Potanko u zadnje vrijeme. Mnogo smo ljuti.
NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 regular season
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam jebga ne mozemo uskladiti, haj mozda zs vikend, poboljso sam se

Ne treba pred djecom mu niko nikog udariti, bez obzira sto se radi o djubretu, to se ne radi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 08:28
On je zaslužio da ga neko na ulici pred djecom prebije i polomi svaku kost u tijelu da nikad više ne zaigra košarku
Ne igraju se odbrane,bas ko NBA

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i nisam čuo da sudije budu kažnjene ako se ispostavi da su pretjerali, niti to da se neko baš žali zbog ovakvih odluka sudijaMortemHz je napisao/la: ↑13 dec 2023, 13:32Tehnička ok ali izbacivanje direktno sa utakmice? Poštujem NBA sudije i mislim da generalno rade dobar posao u najjačoj ligi svijeta ali ovo je stvarno previše.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 03:11
Koji je klinac više sudijama? Brate mili treba uvesti i neke kazne za sudije.
Je li se šali ili je fakat 0/50 u game winnerima. Nevjerovatno ako da.
Ma choker vazda bio i ostao, imao ekipu i haj.
Zar nije proslu sezonu zabio game winner protiv Kingsa.
Choker dao 33p za poluvrijeme bez KDa protiv Raketa da zavrsi posao u 6
Choker dao 33p za poluvrijeme bez KDa protiv Raketa da zavrsi posao u 6
ESPN ****: The NBA is suspending Golden State’s Draymond Green indefinitely.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Felixians4
- Kontakt:
Draymond suspediran do daljnjeg, potpuno logična odluka kolikogod ga ja gotivio. Kao s Morantom koji se vraća i valja se dozvao pameti, još je mlad i može postati nezaustavljiva mašina od playa
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dugo se u NBA nije vidio ovakav triling historijski loših ekipa poput DET, WAS i SAS. Neće zajedno skupit pobjeda koliko je dovoljno za PO , neko će ostati i jednocifren siguran sam
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 14 dec 2023, 02:46, ukupno mijenjano 2 puta.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
U san antoniju nista novo 

Kvota na Spurse 1.20BosniaBoston je napisao/la: ↑14 dec 2023, 02:45Dugo se u NBA nije vidio ovakav triling historijski loših ekipa poput DET, WAS i SAS. Neće zajedno skupit pobjeda koliko je dovoljno za PO po pravilu, neko će ostati i jednocifren siguran sam
-15 pobjeda
-10 1.6
Daj neka ih neko pusti da pobjede ovo vec neprijatno postaje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sta je Nurkic ovako opo u odbrani, isto brisan prostor
- Felixians4
- Kontakt:
Nejerojatnoooo koliko puta zadnjih par tjedana na live klađenju oklijevam i dogodi se na finu kvotu što kanim odigrati kao sada na SAS x ili pobjedu kad su zaostajali dvocifrenoo... ufffff. Pratiti ovako po noći uživo regularnu sezonu je mrak!
Bolje sto nisiFelixians4 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 04:14Nejerojatnoooo koliko puta zadnjih par tjedana na live klađenju oklijevam i dogodi se na finu kvotu što kanim odigrati kao sada na SAS x ili pobjedu kad su zaostajali dvocifrenoo... ufffff. Pratiti ovako po noći uživo regularnu sezonu je mrak!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.