Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
sreca pa je offside !
Be Casual ...
- Goalgetter
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
a meni je npr smijesno sto vi toliko kukate na Pjanica sto ne igra i sto govorite takve stvari..meni je to presmijesno...da je kvalitet igrao bi,zar ne??da je igracina igrao bi????? da li ovo ima veze s vezom??? dajte ba ljudi sto ste subjektivni toliko???guber90 je napisao/la:Sta bi bilo kad bi bilo, stvarno ti je pitanje presmijesno i nema veze sa vezom.jasko_juve je napisao/la:a da nije ovakav rezultat,da li bi onda govorili Puelu majmune???
Joj nek si ti meni objektivan brate milijasko_juve je napisao/la:a meni je npr smijesno sto vi toliko kukate na Pjanica sto ne igra i sto govorite takve stvari..meni je to presmijesno...da je kvalitet igrao bi,zar ne??da je igracina igrao bi????? da li ovo ima veze s vezom??? dajte ba ljudi sto ste subjektivni toliko???guber90 je napisao/la:Sta bi bilo kad bi bilo, stvarno ti je pitanje presmijesno i nema veze sa vezom.jasko_juve je napisao/la:a da nije ovakav rezultat,da li bi onda govorili Puelu majmune???
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Jel mu asistirao Pjanić sa klupe?Goalgetter je napisao/la:Kockasti Lovren zabi autogol. Ali je sigurno improvizirao da je offside
- _karabaja_
- Kontakt:
Pa samo je kod 3 gola pogrijesio, nista strasnoSTEVIE je napisao/la:kockasti lav dominira! j.ebo majku svugdje ga veceras ima

And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Ponos Torina
- Kontakt:
šta nije on katolički bosanac, "kmeee,kmeee, zašto ne igra za nas", pa pročitajte komentare i bi će vam jasnijeZa_raju je napisao/la:Ljudi kada kod Puela moze sigurno jedan od najgorih odbrambenih igraca u ligama petice Lovren igrati standardno sve je jasno kao dan...I mi se cudimo sto nam Mire stagnira i sto je bolje igrao sa 16 nego sad sa 20...![]()
Steta sto je sviran ofsajd, mogo se i u listu strijelaca upisati_karabaja_ je napisao/la:Pa samo je kod 3 gola pogrijesio, nista strasnoSTEVIE je napisao/la:kockasti lav dominira! j.ebo majku svugdje ga veceras ima
- Omerbavarac
- Kontakt:
Puel je definitivno zasluzio titulu najveceg morona.
- L' Imperator
- Kontakt:
Jok sam sebi asistirajacky09 je napisao/la:Jel mu asistirao Pjanić sa klupe?Goalgetter je napisao/la:Kockasti Lovren zabi autogol. Ali je sigurno improvizirao da je offside
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Nail for Real
- Kontakt:
A Puel je moron sta jes' jes'
@jacky, Lovren ce Marcela da sanja veceras
sudija supak,ponisti cist gol Deji.jacky09 je napisao/la:Jel mu asistirao Pjanić sa klupe?Goalgetter je napisao/la:Kockasti Lovren zabi autogol. Ali je sigurno improvizirao da je offside
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
- red devil88
- Kontakt:
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
PUEL DOMINIRA !
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Trenutno korisnika/ca: ajaca, Alipasino, Balorda, Beduin, BiH26, Blizzard, boatenkk, bosnas_, Celtic, cutura, Cwirek, D97, dena24, Djedo, Drum, Edincapitano, FerdinandF, ferroviere87, Futbol, GIBRA, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, insimadop, izet fazlinovic, Kizo886, klasik, Kljukusar, Konzerva, legendarnadruga, lol89, Marokanci58, MikiPirs, Mostarac1922, mukydesign, Nakata, napapijri1987, omanovski, PeppermintSA, prisonbreak, Proximic, resko1, Sensei, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, Turo, unavita, Uprava, Varta, visarionovich, Wilshere10, Wolffire i 327 gostiju.