FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

CityCity
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la CityCity » 10 dec 2023, 22:25

tuzlac je napisao/la:
10 dec 2023, 19:05
U pravu ste obadva.Vidlo se odmah na početku kakav će ishod biti.S druge strane ,sportski je i zdrav razum nalaže da se čovjek ipak nada.
Dobro je da u fudbalu postoji naredna utakmica.Čovjek se odmah okreće njoj a ovu potiskuje u zaborav.Žao mi je zbog Lolića jer će neko sad raspaliti po djetetu a nije fer.Otišli smo dole bez gaća ,vješto odglumili utakmicu i kraj priče.Kako smo samo u 2. pluvremenu odbijali da damo makar jedan gol.Svaki naš igrač koji je bio na šutu dodavao je loptu onom prvom do sebe u smislu, de ti šutaj ja ne mogu.I sve tako do kraja.Ništa, okrenimo se zadnjem kolu.
Otprilike je to suština.Od prve minute se vidjelo (osim Lolića itd) da je Čolić ,ničim izazvan, odjednom postao teški kikser zalutao na utakmicu.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 11 dec 2023, 13:11

CityCity je napisao/la:
10 dec 2023, 22:25
tuzlac je napisao/la:
10 dec 2023, 19:05
U pravu ste obadva.Vidlo se odmah na početku kakav će ishod biti.S druge strane ,sportski je i zdrav razum nalaže da se čovjek ipak nada.
Dobro je da u fudbalu postoji naredna utakmica.Čovjek se odmah okreće njoj a ovu potiskuje u zaborav.Žao mi je zbog Lolića jer će neko sad raspaliti po djetetu a nije fer.Otišli smo dole bez gaća ,vješto odglumili utakmicu i kraj priče.Kako smo samo u 2. pluvremenu odbijali da damo makar jedan gol.Svaki naš igrač koji je bio na šutu dodavao je loptu onom prvom do sebe u smislu, de ti šutaj ja ne mogu.I sve tako do kraja.Ništa, okrenimo se zadnjem kolu.
Otprilike je to suština.Od prve minute se vidjelo (osim Lolića itd) da je Čolić ,ničim izazvan, odjednom postao teški kikser zalutao na utakmicu.
Ma naravno ,pa ne mogu oni nama muda pod bubrege prodavati.Ja sam isto tako gledao u Doboju.Poluvrijeme neriješeno(1-1) ,istem mi počesmo pouštati.Malo po malo.Sloga slaba ne zna dati gola.Onda Dušan Hodžić koji ima loptu u posjedu dodaje asistenciju igraču Sloge da zabije za 2-1 u 70'.Sve se jasno vidi ko bijel dan.Sad mi nije ni mrsko što sam išao jer, nije bilo na TV.ALI, MAKAR ZNAM DA ĆE SLOGA U TUZLU BEZ GAĆA.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 11 dec 2023, 13:15

U subotu, 16. decembra. Od 13 sati svoj susret igraju Tuzla City i Sloga. TV - PRENOS.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 13 dec 2023, 12:18

Stvaraju se svi uslovi da nam zimska pauza ne bude dosadna.
Negativan rezultat u subotu samo će još više uvjeriti navijače u ono što niko ne zna.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 13 dec 2023, 15:51

Beledija je napisao/la:
13 dec 2023, 12:18
Negativan rezultat u subotu samo će još više uvjeriti navijače u ono što niko ne zna.
Daj sta konkretno drug??

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 dec 2023, 16:05

Beledija je napisao/la:
Pobjeda 100 %.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 13 dec 2023, 17:04

Hazre je napisao/la:
13 dec 2023, 15:51
Beledija je napisao/la:
Daj sta konkretno drug??
Nemam ja nikakav info, samo rezonujem.U subotu ako ne pobijedimo ne što nećemo već jednostavno se zaneda, golman čini čuda, Pantelić čini ono što najbolje radi, promašuje sve moguće i nemoguće, ostali pogađaju prečke stative, Rijad uhvati loptu rukama u šesneski i eto priča da Azmir ode u SLO a mi u drugu ligu. To je ono što (još) niko nezna mada bi pobjedom bili koliko toliko rahat bar do prelaznog roka. Zimski prelazni rok je vjerovatno jedini mjerodavan elaborat dešavanja u tuzlanskom loptanju. Pred nama je.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 13 dec 2023, 17:50

