Osim za Tahirovica kada sam zamolio jednog igraca Jedinstva iz bihaca da pita tahirovog brata koji je isto igrao sa njim u Jedinstvu ...da upita hoce li za nas jer brat je najbliži i naravno momak je indirektno potvrdio da je Benjamin naš sto se i ispostavilo kasnije.
S druge strane, Belmin je vec ime i njega se ne moze smatrat stetnim, koliko sam cuo on cak ima ovlastenja od Misjeta da kontaktira te momke i ispita teren jer covjek postao vec poznat i priznat po tome.
Koliko samo je on uradio za jasica, huskovica, barisica, kovaca ....licno sam cuo to. Ima tu i losih primjera kao sto su Huseinbssic, Bajraktarević gdje su bili povezani sa Misketom i krenu u proceduru a samo zavaravaju i gledaju sebe dok drugi savez sazna za interesovanje i pozove ih druga je prica.
Nazalost svi bi mi voljeli, da je savez takav da super funkcionise o da se radi ali nije bas tako.
Jer treba ako niko ne radi nista ni novinari ni savez da sada i ovakvi entuzijasti poput Belmina prestanu...hajmo onda gasiti sve ovo jer nema smisla.
Al neka ima smisla ovdje zajebavat se, vrijedjati druge ...to nam najbolje ide ovdje to najbolje prolazi