Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kaže glu*an, ako klub prodaje igrača koji ima još 2 godine ugovora znači da su se upalili alarmi i da je nestalo para. Golemo, golemo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sto piksi?Virtu4l je napisao/la: ↑13 dec 2023, 14:14Simpatično je kako se ovaj iz prigradskog naselja svaki put nakači, podsjeća me na onog lika koji u tuči čeka da neko padne pa ga onda cipelari, a do tada skakuće okolo i bježi.Opsjednut kao Aneks, samo što Aneks nije pokvaren.
Elem, da odgovorim Piksiju.
Ne, vi se trebate primiti. Prodaja najboljeg igrača koji ima još dvije godine ugovora znači da je zafalilo para jer to automatski znači da ambicije opadaju. Bez njega se ne može ni zamisliti današnje Sarajevo i takvog igrača ne možete ubosti ni iz 50 pokušaja. Nebitno za koliko para ode.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ja mislim da je tu koka u igriKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 dec 2023, 16:49Kakve su ovo malverzacije kolumbijaca iz Sarajeva i Borca pa u paketu odradise par mjeseci i nazad. Vico i Mirvic opasni igraci.
Ne očekuješ ništa pametno od njih, al ovaj lik je neki novi nivo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Ako je to prebacivanje para (a nije, Penaranda je stvarno bio wonderkid i neko kome se predvidjala karijera, to je moglo biti samo "pumpanje cijene" za nesto sto vrijedi), je li onda transfer Mujakica u Kortrijk takodjer prebacivanje para?jurisicduska je napisao/la: ↑13 dec 2023, 15:03Dodao bih i za Penerandu što se naši navijači hvataju njegovih transfera, transfer Penerande kad je on plaćen €10.60 iz Udinesea u Watford je klasično prebacivanje para iz jednog kluba u drugi, Giampaolo Pozzo je vlasnik ta oba kluba, isti slučaj je i sa transferom Barbarića, da bi legalno prebacio pare iz kluba u klub napravio je transfer tada nebitnog igrača Udineseu i to je sve. Peneranda nikad nije koštao 10.6 miliona eura.
Da se razumijemo Peneranda je odigrao 36 tekmi u španskoj primeri i logično je da mu je cijena na TMu nešto, isto tako nama niko neće marke za njeg dat u ovom momentu, ako postigne neku formu možda. Tako da se i oko njega bezveze vodi rasprava.
Treba biti realan.
Sad Penaranda da odigra 10-10 sezonu u nasoj ligi, glat bi otisao u Poljsku npr. Ili u ligu takvog ranga.
Cijena na TM zavisi od X faktora, a u nas je problem sto ce Zuka recimo uvaziti pri cijeni CV i slicno samo ako je igrac Sarajeva
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- TurkishAirlines
Zeljeznicar vrijedi jedne zimske pripreme u Spaniji.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sportske novosti donose priču o trenutnom stanju igračkog kadra Dinama i navode da je Dinamo od Zrinjskog kao obeštećenje dobio 150.000 eura.
"Prema informacijama koje su stigle do nas, Zrinjski je platio Dinamu za Marija Ćužea 150 tisuća eura odštete.
Trebam sada njega staviti na 150.000 €? li kako si ti jedno reako na 2 Mio €?
"Prema informacijama koje su stigle do nas, Zrinjski je platio Dinamu za Marija Ćužea 150 tisuća eura odštete.
Trebam sada njega staviti na 150.000 €? li kako si ti jedno reako na 2 Mio €?
Lik je hladno napisao Dejan Savićević Piksi, na sportskom forumu, tema fudbalKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 dec 2023, 18:01Sto piksi?Virtu4l je napisao/la: ↑13 dec 2023, 14:14Simpatično je kako se ovaj iz prigradskog naselja svaki put nakači, podsjeća me na onog lika koji u tuči čeka da neko padne pa ga onda cipelari, a do tada skakuće okolo i bježi.Opsjednut kao Aneks, samo što Aneks nije pokvaren.
Elem, da odgovorim Piksiju.
Ne, vi se trebate primiti. Prodaja najboljeg igrača koji ima još dvije godine ugovora znači da je zafalilo para jer to automatski znači da ambicije opadaju. Bez njega se ne može ni zamisliti današnje Sarajevo i takvog igrača ne možete ubosti ni iz 50 pokušaja. Nebitno za koliko para ode.![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MocMahale444
Daj ba Zuka ti ko çifut neki stipsa, dizi cijene svima za 20% =razlog nek bude eto moze ti se.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
E cuj nije se zeljkan prodao za pripreme u spaniji a ne smiju smjeniti trenera, ili ako ga kojim slucajem smijene, nasljednik opet mora biti saudijac. Pa moze li mi neko objasniti kako je to moguce ako nemas vlasnika koji ti naredjuje i koji usput nije ulozio ni marku u klub
- BiHSportman
- Kontakt:
Neko pripreme u Turskoj, a neko u Španiji....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tekst iz čuvene pjesme zeljeznicara "kad mašina tvoja krene...." pa polako je krenula sa pogonom
Za (ne)upućene slika je simbolična

Za (ne)upućene slika je simbolična

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
Hansestadt
- Kontakt:
vjeruj mi oni bi se najvise qurcili sa ovakvim pripremama, znaci od svih klubova, oni su broj jedan koji bi se kitili sa ovim
Savez kaznjen za Luksemburg jos 50 k eura..
12 bakljada na jednoj utakmici = kazna Želji 35 000-40 000 KM
Soon....
12 bakljada na jednoj utakmici = kazna Želji 35 000-40 000 KM
Soon....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.