Upravo ovo. Sinoć je ona ekipa uradila maximum protiv teškog protivnika. Nije moglo bolje jer nema ko bolje. Ekipi od sinoć fali pola prvotimaca, ali i takva je 2 klase ispod Bayerna. Utd je tim koji ima 60-70% plaćenika i promašenih igrača u rosteru. Za većinu je krivo rukovodstvo kluba, za ove novije najviše trener, ali sve se svede na to da je ovo rasulo od ekipe zadnjih 10 godina. Realno je da za ovo neko krivično odgovara šta je sve urađeno u sistemskom uništavanju jednog velikana. Očaj.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jest, samo nisu ni trebali doci do toga da se spasavaju zadnji mec kuci protiv Bayerna. Meni bi trener odmah dobio otkaz da zavrsi zadnji u ovakvoj grupi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A što je to United nešto posebniji od kopenhagena i galatasaraya pa da ne smije završiti zadnji?
Ti bi trebao kontru gurati od toga, jer ETH i ovakav ispada menadzercina za tvog Pochea
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Polako, nije ni pola godine prošlo, projekt tek počeo, dajem pochu još sezonu i po prije nego mu okrenem leđa.
Jos 800mil pa ce biti bolji od Evertona
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hajd sto partijaju (nije da nisu i ranije tako, para je laka pos’o dobar), al te naocale u po noci, odmah bi mu ispisnicu dao 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zna se što se naočale nose po noći.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 16:34Hajd sto partijaju (nije da nisu i ranije tako, para je laka pos’o dobar), al te naocale u po noci, odmah bi mu ispisnicu dao![]()
Pa nisu valjda bas toliko rasulo od klubaFinn je napisao/la: ↑13 dec 2023, 16:49Zna se što se naočale nose po noći.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 16:34Hajd sto partijaju (nije da nisu i ranije tako, para je laka pos’o dobar), al te naocale u po noci, odmah bi mu ispisnicu dao![]()
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"Human rights" reklama na St. Jamesu 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zato sto je crnac
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakva opsjednutost Unitedom ovdje vlada jbt.
OK, znamo loši smo, osrednji tim EPL po svemu i to je to. Ganjajte se sa Arsenalom i Cityem.
Ferguson je takve traume zadao da će se narednih 20 godina ovdje pisati o Unitedu bez obzira na pozciju i stanje kluba.
Pravi i ključni pad Uniteda počinje onda kada se prestane pisati o njemu. United i dan danas najčitanija vijest. Ali ne razumiju tu sferu Gastoni i ostali.
OK, znamo loši smo, osrednji tim EPL po svemu i to je to. Ganjajte se sa Arsenalom i Cityem.
Ferguson je takve traume zadao da će se narednih 20 godina ovdje pisati o Unitedu bez obzira na pozciju i stanje kluba.
Pravi i ključni pad Uniteda počinje onda kada se prestane pisati o njemu. United i dan danas najčitanija vijest. Ali ne razumiju tu sferu Gastoni i ostali.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 13 dec 2023, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pravi i ključni pad Uniteda je kad u grupi sa Kopenhagenom i Galatasarajem završiš zadnji i primiš 15 golova.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Dugoročno nebitna stvar.
Bitno je da se igrala LP ove sezone. Da se prošla grupa, ispalo bi se odmah u sljedećoj fazi. Otići Evropa ligu sa ovakvim rosterom i ovliko povreda bi bila najlošija opcija.
Sada ima jednu utakmicu sedmično i realnu šansu da u konkurenciji Newcastla, Spursa i Aston Ville završi 4. ili 5.
Imaju ostatak sezone da naprave normalnu strukturu kluba i riješe se 5-6 parazita.
Bitno je da se igrala LP ove sezone. Da se prošla grupa, ispalo bi se odmah u sljedećoj fazi. Otići Evropa ligu sa ovakvim rosterom i ovliko povreda bi bila najlošija opcija.
Sada ima jednu utakmicu sedmično i realnu šansu da u konkurenciji Newcastla, Spursa i Aston Ville završi 4. ili 5.
Imaju ostatak sezone da naprave normalnu strukturu kluba i riješe se 5-6 parazita.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 13 dec 2023, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jesu osakatili koeficijent ovi Unitedi u Europi ove sezone.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Namjerno završili četvrti da bi se pričalo o njima. 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.