Premijer liga BiH - aktuelno

OldTownDistrict
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la OldTownDistrict » 12 dec 2023, 14:41

slika
....sve drugo će proći!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 dec 2023, 14:42

NoDi80 je napisao/la:
12 dec 2023, 14:34
Bolji ste tad bili
Tad ste imali dusu
Ginulo se protiv Genka
Danas Milsami i Torpedo izbacuju preplacene mankene
Sloga i takvi prije rutina
Danas vam 6 bodova uzimaju iz 2 meca
Cuj dusa, ginulo se 😂 Tjesite se apstraktnim stvarima jer vam samo to preostaje. Fino prebroj koliko smo trofeja uzeli prije i nakon dolaska investitora, koliko igraca prodali i za koje pare, s kim u Europi igrali i kako itd. Klub je sada bolji i jaci po bukvalno svakom parametru. To sto je vama lakse da fantazirate da smo nekad bolji bili i "imali dusu", da neko samo sto nije trazio svoje pare nazad i ugasio nas, to je vas problem. Zivite u paralelnoj stvarnosti jer vas ova prava boli.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 12 dec 2023, 14:42

Devedesetka ne moze imati konkurenciju, lijep pozdrav.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 dec 2023, 14:43

Ne smatram ga konkurencijom vec doruckom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 12 dec 2023, 14:45

Pitanje, ako neko zna.

Koji je to klub, jedini na svijetu, u koji su ušli arapi ali ne i njihov kapital?
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 12 dec 2023, 14:47

NoDi80 je napisao/la:
12 dec 2023, 14:34
Anex je napisao/la:
12 dec 2023, 14:20
NoDi80 je napisao/la:
12 dec 2023, 11:41
Najjaci spinovi u historiji bh navijaca
Pare od Mirvica, Tana, Nama i vlasti prisvajaju sebi ko da ih fks napravilo 😀
Vi ste sirotinja u dusi i to najveca od svih u drzavi
Sluso sam ja Husrefa neki dan i onog
Lopte niste imali protiv Genka da igrate
A vamo svima nesto serete
Ali nema veze nek vam se sa srecom nemojte se cuditi ako ne izborite Europu
Velez je jaci od vas drama dzabe vam zuka i imaginarne cifre na transfermarktu vi nemate dusu u ekipi
Sam si dovoljno rekao i kad nismo imali lopte izbacivali smo Genka i kad smo u najtežim situacijama bili uvijek smo bili neki faktor i borili se za nešto a ne kao vi da svako briše kitu s vama,a što vi imate dušu to je čudo jedno :urnebes:
Bolji ste tad bili
Tad ste imali dusu
Ginulo se protiv Genka
Danas Milsami i Torpedo izbacuju preplacene mankene
Sloga i takvi prije rutina
Danas vam 6 bodova uzimaju iz 2 meca
Nema to veze sa dušom,u fudbalu je sve moguće, jedna Girona demontira Barsu,Čelzi uložio milijardu pa nikako da krene,evo Hajduk ima dušu ali uspjesi ravni Slaven Belupu itd

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 12 dec 2023, 14:50

1921ljoze je napisao/la:
12 dec 2023, 14:37
slika
I dalje tema Zeljo
A gledaj ovoga za 2 godine nisu napredovali,ljubi se vicom,sa hordama nije bio na sastanku a 8 mjeseci drzao ajlu i mirzu u klubu i bolio ga **** sta navijaci misle
Plus ajlah im jos u klubu 🤣
Nas je Mirvić spasio pa mu se i greške mogu provući,piši malo o Amawu gospodaru familije koji vas je zajedno sa velikim neimarom iz megamixa doveli pred gašenje i na humanitarni broj

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 12 dec 2023, 14:55

Pustite ljude da uživaju i nadaju se boljem. Može ispasti dobro po njih, a i ne mora. Mač sa dvije oštirce i to niko ne zna.
Imamo mi i svojih problema, da ne podj*bavamo slamku spasa za koju su se ljudi uhvatili.Ko da je bitno ko kome plaća pripreme, ko čije pare troši, a ni mi ni oni ne učestvujemo u tome.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 dec 2023, 14:57

Sta je ovo kone? Mesa veliki Zeljovac vas godinama izbjegava, sad sjedi s Torabijem 😂 Bice da je namirisao pare, ocekujem ubrzo Amara i Misketa u lozi i jedno 20 novih profila na raznim forumima. GOLEMA si interesdzijska masinerijo!
slika

Static
Kontakt:

Post Postao/la Static » 12 dec 2023, 15:06

Prodadose klub za pripreme u spaniji, golem si zeljkane

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 dec 2023, 15:15

Ne lutko moja, mi nismo prodali klub, to su uradili oni sa Kobilje Glave, za jednu marku.

Naša prodaja je malo teža i kompleksnija, mi imamo ono o čemu vi sanjate 70 godina - imovinu. Veoma vrijednu imovinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 12 dec 2023, 15:17

Chapman1886 je napisao/la:
12 dec 2023, 12:52
Stvar dugova i filozofije. Čekmo predprazničnu akciju na pomozi.ba.FK/NK Al-Ispah sutite i lagano u sela kod Barelone na pripreme za 1 Federalnu. Poslije qranja of Goska nece vam ni Al Tani licno moci pomoci kamoli ovi.Super, ali nema riječi o djeci iz OP- a Želje??? Hoće li i Željo imati neke beneficije ili samo Saudijci???da nije tuzno bilo bi smijesno,cu razmjena igraca, a Saudija poznata ko zemlja puna talenata, mozes samo mislit kakvi ce igraci dolaziti, al eto bar ih nece zeljo morat placat,jer i ovim postojecim plate ne idu zato i jesu gdje jesu.Najmanji problem je gdje će se održati pripreme. Želji treba novac da kupi igrače, a ne da mu loptu po terenu šutaju pojačanja anonimusi iz Saudijske Arabije. Dok se tjeraju Željina djeca iz kluba, lik iz Arabije uvijek u prvih 11. Kako je Saudijac postao trener, izgleda da nemtae šansu za 3 boda.
I omladinci su isli na turnire. Jednom u Dubai, drugi put isto u Barcelonu. Je li i to znaci da ne valja, kad ti fond iz Saudijske Arabije finansira troskove i boravak Zeljinim juniorima na kvalitetnim inostranim turnirima?