Beledija je napisao/la:
13 dec 2023, 17:04
Hazre je napisao/la:
13 dec 2023, 15:51
Beledija je napisao/la:
Daj sta konkretno drug??
Nemam ja nikakav info, samo rezonujem.U subotu ako ne pobijedimo ne što nećemo već jednostavno se zaneda, golman čini čuda, Pantelić čini ono što najbolje radi, promašuje sve moguće i nemoguće, ostali pogađaju prečke stative, Rijad uhvati loptu rukama u šesneski i eto priča da Azmir ode u SLO a mi u drugu ligu. To je ono što (još) niko nezna mada bi pobjedom bili koliko toliko rahat bar do prelaznog roka. Zimski prelazni rok je vjerovatno jedini mjerodavan elaborat dešavanja u tuzlanskom loptanju. Pred nama je.
Azmir i Sloboda :nene:
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 13 dec 2023, 18:26

Drago je meni Balja to što si uvjeren, međutim hronologija događaja u minuloj godini daju za pravo svima da sumnjaju u sve i svakoga. Ja sam došao u stanje da sve vijesti uzimam sa rezervom jer nikad se nezna kako će završiti ni očigledno a kamoli neizvjesno.Vrijeme je ponajbolji sudija.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 13 dec 2023, 18:48

Ma pravo je postao dosadan i naporan sa ovim trpanjem u Slobodu. Isto momak kojeg je ostavila riba pa joj on rekao kad-tad i sad čeka svaki mogući trenutak slabosti da je ponovo vrati i osveti se. Ofiran do bola, ne znam mene bi bilo sramota.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 13 dec 2023, 19:32

I AH i Mujkanović su naivčine (da ne kažem levati, bilo bi pregrubo).Ljudi kojima izgleda nikako da uđe u glave u čijim je rukama gorki i u čijim je rukama uopšte državni sport u TZ.Suvereni vlasnik gorkog i ostalih budžetskih klubova u TZ je stranka SDP (ideologija komunističke partije) a oličena u liku i djelu šefa tuzlanskog ogranka partije-Jasmina Imamovića.Prema tome Jasmin Imamović je trenutno suštinski vlasnik gorkog i on odlučuje o upotrebi miliona KM iz opštinskog budžeta.I šećerbegović i lugavić i ostali iz te ekipe su samo niži činovnici i puki izvršitelji naloga "vrhovnog vođe" Imamovića.SDP vlada u TZ od završetka 2 svjetskog rata i potpuno je naivno tj iluzorno očekivati da će klub milione budžetskog novca dati na tacni ili u ruke SDA tj AH ili Mujkanoviću ili bilo kome drugome ko nije SDP.SDP je dobio izbore u TZ zahvaljujući glasovima većine naroda i crpeći legitimitet kao pobjednici izbora, oni raspoređuju budžetski novac po svom nahođenju,u korist uglavnom svojih ljudi iz stranke koje postavljaju na rukovodeće položaje.Tu nema mjesta za Husiće,Mujkanoviće i ostale čija uloga može biti samo uloga bankomata koji sipa vlastiti zarađeni novac u tuđe džepove, a da istovremeno ne odlučuju ni o čemu,i da naravno ljube skute Imamoviću.Bez promjene na izborima, tj bez promjene politike u opštini sve ostaje isto a promjena neće biti u bliskoj budućnosti jer narod u TZ uvijek većinski glasa za SDP i voli tu stranku pa makar bila i najgora po BiH.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 dec 2023, 22:25

