RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Fino vrijeme (Za Decembar)
Nedjelja
15:00
5 KM
Domaca utakmica
Igramo jako dobro
Ako pobjedimo idemo na drugu poziciju (ako pobjedimo vecom razlikom)
IZGOVORA NEMA !
IZA GOLA SVI !
Nedjelja
15:00
5 KM
Domaca utakmica
Igramo jako dobro
Ako pobjedimo idemo na drugu poziciju (ako pobjedimo vecom razlikom)
IZGOVORA NEMA !
IZA GOLA SVI !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Rozman navodno hoce da vrati Guliashvilija u Sarajevo nakon utakmice protiv Igmana...
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Izvinjavam se na upadu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:07Rozman navodno hoce da vrati Guliashvilija u Sarajevo nakon utakmice protiv Igmana...
Prvo selam za Onlya
Jeste, Guli se treba na zimu vratiti u klub
Steta za guliashvilia ali jbg to je rizik kad dovodis posudjujene igrace. Valjda nadje Klaf dobro krilo. Hvala mu I sretno, trebat ce mu tamo mnogo srece samo pitaj zeljkovica,serbecica,ikica,vrancica.....
Zadnja izmjena: Dariovfc, dana/u 12 dec 2023, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Selam tebraVanja8 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:13Izvinjavam se na upadu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:07Rozman navodno hoce da vrati Guliashvilija u Sarajevo nakon utakmice protiv Igmana...
Prvo selam za Onlya
Jeste, Guli se treba na zimu vratiti u klub

Ovo je samo zato smo produzili ugovor Orecu i Hadzikicu, pa vi sad hocete da pokazete ko ste i sta ste

Sad bez zajebancije, imamo li pravo otkupa? Ja licno mislim da je njemu bolje da ostane u Mostaru, nadam se da je i on to sam skontao
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nije tacno buraz...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:19Selam tebraVanja8 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:13Izvinjavam se na upadu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:07Rozman navodno hoce da vrati Guliashvilija u Sarajevo nakon utakmice protiv Igmana...
Prvo selam za Onlya
Jeste, Guli se treba na zimu vratiti u klub![]()
Ovo je samo zato smo produzili ugovor Orecu i Hadzikicu, pa vi sad hocete da pokazete ko ste i sta ste![]()
Sad bez zajebancije, imamo li pravo otkupa? Ja licno mislim da je njemu bolje da ostane u Mostaru, nadam se da je i on to sam skontao
Guli treba nazad zato sto je Rozman nezadovoljan sa Kyermahom i on treba da ide...
Ne znam da li se sjecas, pisao sam bas na vasoj temi onda kad je posudjen, da je posudba bez prava otkupa.
-
- Kontakt:

Ovde piše da mu je ugovor do Juna 2024, jedino ako se nisu ugradili nekako. Ako ćemo ovako posuđivati igrače bolje ih i ne dovoditi. **** mu majku i govorili vrati se u Gruziju, sad kad smo ga doveli u formu, vrati se. Nide veze..
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
-
- Kontakt:
Pa ako se iskomplikovalo to oko otkupa i neće da nam ga prodaju ili što je trebalo kroz zamjenu igrača i bolje nek ide odmah.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:07Rozman navodno hoce da vrati Guliashvilija u Sarajevo nakon utakmice protiv Igmana...
Dobar momak,dobar i igrač ali kojeg je trebalo istrpiti.
Vraća se Krajnc, vjerojatno će još neko doći,imaju i naši mladi momci.
Moje mišljenje ako ga ne možemo otkupiti nek ide, hvala mu na svemu i ostat će u lijepom sjećanju po onome derbiju posebno.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Vanja8 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:23Nije tacno buraz...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:19Selam tebra![]()
Ovo je samo zato smo produzili ugovor Orecu i Hadzikicu, pa vi sad hocete da pokazete ko ste i sta ste![]()
Guli treba nazad zato sto je Rozman nezadovoljan sa Kyermahom i on treba da ide...
Ne znam da li se sjecas, pisao sam bas na vasoj temi onda kad je posudjen, da je posudba bez prava otkupa.

Ide ponuda 250k Eura

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Do Rozmana je buraz,ako on kaze da mu treba ne postoji opcija da ga Mirvic proda...Nema potrebuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:26Vanja8 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:23Nije tacno buraz...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:19
Selam tebra![]()
Ide ponuda 250k Eura![]()
Da mu je dobro kod vas ne sumnjam, ali opet ti kazem, Rozman je prenio Ibricicu da treba nazad, e sad koje jos ugradbene tacke u ugovoru o posudbi stoje to zaista ne znam
-
- Kontakt:
U prisustvu direktora FK Velež gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama kluba potpisan ugovor o posudbi koji će ovog dvadesetjednogodišnjeg igrača ofazivnog reda vezati za Rođene do kraja sezone 23/24.
Jedino ako nema nesto u ugovoru da ga mogu i na polusezoni povuci nazad, jbg
Jedino ako nema nesto u ugovoru da ga mogu i na polusezoni povuci nazad, jbg
Ma sve 5 burazeruVanja8 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:31Do Rozmana je buraz,ako on kaze da mu treba ne postoji opcija da ga Mirvic proda...Nema potrebu
Da mu je dobro kod vas ne sumnjam, ali opet ti kazem, Rozman je prenio Ibricicu da treba nazad, e sad koje jos ugradbene tacke u ugovoru o posudbi stoje to zaista ne znam
Sretno u nastavku

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Hvala bruda, krpicemo se pa aBgda oba kluba u Evropu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:33Ma sve 5 burazeruVanja8 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:31Do Rozmana je buraz,ako on kaze da mu treba ne postoji opcija da ga Mirvic proda...Nema potrebu
Sretno u nastavku![]()
Cuvajte se momci i Sretno
-
- Kontakt:
Bez obzira na Gullija, Klaf je znao da on nije dugorocno tu.
Vec u januaru, znao je da Guli ide i da mu treba desno krilo.
Vec u januaru, znao je da Guli ide i da mu treba desno krilo.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stara prica ko za oreca i hadzkica, guli ostaje do kraja nosikirki RAja 

Sve je to super, ali kao što neko reče ako nema šanse da ga zadržimo radije gurati nekoga ko je naš igrač. Izađemo u Evropu i moramo uigravati novog igrača jer se on vraća u Sarajevo.Mostarac45 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 19:11Stara prica ko za oreca i hadzkica, guli ostaje do kraja nosikirki RAja![]()
Ovo je najvažnije od svega.1922VFC1981 je napisao/la: ↑12 dec 2023, 18:54Kolektiv je istisnuo Gulia, otisao nazad ili ne mi furamo svoje.![]()
Kada nam je sistem posložen, a u dobra doba jeste, onda je lako uklopiti par kvalitetnih igrača. Pogotovo je to slučaj ako trener dovodi sebi poznate igrače, koji odgovaraju njegovom sistemu i filozofiji igre... Tako da - niko nije nezamjenjiv 
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.