Nije rezime polusezone, vec 36 rodjendan

Zadnju ste titulu osvojili kad si imao godinu ,dobro vam ga utrpa utrpaniTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:11Ja kad se sjetim kad je pitarima dosao kerojed utrpani ,pa se obecavala grupna faza evropskih takmicenja , kamp najbolji u regiji i najbolji klub u regijiSad svrsavaju na par kontejnera , prodali Sahinovica 500-600k eura i treci na tabeli u PLBiH
![]()
Ne kontam sto ovo izjavljuje navijač kluba čiji navijači svršavaju sto im neko plaća trenera i stručni stab. Jel to malo 500-600 k eura za golmana ?Anex je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:21Zadnju ste titulu osvojili kad si imao godinu ,dobro vam ga utrpa utrpaniTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:11Ja kad se sjetim kad je pitarima dosao kerojed utrpani ,pa se obecavala grupna faza evropskih takmicenja , kamp najbolji u regiji i najbolji klub u regijiSad svrsavaju na par kontejnera , prodali Sahinovica 500-600k eura i treci na tabeli u PLBiH
![]()
Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:55Naravno da ih možemo otpustiti, u Upravi kluba su naši ljudi. E sad, na stranu šef stručnog štaba koji je neiskusan, ali uz njega su ljudi koji su veoma uspješno radili u velikim svjetskim klubovima tako da moramo sačekati da vidimo šta će se desiti sad kad počne prelazni rok.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:40Sta sad npr ako ne bude nikakvog pomaka i za 5-6 kola se desi da ste blizi ispadanju iz lige nego ostanku, imate li pravo kao klub otpustiti strucni stab s obzirom da ih ne finansira klub nego arapi?
Mislim da sam baš tebi još u oktobru najavio da će se sve ovo dešavati kod nas, ali je veoma teško doći do pravih informacija i bolje da je tako.
Spominje se vanredna sjednica skupštine koja bi se ubrzo trebala ponovo zakazati i to bi bio jasan znak da će se nešto ozbiljno desiti na Grbavici.
Arapi su veoma ozbiljni, Jaber je jedini internacionalac u njihovim selekcijama od U18 pa do seniora, Al-Tuwaijri je takođe jedini trener koji radi van Saudijske Arabije, što dovoljno govori koliko su ozbiljni sa nama. Tu je Romeo Jozak koji je sve ovo pokrenuo i realizovao, isto tako i Zdravko Mamić ima određene interese u ovoj priči, vjerujem da je i to Jozakovo "maslo".
Oni znaju u kakvoj smo mi situaciji i sigurno da neće pustiti niz vodu trenera u kojeg su toliko uložili pa da karijeru gradi na Gasalu, Alisonu, Galiću i Drlji. Mi smo drugi klub sa kojim su potpisali saradnju, prvi je bio Juventus.
Pa kad mogu buduceg selektora za Mundijal 2034 u svojoj drzavi uciti u nasoj ligi, tako mogu i buduce igrace. Spremaju se kroz nasu ligu za napad na Mundijal.donDondon je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:55Al bez zajebancije sad
Kojom logikom će se neko bolje razvijati na našim oranicama nego u ligi Arabije
Zar nije bolje trenirati i igrati sa Ronaldom,nejmarom, Kulibalijem,kanteom, benzemom...nego na našim stadionima gdje je pola lige poluprpfesionalno
Pred kućom imaš samu kremu fudbala a ti šalješ svoje nadolazeće zvijezde u državu koja nema zakon o sportu,gdje je liga namještenu,gdje se čeka kad će neko fasovati ko večeras sudija u Turskoj itd itd
I to u klub koji za deset godina nije dobio para od talenta kao npr jedan transfer Šahe
Na hajr,pred nama je,više ulaganja u jedan klub gura i ostale da budu još jači,samim tim i jača liga
Ali ovi gore argumenti nemaju odgovora
Evo pripreme teku za dugogodišnje igranje Prve lige karinacije...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 00:00Sta mai brate SkyTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑06 dec 2023, 23:41Dok ne zasluzite ulazak razguli sa teme, necu da te vidim do sledece godine ovdje![]()
Zna se sve,1.300.000 km + bonusi i 15% od narednog trasfera
Jes vuna dusmanima,valjda im je sad jasno da je Sarajevo uvijek u vrhu ne jednu godinu ili dvije vec od kad liga postoji. Uvijek ce igracu biti draze da dodje u Sarajevo od bilo kojeg kluba u ovoj ligi,pored grada ima sansu i da se proda,da nesto napravi. Ovom bolidu nek neko objasni da nisu godinama u stanju da nikog uvale,sad posebno jer ce im ugrati likovi na 3 mjeseca posudbe. Kad legnu pare od Kove sad to ce biti na dva transfera zeljkanov godisnji budzet tj 5 budzeta. Mujakic,Sabanovic,Pidro,Sahinovic,Kurdic itd itd samo nek dolaze pare.Anex je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:21Zadnju ste titulu osvojili kad si imao godinu ,dobro vam ga utrpa utrpaniTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 23:11Ja kad se sjetim kad je pitarima dosao kerojed utrpani ,pa se obecavala grupna faza evropskih takmicenja , kamp najbolji u regiji i najbolji klub u regijiSad svrsavaju na par kontejnera , prodali Sahinovica 500-600k eura i treci na tabeli u PLBiH
![]()
Trenutno korisnika/ca: delko, Fudo, Lavcina, NEZALAGANJE i 33 gosta.