Gle ovo,
Nije ETH kriv ni za šta

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Klopp:
“Obviously we found out in the summer that defensive midfielders don’t want to join Liverpool, and then you see what happens, hahaha!”
SkromnoMauricio Pochettino wants a defender, a midfielder and a striker in January.
Aha, priča se da hoće u Liverpool kao ljetos.JayCatwright je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:04a lažeš![]()
![]()
Eno Caicedo već izrazava nezadovoljstvo i hoce da napusti Chelsea u januaru, ali ga Liverpool neće
Ramsdale ima psihickih i drugih privatnih (porodicnih) problema. Pa ja ne bih ni Tolda stavio na gol, da mi javno u nekom intervjuu kaze kako sve moze radit, osim koncentracije svih 90 minuta i to pred legendom kao sto je Ian Wright.Judd je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:49Ramsdale jeste taraba i njegov vrhunac bi trebao biti klub poput Crystal Palacea ali je nevjerovatno da je lik odjednom preselio bukvalno na tribine. Kao da je Arsenal doveo prime Tolda ili Buffona a ne još jednog prosječnog golmana pa odjednom više Ramsdale ne može ni prismrditi prvoj postavi.
Damn, nisam znao za ta dešavanja van terena. Bolje i za njega onda da se "hladi" malo po strani.AshburtonG je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:49Ramsdale ima psihickih i drugih privatnih (porodicnih) problema. Pa ja ne bih ni Tolda stavio na gol, da mi javno u nekom intervjuu kaze kako sve moze radit, osim koncentracije svih 90 minuta i to pred legendom kao sto je Ian Wright.Judd je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:49Ramsdale jeste taraba i njegov vrhunac bi trebao biti klub poput Crystal Palacea ali je nevjerovatno da je lik odjednom preselio bukvalno na tribine. Kao da je Arsenal doveo prime Tolda ili Buffona a ne još jednog prosječnog golmana pa odjednom više Ramsdale ne može ni prismrditi prvoj postavi.
Momak ima neku psihicku bolest, vjerovatno ozbiljan stepen ADHDa, a kad uz to dodas da mu je i brat na udaru zbog svoje seksualne orijentacije, te da se ovaj oko toga isto zahmeti i svadja s navijacima, pa pobacaj djeteta, normalno je da Arsenal trazi alternativu. Medjutim, slazem se da je Raya jako klimav golman. Igra nogama mu treba biti jaca strana, a zbog nedostatka samopouzdanja mu je trenutno to najgori aspekt igre uz ovo plivanje u prazno, koje makar jednom tokom meca uradi. Stoji da je visok 1.83m, ali meni izgleda jos nizi.
Jedino u cemu je vrhunski su duge lopte, barem u ovo nekoliko utakmica za Arsenal. Prije ga nisam toliko ni pratio. Sve u svemu, obojica su kikseri, samo sto je ovaj jedan tempirana bomba, koja moze eksplodirat u svakom trenutku i zbog toga je klupiran.
https://www.youtube.com/shorts/qe2v-J2Y9G8Arvid je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:56Damn, nisam znao za ta dešavanja van terena. Bolje i za njega onda da se "hladi" malo po strani.AshburtonG je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:49Ramsdale ima psihickih i drugih privatnih (porodicnih) problema. Pa ja ne bih ni Tolda stavio na gol, da mi javno u nekom intervjuu kaze kako sve moze radit, osim koncentracije svih 90 minuta i to pred legendom kao sto je Ian Wright.Judd je napisao/la: ↑11 dec 2023, 20:49Ramsdale jeste taraba i njegov vrhunac bi trebao biti klub poput Crystal Palacea ali je nevjerovatno da je lik odjednom preselio bukvalno na tribine. Kao da je Arsenal doveo prime Tolda ili Buffona a ne još jednog prosječnog golmana pa odjednom više Ramsdale ne može ni prismrditi prvoj postavi.
Momak ima neku psihicku bolest, vjerovatno ozbiljan stepen ADHDa, a kad uz to dodas da mu je i brat na udaru zbog svoje seksualne orijentacije, te da se ovaj oko toga isto zahmeti i svadja s navijacima, pa pobacaj djeteta, normalno je da Arsenal trazi alternativu. Medjutim, slazem se da je Raya jako klimav golman. Igra nogama mu treba biti jaca strana, a zbog nedostatka samopouzdanja mu je trenutno to najgori aspekt igre uz ovo plivanje u prazno, koje makar jednom tokom meca uradi. Stoji da je visok 1.83m, ali meni izgleda jos nizi.
Jedino u cemu je vrhunski su duge lopte, barem u ovo nekoliko utakmica za Arsenal. Prije ga nisam toliko ni pratio. Sve u svemu, obojica su kikseri, samo sto je ovaj jedan tempirana bomba, koja moze eksplodirat u svakom trenutku i zbog toga je klupiran.
Pa to i jest fazon u Kloppovoj izjavi.