Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Joj Kesica sta radi Vucicu

- VensanKasel
- Kontakt:
Taj "kurs" sam ja skoro završio ostala mi bila dva predmeta kod Izeta Rađe evo već 15 godina tako stoji , cirkus bio u moje vrijeme ne znam kako je sada . Jedino Anatomija bila zeznuta i Azra Kozarčanin predavala baš ono što ti ne voliš Sociologiju sportaH8Z7 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 22:52Sportski menadžment studiramNaravno, ali kažem da je poprilično naporan za učiti. Ništa lošem nisam mislio u vezi ljudi.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma to roki nastavi, ubij mi i ovo malo volje što imam. Svakako mi je svega puna kapa još ti ovo napisaVensanKasel je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:02Taj "kurs" sam ja skoro završio ostala mi bila dva predmeta kod Izeta Rađe evo već 15 godina tako stoji , cirkus bio u moje vrijeme ne znam kako je sada . Jedino Anatomija bila zeznuta i Azra Kozarčanin predavala baš ono što ti ne voliš Sociologiju sportaSjećam se da je Bahu oborila
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jaran vjeruj mi bolje da ti ja odmah kažem istinu , iz iskustva pišem . Sjećam se policajci dolazili na ispite sa pištoljima , kakvi debili , samo se trebali pojavljivati i 6-ice dobijati .H8Z7 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:06Ma to roki nastavi, ubij mi i ovo malo volje što imam. Svakako mi je svega puna kapa još ti ovo napisaVensanKasel je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:02Taj "kurs" sam ja skoro završio ostala mi bila dva predmeta kod Izeta Rađe evo već 15 godina tako stoji , cirkus bio u moje vrijeme ne znam kako je sada . Jedino Anatomija bila zeznuta i Azra Kozarčanin predavala baš ono što ti ne voliš Sociologiju sportaSjećam se da je Bahu oborila
![]()
![]()
Ja ga upisao jer sam završio Petu sportsku gimnaziju , a nisam DIF ili ti ga FASTO gotivio nimalo ... Što ga ti upisa ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Što mi se matematika i fizika ne sviđaju a one na mašinskomVensanKasel je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:11Ma jaran vjeruj mi bolje da ti ja odmah kažem istinu , iz iskustva pišem . Sjećam se policajci dolazili na ispite sa pištoljima , kakvi debili , samo se trebali pojavljivati i 6-ice dobijati .H8Z7 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:06Ma to roki nastavi, ubij mi i ovo malo volje što imam. Svakako mi je svega puna kapa još ti ovo napisaVensanKasel je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:02
Taj "kurs" sam ja skoro završio ostala mi bila dva predmeta kod Izeta Rađe evo već 15 godina tako stoji , cirkus bio u moje vrijeme ne znam kako je sada . Jedino Anatomija bila zeznuta i Azra Kozarčanin predavala baš ono što ti ne voliš Sociologiju sportaSjećam se da je Bahu oborila
![]()
![]()
![]()
Ja ga upisao jer sam završio Petu sportsku gimnaziju , a nisam DIF ili ti ga FASTO gotivio nimalo ... Što ga ti upisa ?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma nije problem sto je faks taj "lagan", nego sto ces tesko naci posao u toj struci.H8Z7 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:06Ma to roki nastavi, ubij mi i ovo malo volje što imam. Svakako mi je svega puna kapa još ti ovo napisaVensanKasel je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:02Taj "kurs" sam ja skoro završio ostala mi bila dva predmeta kod Izeta Rađe evo već 15 godina tako stoji , cirkus bio u moje vrijeme ne znam kako je sada . Jedino Anatomija bila zeznuta i Azra Kozarčanin predavala baš ono što ti ne voliš Sociologiju sportaSjećam se da je Bahu oborila
![]()
![]()
Isto kao fakultet kriminalistike, mozes ti njega u roku zavrsiti, ali tesko ces dobiti posao, osim ako nemas neke veze u MUPu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Gdje njega iskopa
Ako nisi daleko dogurao, prebaci se na ITH8Z7 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:40Što mi se matematika i fizika ne sviđaju a one na mašinskomVensanKasel je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:11Ma jaran vjeruj mi bolje da ti ja odmah kažem istinu , iz iskustva pišem . Sjećam se policajci dolazili na ispite sa pištoljima , kakvi debili , samo se trebali pojavljivati i 6-ice dobijati .![]()
Ja ga upisao jer sam završio Petu sportsku gimnaziju , a nisam DIF ili ti ga FASTO gotivio nimalo ... Što ga ti upisa ?![]()
Ja da sam mladji to bi ganjao.
Ma da se nadam poslu u nekoj firmi tj. savezu ne bih ovo upisao, ima zanimljivih stvari kao: biomehanika, antropološka i kineziološka analiza, nutricionizam, audiovizuelna sredstva treninga i sl. Korak po korak pa za nekih 10ak godina u Stupčanici19vendetta87 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:45Ma nije problem sto je faks taj "lagan", nego sto ces tesko naci posao u toj struci.H8Z7 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:06Ma to roki nastavi, ubij mi i ovo malo volje što imam. Svakako mi je svega puna kapa još ti ovo napisaVensanKasel je napisao/la: ↑10 dec 2023, 23:02
Taj "kurs" sam ja skoro završio ostala mi bila dva predmeta kod Izeta Rađe evo već 15 godina tako stoji , cirkus bio u moje vrijeme ne znam kako je sada . Jedino Anatomija bila zeznuta i Azra Kozarčanin predavala baš ono što ti ne voliš Sociologiju sportaSjećam se da je Bahu oborila
![]()
![]()
Isto kao fakultet kriminalistike, mozes ti njega u roku zavrsiti, ali tesko ces dobiti posao, osim ako nemas neke veze u MUPu
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Goat band uzivo
Dimebag, nedostajes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.