A jesi li skontao da li mi imamo pravo na otkup Hasića?

A jesi li skontao da li mi imamo pravo na otkup Hasića?
Bravo! Hasic ode u nk zelja, a gulisha ostaje u velezu. Nama jos ode oliveira, kyeremeh, avram, durakovic, ziljkic, beganovic, rogic, penaranda, buljubasic i mirvic, izgleda da ce svi u zelja. Raspad
Raspad sistema odose svi u NKžholyman je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:09Bravo! Hasic ode u nk zelja, a gulisha ostaje u velezu. Nama jos ode oliveira, kyeremeh, avram, durakovic, ziljkic, beganovic, rogic, penaranda, buljubasic i mirvic, izgleda da ce svi u zelja. Raspad
Nista mi nismo najavljivali ali budemo vidjeli sve samo ne brinite se previse
https://www.gosk.ba/kontakt/
Ovo samo jedan veliki mislilac može napisati.holyman je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:27Počelo je, sad je sve do nas.
Ovaj program traje minimalno do 2034. godine i produženje saradnje zavisi isključivo od nas. Ukoliko ne budemo imali svoje Ibrakoviće i Selimoviće kojima je jedini cilj bio da se ugrađuju na svakoj fakturi onda bi moglo izaći na dobro.
Saudijci veoma dobro znaju kakva nam je krvna slika, sa koliko para raspolažemo i ono najvažnije - koliko smo dužni. Oni ni u ludilu ne bi ulazili u saradnju sa nama da ne vide veliki prostor za napredak i da nam nema spasa kako se već godinu dana provlači.
Nisu oni budale koje se razbacuju novcem tako da svako ko očekuje da će nam neko pokloniti milione, grdno se vara. Sve ćemo morati zaslužiti, svaki fening, a nagrada može biti ogromna.
Najvažnije je da su oni odradili svoj due diligence i da su dobili zeleno svjetlo da mogu sarađivati sa nama, to je dobro i po nas jer nam to govori da situacija nije ni blizu strašna koliko nam se servira.
Pa dobro ovaj post mu je čak korektan, u suštini ovo bi u glavi trebao imati svaki normalan navijač Željezničara, nema poklonjenih para, nema milijardi, al da može ispasti dobra suradnja, što da ne.holyman je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:27Počelo je, sad je sve do nas.
Ovaj program traje minimalno do 2034. godine i produženje saradnje zavisi isključivo od nas. Ukoliko ne budemo imali svoje Ibrakoviće i Selimoviće kojima je jedini cilj bio da se ugrađuju na svakoj fakturi onda bi moglo izaći na dobro.
Saudijci veoma dobro znaju kakva nam je krvna slika, sa koliko para raspolažemo i ono najvažnije - koliko smo dužni. Oni ni u ludilu ne bi ulazili u saradnju sa nama da ne vide veliki prostor za napredak i da nam nema spasa kako se već godinu dana provlači.
Nisu oni budale koje se razbacuju novcem tako da svako ko očekuje da će nam neko pokloniti milione, grdno se vara. Sve ćemo morati zaslužiti, svaki fening, a nagrada može biti ogromna.
Najvažnije je da su oni odradili svoj due diligence i da su dobili zeleno svjetlo da mogu sarađivati sa nama, to je dobro i po nas jer nam to govori da situacija nije ni blizu strašna koliko nam se servira.
De jos samo iskopaj onoga sto je pisao baza bez poraza i za dzabera da je najlaganiji, da uparimo dva velika misliocaholyman je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:27Počelo je, sad je sve do nas.
daj stavi ,izginut cemo ovako,vidis da se takmice ljudi iz dana u danOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:22Nek jos 2-3 osobe kazu i ja mogu pokrenutiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:16@OnlyLeft22donDondon je napisao/la: ↑11 dec 2023, 11:14ahzahaahahahhahahha plac
majke mi niko ne mrzi Zelju zbog Zelje,Grbavice,Osima...
nego dje nadju ovakve levate poput Virte,pa takvih pun ku*ac i u stvarnosti,do podne laze sam sebe a od podne sve oko sebe
ee cega se ono dosjetilo,Tan drzi sarajevo dok se ne ugasi ili ne povrati pare a arapima je zeljo samo jos jedna investicija u zivotu ahahahhahahha
Kao da ovaj prvi nikad nigdje nije ulozio ahahhahahahah
daj glasanje za kantu godine,postaje neizdrzivo,ovaj se bas trudi![]()
Jedan mi je napisao u pp da napravim glasanje za kantu godine, ali da samo budu forumasi sa ove teme
Trenutno korisnika/ca: HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83 i 17 gostiju.