Jel' ovo ona kad je Cancelo pucao u Gazzanigu na 1:1?
Boljka ove sezone, sebičnost, brzopletost i slaba realizacija.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Racionalan u smislu ?muhamedhulk je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:17racionalan potez da predje u Minhen. drugo ako voli vise Barcu od Bayerna, to je druga stvar.
Ima pare i spremni su ponuditi 70 mil možda i više sad je sve do igrača.Barcelona nema keš i mislim da razmatraju ponude.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:41Pa Araujo da je htio mogao je besplatno preći onda kad je klub imao problema sa njegovom registracijom. Nije tad nigdje išao a da pređe sad.![]()
Uostalom, Bayern nema pare za njega.
U historiji, samo su 4 igrača direktno otišla iz Barce u Bayern. I to sljedećiRajaz je napisao/la: ↑11 dec 2023, 15:19Racionalan u smislu ?muhamedhulk je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:17racionalan potez da predje u Minhen. drugo ako voli vise Barcu od Bayerna, to je druga stvar.
Jel Barcelona bolja za život od Minhena ?
- Jeste
Jel Barcelona kao klub veća/poželjnija od Bayerna ?
- Jeste
Hoće li biti pod lupom javnosti u Minhenu kao u Barceloni ?
- Neće
Da li je u sportskom smislu bolje igrati sa BVB-om ili kontra Reala i Atletica i igrati najveći derbi na planeti El Clasico ?
- Kontra madridskih timova i El Clasico
Bundesliga za koju se unaprijed zna da je osvaja Bayern ili La liga kao najtrofejnija liga zadnje 2 decenije i liga najboljih igrača svijeta ?
- La liga
Plata u Barceloni/Bayernu ?
- Jedino što ne znamo, ali čisto sumnjam da bi bila osjetno veća nego u Barceloni
Dakle u kom smislu bi bio racionalan potez prelazak u Bayern ?![]()
koji ce nam qrac, to uzeli samo da dodatno ponize barcu tako sto vam je igrac kojeg ste platili 130mil strpao dva gola i asistenciju u jos jednom epskom failu
Da zeli da ide, ili da klub zeli da ga proda, otisao bi u Premier ligu, sigurno ne u dosadnu i raspalu Bundesligu.Saurman je napisao/la: ↑11 dec 2023, 15:29Ima pare i spremni su ponuditi 70 mil možda i više sad je sve do igrača.Barcelona nema keš i mislim da razmatraju ponude.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:41Pa Araujo da je htio mogao je besplatno preći onda kad je klub imao problema sa njegovom registracijom. Nije tad nigdje išao a da pređe sad.![]()
Girona im prva i on priča nešto o ligi.Evander je napisao/la: ↑11 dec 2023, 17:59Da zeli da ide, ili da klub zeli da ga proda, otisao bi u Premier ligu, sigurno ne u dosadnu i raspalu Bundesligu.Saurman je napisao/la: ↑11 dec 2023, 15:29Ima pare i spremni su ponuditi 70 mil možda i više sad je sve do igrača.Barcelona nema keš i mislim da razmatraju ponude.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 14:41Pa Araujo da je htio mogao je besplatno preći onda kad je klub imao problema sa njegovom registracijom. Nije tad nigdje išao a da pređe sad.![]()
Znam ali ne žele čekati da uđe u zadnju godinu ugovora.Ako mu ne ponude bolju platu on ide.
Leicester je osvojio birvaktile EPL. Jel to znači da im je liga loša?