utakmice Borca više ni ne gledam jer je to zlocin prema mozgu i logici a nemam ni vremena da ga trosim na gluposti. Kad tako posmatraš onda možemo reći da uspješno pravimo tim za budući period i da smo sa Zrinjskim ravnopravni. Normalne su oscilacije kod ovoliko promjena ali smo dobro ipak prebrodili taj period. Uz užasne uslove na ipak još uvijek dosta terena ekipa je uspjela da igra i pobjeđuje. Svaka čast i ovo ne treba puno mijenjati. Sve ove igrace što su igrali zadnjih par kola treba ostaviti plus Soldo, Avram, Zeljkovic i Vrancic. Roga da bude prvi golman a Arman zamjena.
- kupus army
- Kontakt:
Zrinjski ima sličnu pomoć sudija kao i Borac, prošlo kolo protiv mrtve Zvijezde su im debelo pomagali, ali čak im i to nije bilo dovoljno.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- luckystrike
- Kontakt:
Mi s trojicom u vezi jedva a ne s dvojicom 

To je i problem što su tri igrača u vezi, puno ih smetaju jedan drugom, ovo je taman

Ma loš teren bio ovo je taman

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- luckystrike
- Kontakt:
Već 3 ili 4 utakmice vezni čine Buljubašić, Julardžija i Mustafić, i po meni to treba mjenjati pod hitno. Jel' malo spremnija i borbenija ekipa naspram kad udare presing mi nemamo kud.
Volio bih vidjeti kako bi izgledalo na AMF s Lijom ili Hasketom.
Juraldžija ti je u vezi zabetoniran za proljece (odnosno dok su god on i Rožman u klubu), makar sutra Gorecku doveli.luckystrike je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:11Već 3 ili 4 utakmice vezni čine Buljubašić, Julardžija i Mustafić, i po meni to treba mjenjati pod hitno. Jel' malo spremnija i borbenija ekipa naspram kad udare presing mi nemamo kud.
-
- Kontakt:
I hvala Bogu da je tako. Momak igra za 10. Vraća se prima loptu, ne boji se. Pretrči baš mnogo za utakmicu i pokrije nevjerovatno puno prostora. A vjerujem da nije nešto ni skup i što je najvažnije ne trpi ni ekipa zbog njegaLucas je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:19Juraldžija ti je u vezi zabetoniran za proljece (odnosno dok su god on i Rožman u klubu), makar sutra Gorecku doveli.luckystrike je napisao/la: ↑11 dec 2023, 00:11Već 3 ili 4 utakmice vezni čine Buljubašić, Julardžija i Mustafić, i po meni to treba mjenjati pod hitno. Jel' malo spremnija i borbenija ekipa naspram kad udare presing mi nemamo kud.
Druga stvar je što se raja nekome natovari na ledja, evo sada njemu. Već na poluvremenu na desetine komentara kako je trenerov igrač, kako je promašaj, kako ga se tjera itd itd a sve iz razloga jer fudbal posmatraju površinski pa od njega očekuju gol i asistenciju po utakmici.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, Haksss, keli, rimljanin90, Rule_hz i 85 gostiju.