CityCity je napisao/la:
13 dec 2023, 19:32
I AH i Mujkanović su naivčine (da ne kažem levati, bilo bi pregrubo).Ljudi kojima izgleda nikako da uđe u glave u čijim je rukama gorki i u čijim je rukama uopšte državni sport u TZ.Suvereni vlasnik gorkog i ostalih budžetskih klubova u TZ je stranka SDP (ideologija komunističke partije) a oličena u liku i djelu šefa tuzlanskog ogranka partije-Jasmina Imamovića.Prema tome Jasmin Imamović je trenutno suštinski vlasnik gorkog i on odlučuje o upotrebi miliona KM iz opštinskog budžeta.I šećerbegović i lugavić i ostali iz te ekipe su samo niži činovnici i puki izvršitelji naloga "vrhovnog vođe" Imamovića.SDP vlada u TZ od završetka 2 svjetskog rata i potpuno je naivno tj iluzorno očekivati da će klub milione budžetskog novca dati na tacni ili u ruke SDA tj AH ili Mujkanoviću ili bilo kome drugome ko nije SDP.SDP je dobio izbore u TZ zahvaljujući glasovima većine naroda i crpeći legitimitet kao pobjednici izbora, oni raspoređuju budžetski novac po svom nahođenju,u korist uglavnom svojih ljudi iz stranke koje postavljaju na rukovodeće položaje.Tu nema mjesta za Husiće,Mujkanoviće i ostale čija uloga može biti samo uloga bankomata koji sipa vlastiti zarađeni novac u tuđe džepove, a da istovremeno ne odlučuju ni o čemu,i da naravno ljube skute Imamoviću.Bez promjene na izborima, tj bez promjene politike u opštini sve ostaje isto a promjena neće biti u bliskoj budućnosti jer narod u TZ uvijek većinski glasa za SDP i voli tu stranku pa makar bila i najgora po BiH.
Ma ja, bestrobno je više ponavljati davno rečeno.Mi i oni ,to su dva svijeta.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 14 dec 2023, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 13 dec 2023, 22:54

Beledija je napisao/la:
13 dec 2023, 18:26
Drago je meni Balja to što si uvjeren, međutim hronologija događaja u minuloj godini daju za pravo svima da sumnjaju u sve i svakoga. Ja sam došao u stanje da sve vijesti uzimam sa rezervom jer nikad se nezna kako će završiti ni očigledno a kamoli neizvjesno.Vrijeme je ponajbolji sudija.
Sto bi rekli ne znam hocul ziv ujutru ustati, a kamoli sta ce sutra biti. Po trenutnim okolnostima i stavovima, sanse da Azmir preuzme ili ode u slobodu su 1% . Sto se tice jucerasnjeg sastanka Azmira i Senada, najmanje se tu pricalo o preuzimanju Slobode.
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 dec 2023, 10:50

FK TUZLA CITY - FK SLOGA DOBOJ ,16.12.2023. Stadion Tušanj -Tuzla. 13:00 ,TV prenos-ARENA

Sudija:Marić Dražen - Bijeljina

A 1-Makarić Bojan - Bijeljina

A 2-Žugić Nebojša - Banja Luka

4 - Kesić Dragan - Gradiška

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 dec 2023, 11:03

FK Velež - FK Igman
FK Zvijezda - 09-NK Široki B.
NK GOŠK - FK Željezničar
FK Tuzla C.- FK Sloga D.
HŠK Posušje - FK Borac

7.HŠK Posušje..17.. 5.. 5.. 7..20 : 18..20(21)
8.FK Željezničar..17..6..1..10.. 16 : 25 ..19 (19)
10.FK Igman...17.. 6.. 0.. 11.. 21 : 36.. 18(19)
9.NK GOŠK ......17 ..4.. 5.. 8.. 20 : 34.. 17(20)
11.FK Tuzla City..17..4.. 4.. 9.. 26 : 32.. 16(19)
12.FK Zvijezda - 09..17.. 2.. 2.. 13.. 16 : 37.. 8 (11)

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 dec 2023, 11:19

AZMIRE NAKON GODINU I PO NEVIĐENIH FRUSTRACIJA ,OBRADUJ NAS MAKAR MALO AKO BOGA ZNAŠ.
slika
slika

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 14 dec 2023, 12:56

Ako Husref Musemić ponovo dođe u klub svečano se zaklinjem da se neću pojaviti na ovoj stranici sve dok je tu. Znam da to nije nikakva šteta pa tim bolje.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 dec 2023, 13:57

Beledija je napisao/la:
14 dec 2023, 12:56
Ako Husref Musemić ponovo dođe u klub svečano se zaklinjem da se neću pojaviti na ovoj stranici sve dok je tu. Znam da to nije nikakva šteta pa tim bolje.
Zašto?Zaslužili smo malo mira i manje briga na proljeće.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 14 dec 2023, 17:25

Tačno, zaslužili smo malo mira. Ne želim da mi moj mir remeti primitivac. Ko ga voli ok, ja ga ne mrzim ali ga i ne poštujem.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 dec 2023, 17:41

Beledija je napisao/la:
14 dec 2023, 17:25
Tačno, zaslužili smo malo mira. Ne želim da mi moj mir remeti primitivac. Ko ga voli ok, ja ga ne mrzim ali ga i ne poštujem.
Rezultati se u sportu gledaju a ne simpatije.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.