FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zaradit ćemo oko 2,500,000 KM za dva golmana u ovom prijelaznom roku, fenomenalan posao kluba.
Sve pohvale svima koji su zaslužni za ovo i još jače treba nastaviti.
Sve pohvale svima koji su zaslužni za ovo i još jače treba nastaviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sahinovic sve ima sto golman treba da ima,sto se tice talenta,a ono sto mu fali sve se da popraviti,znaci najbitnije momak ima talenat,golmanski refleks,konstituciju,a igra kad treba krenuti na loptu,kad ne treba to ce ljudi da nauce,ne zaboravite da je njemu 20 godina.
Samo Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Idemo direktore."Ovaj transfer je win-win za oba kluba kao i Šahinovića. Ovo je rezultat efektivnog skautiranja, izvrsnog trenažnog procesa i široke mreže i konekcija sa klubovima na globalnom nivou. Nastavljamo ovim putem i u budućnosti s ciljem da konstantno dižemo standarde i ljestvicu uspjeha", rekao je sportski direktor Senijad Ibričić.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nirton je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:45Idemo direktore."Ovaj transfer je win-win za oba kluba kao i Šahinovića. Ovo je rezultat efektivnog skautiranja, izvrsnog trenažnog procesa i široke mreže i konekcija sa klubovima na globalnom nivou. Nastavljamo ovim putem i u budućnosti s ciljem da konstantno dižemo standarde i ljestvicu uspjeha", rekao je sportski direktor Senijad Ibričić.![]()
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Duguješ meni 20% od zamjene uloga u klubuH8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:48Nirton je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:45Idemo direktore."Ovaj transfer je win-win za oba kluba kao i Šahinovića. Ovo je rezultat efektivnog skautiranja, izvrsnog trenažnog procesa i široke mreže i konekcija sa klubovima na globalnom nivou. Nastavljamo ovim putem i u budućnosti s ciljem da konstantno dižemo standarde i ljestvicu uspjeha", rekao je sportski direktor Senijad Ibričić.![]()
![]()
imal đe mene tu
![]()
![]()

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Dat će mili predsjednik ugovor 2+1.H8Z7 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:48Nirton je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:45Idemo direktore."Ovaj transfer je win-win za oba kluba kao i Šahinovića. Ovo je rezultat efektivnog skautiranja, izvrsnog trenažnog procesa i široke mreže i konekcija sa klubovima na globalnom nivou. Nastavljamo ovim putem i u budućnosti s ciljem da konstantno dižemo standarde i ljestvicu uspjeha", rekao je sportski direktor Senijad Ibričić.![]()
![]()
imal đe mene tu
![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Burberry46
- Kontakt:
Super stvar za klub. Jos sad i Kova da se proda, dupli posao.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- skullcrusher
- Kontakt:
Treba ovog Sutkovica sad polahko ukljucivati pa ako bude flop poslat ga u ufc tu se dokazao hahahahah, a znam da i u akademiji ima jos golmana dobrih tako da ako Bog da jos ce se vece pare na transferima uzimati.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Arman je ogroman talenat a i lud je. Tako da volio bi da bude tu i da brani uz Roguskullcrusher je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:55Treba ovog Sutkovica sad polahko ukljucivati pa ako bude flop poslat ga u ufc tu se dokazao hahahahah, a znam da i u akademiji ima jos golmana dobrih tako da ako Bog da jos ce se vece pare na transferima uzimati.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- TurkishAirlines
Ode Šahin, hvala Bogu
Nek ti bude sa srecom i da zaradis dobre pare.
I los golman se dobro uda. Svaka cast klubu na ovom transferu. Dokaz da smo iznad svih.

Nek ti bude sa srecom i da zaradis dobre pare.
I los golman se dobro uda. Svaka cast klubu na ovom transferu. Dokaz da smo iznad svih.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Gospodin Pantelija je ovo napisao 6. augusta 2022. godine.

Sta radimo sa pvim transferima, to je cudo.
Sretno Sahi, da razvali i zbog njega i zbog nas i buduce prodaje. Ali uzeeti ove pare za njega plus procenat je ekstra stvar za nas u ovom trenutku.
Da je u Mostaru uzeti pa sa 2 3 pojacanja i odradjene pripreme sa Rozmanom, pofajtati se do kraja sa svima pa i sa sudijama
Sretno Sahi, da razvali i zbog njega i zbog nas i buduce prodaje. Ali uzeeti ove pare za njega plus procenat je ekstra stvar za nas u ovom trenutku.
Da je u Mostaru uzeti pa sa 2 3 pojacanja i odradjene pripreme sa Rozmanom, pofajtati se do kraja sa svima pa i sa sudijama

- hordasDoboj
- Kontakt:
Kako mislis za dva? Racunas i transfer Vladana u ovo?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Muha, hvala i sretno...
Uvijek clan Bordo Porodice
Uvijek clan Bordo Porodice
Mislim da je Dizdarevica racunaohordasDoboj je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:01Kako mislis za dva? Racunas i transfer Vladana u ovo?
-
- Kontakt:
Delirijum sada. A da vratimo postove par stranica unazad sa poluvremena protiv Goška, rekao bi čovjek ispadamo iz lige i grcamo u dugovima.nokee je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:00Sta radimo sa pvim transferima, to je cudo.
Da je u Mostaru uzeti pa sa 2 3 pojacanja i odradjene pripreme sa Rozmanom, pofajtati se do kraja sa svima pa i sa sudijama![]()
Tačno mi se gadi ponekad sve ovo... Ali hajde bolest je to

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, Hajdeee, jurisicduska, muhamedhulk, Rule_hz i 77 gostiju.