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 12 dec 2023, 15:18

Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2023, 15:15
Ne lutko moja, mi nismo prodali klub, to su uradili oni sa Kobilje Glave, za jednu marku.

Naša prodaja je malo teža i kompleksnija, mi imamo ono o čemu vi sanjate 70 godina - imovinu. Veoma vrijednu imovinu.
Vi više nemate ništa sve je na dobošu,mi smo uradili nešto što je česta pojava u svijetu sporta a vi ste uradili što nije niko na svijetu

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 dec 2023, 15:30

bordobijelisampion je napisao/la:
12 dec 2023, 11:09
Ne znam je li iko slao...

Za koga Tegeltija navija prioritetno, za Zvezdu ili Partizan?
- FKS -

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 dec 2023, 15:33

Hajdeee je napisao/la:
12 dec 2023, 15:30
bordobijelisampion je napisao/la:
12 dec 2023, 11:09
Ne znam je li iko slao...

Za koga Tegeltija navija prioritetno, za Zvezdu ili Partizan?
Za Zvezdu. Vise puta su ovdje postavljane slike s njegovih profila na Marakani, u obiljezjima Zvezde.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 dec 2023, 15:39

Pa da, kao svaki "pravi" Srbin mora se svrstati u jedan od tabora, Zvezda ili Partizan. Znaci #svesrpskitimzvezda, ima logike.
- FKS -

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 12 dec 2023, 15:39

Virtu4l je napisao/la:

Pravite mitove od te imovine. Koliko god da vrijedi (hajde da pretpostavimo da je recimo 20 miliona) to su neke 3-4 sezone da izgurate sa dobrim budzetom i cao. A ni to ti nista ne garantuje u ovoj ligi, gdje se sudije i savez najvise pitaju.

Uostalom, imovinu mozes prodati samo jednom. Prodaj, pa ce neki Amar ili Miske u klub da te opeljuse, i eto te onda opet na nuli. S dugovima i bez imovine. Vi o tome pricate kao da je milijarda eura u najmanju ruku.

Static
Kontakt:

Post Postao/la Static » 12 dec 2023, 15:49

Virtu4l je napisao/la:

Imate lutko moja sad i gazde (koji nisu ulozili ni tu jednu marku u vas) koji ce vam slati razne saudijce amatere koji ce morati igrati i trenera nastavnika fizickog kojeg necete moci odpustiti i to sve zbog priprema u spaniji. I da, imate i 3 boda prednosti od federalne, ali i to ce se sad za vikend istopiti ne brini

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 dec 2023, 16:08

Anex je napisao/la:
12 dec 2023, 14:50
1921ljoze je napisao/la:
12 dec 2023, 14:37
slika
I dalje tema Zeljo
A gledaj ovoga za 2 godine nisu napredovali,ljubi se vicom,sa hordama nije bio na sastanku a 8 mjeseci drzao ajlu i mirzu u klubu i bolio ga **** sta navijaci misle
Plus ajlah im jos u klubu 🤣
Nas je Mirvić spasio pa mu se i greške mogu provući,piši malo o Amawu gospodaru familije koji vas je zajedno sa velikim neimarom iz megamixa doveli pred gašenje i na humanitarni broj
Kako volim kad pjene,kontaju nas dotice ovo sto pise a podrska nasa jos jaca,od kluba,trenea,Mirvica. Klub raste u svakom segmentu a oni postavljaju zamisli slike bivse direktorice i Mirvica haha valjda kontaju da nas to nesto vrijedja.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 dec 2023, 16:12

Anex je napisao/la:
12 dec 2023, 14:20
NoDi80 je napisao/la:
12 dec 2023, 11:41
Najjaci spinovi u historiji bh navijaca
Pare od Mirvica, Tana, Nama i vlasti prisvajaju sebi ko da ih fks napravilo 😀
Vi ste sirotinja u dusi i to najveca od svih u drzavi
Sluso sam ja Husrefa neki dan i onog
Lopte niste imali protiv Genka da igrate
A vamo svima nesto serete
Ali nema veze nek vam se sa srecom nemojte se cuditi ako ne izborite Europu
Velez je jaci od vas drama dzabe vam zuka i imaginarne cifre na transfermarktu vi nemate dusu u ekipi
Sam si dovoljno rekao i kad nismo imali lopte izbacivali smo Genka i kad smo u najtežim situacijama bili uvijek smo bili neki faktor i borili se za nešto a ne kao vi da svako briše kitu s vama,a što vi imate dušu to je čudo jedno :urnebes:
To je razlika malih i velikih,od kad je lige uvijek smo u vrhu,nismo kao kone na dnu ili na sredini kao sto su godinama bili,na virslama,pred bankrotom opet u vrhu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, Giuseppe1, legendarnadruga, Rodman i 29 gostiju.