pa olako su u bonusu dosuđivali prekršaje na veselyu, svaki kontakt, a ono hayesu upitno je li moglo 2+1. nije neka krađa, itoudisa jako štujem, no stvarno ide na nerve pritiskom na suce. ne mislim da barca nije zasluženo dobila i ne volim o suđenju, usputno spomenuto.Mquc je napisao/la: ↑08 dec 2023, 22:54Bas zanimljivo zapazanje, ja vidio jedino da su abrinesu dva puta svirali igranje nogom a nijednom nije bilo. Ove situacije pred kraj utakmice kad se lomio rezultat, na 4-5 za barcu.Felixians4 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 22:31Efikasno završavaju dupli program, teške noge u obrani za većinu, raspored ne štedi nikog.
Fener čudesno izvukao jedini poraz Reala, no Itoudis prosipa prednost stalno za razliku od kuma i učitelja Žoca. Bit će dobrim dijelom s pravom ogorčen na domaćinski kriterij za Blaugranu u drugom poluvremenu.
Duško Ivanović s Baskonijom protiv Zvezde koja ga je potjerala, bilo bi mu slatko dobiti, no Giedraitis stavio 2 trojke, prvu otvorenu nakon prebrojavanja u kontri i tipičnog passa iz skok šuta Miloša, drugu sam iskreirao preko Kotsara nakon izlaska iz bloka od , 9 sekundi zadnji posjed pri 85-85 za domaćina.
P.S. Treću na 87-85, iscurila mu dalekometna.
sedekerskis prvi skakač EL! krilni igrač, više od skok prednosti nad ibakom koji je sa 7.1 drugoplasirani! večeras pak luka mitrović 11 ofanzivnih baš kod baskonije, i inače zvezdini visoki(i ovi koji ne igraju ilić i simonović) su izvrsni u tom segmentu, no ne pomaže dovoljno, obrana je slaba, tu i hanga nedostaje koji je uvjerljivo najbolje večeri pružao za baskoniu
paris lee prvi u krađama, igrač kog sam preporučivao dok je igrao u belgiji.. darius thompson bio u nizozemskoj, i on na shortlist, moglo ga se dovoditi od strane top rgionalnih klubova kad je prelazio u italiju. ben lammers druga španjolska liga.. itekako se može za male pare neafirmirane sjajne igrače dovoditi, uostalom evo mike james se popeo preko navarra u top3 strijelaca EL, počeo u zagrebu i kolossousu. kyle hines, druga talijanska itd.