Bingo batak vise nego hercegbiftek
Premijer liga BiH - aktuelno
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znaju da će im ga uzet i napravit komplex tu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Maradona10
- Kontakt:
Zao mi je samo sto Vico nije pratio fudbal, pa samim tim ni Borac u eri Osimovih sudija, saveza i ostalog. Zato mi vas sada nije ni zao.
Razlika izmedju tog tada i ovih sada desavanja je samo u tome sto je prenos utakmica dostupan, pa lakrdije gledaju svi a ne samo totalni zaludjenici u fudbal kao mi sto smo to gledali godinama. Kaznu saveza ce na kraju platiti klubovi ciji su navijaci proslo kolo napravili bakljade i samim tim se postavlje pitanje za ove "patriote" sto tjeraju savez, za koji klub navijate? Da li ste toliko glupi ili ste samo placeni za to? Sto se tice sezone, vrh se vec sada zna. Bice zanimljivo na dnu tabele obzirom da ce Borac pojacati Zvijezdu svojom klupom, a kako dolaze info Borac ce se drasticno pojacati.
Razlika izmedju tog tada i ovih sada desavanja je samo u tome sto je prenos utakmica dostupan, pa lakrdije gledaju svi a ne samo totalni zaludjenici u fudbal kao mi sto smo to gledali godinama. Kaznu saveza ce na kraju platiti klubovi ciji su navijaci proslo kolo napravili bakljade i samim tim se postavlje pitanje za ove "patriote" sto tjeraju savez, za koji klub navijate? Da li ste toliko glupi ili ste samo placeni za to? Sto se tice sezone, vrh se vec sada zna. Bice zanimljivo na dnu tabele obzirom da ce Borac pojacati Zvijezdu svojom klupom, a kako dolaze info Borac ce se drasticno pojacati.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ajde sto nas lazes, al zasto sebe lazes? Gledo si gledo..od Alkmaara, ocekivajuci potop..pa onda Villu ne bi li se osramotili..a onda si zrakno malo i protiv LegieAntikloc je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:15Uopste nije tuzno. Nego smijesno !![]()
Otuzni politicki projekat,bez navijaca,bez duše,bez perspektive. Plastikaneri par exellance![]()
Moram se pohvaliti da licno,kao i 90% moje raje,dobrih ljudi sa Kosevskog Istoka,nije pogledalo nijedne minute njihovih europskih utakmica. Jednostavno nezanimljivo i nebitno !![]()
A i da hoces da ne vidis ne mozes da ignorises da je ova tvoja konstatacija tacna ...BiHSportman je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:20Pa zar vi niste prodan klub, a za vašu informaciju mi nismo još![]()
Zato ste i tu gdje jeste, zato dovite svaki dan da vas bilo ko kupi,zato ste na humanitarnom broju, a i zato ste jedini eksperimentalni klub na kugli zemaljskoj...
Od nekadasnjeg hamanfinaliste Kupa UEFA, do pokusnog kunica u kojem ti Saudijci mogu dovesti i pekara i reci on ce biti Sef Strucnog Staba...
Jadno u najmanju ruku
- BiHSportman
- Kontakt:
Slijedeće polusezone se mi borimo za Evropu, a slijedeće sezone za titulu, jer će nam Arapi donijet mnogo finansijskih sredstava. Na ovoj polusezoni se dovodi 5, 6. klasnih fudbalera za našu ligu.Vanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:39A i da hoces da ne vidis ne mozes da ignorises da je ova tvoja konstatacija tacna ...BiHSportman je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:20Pa zar vi niste prodan klub, a za vašu informaciju mi nismo još![]()
Zato ste i tu gdje jeste, zato dovite svaki dan da vas bilo ko kupi,zato ste na humanitarnom broju, a i zato ste jedini eksperimentalni klub na kugli zemaljskoj...
Od nekadasnjeg hamanfinaliste Kupa UEFA, do pokusnog kunica u kojem ti Saudijci mogu dovesti i pekara i reci on ce biti Sef Strucnog Staba...
Jadno u najmanju ruku
- MocMahale444
Mi se ibretili a vi ste kukali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 02:42Evropa je za nas minimum a za vas san,zamisli kad kukate sto smo na 4 mjestu hahahMocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 01:27Sto se bunite pa to je istina, ulozio brdo karamela i onda jedva eVropa. Zavrsite na 4 mjestu, mi nemamo za kifle i zavrsimo ispred vas. Naravno da vas to boli jbga tako vam grah pao.
Hej zamisli tolike pare i pomoc sudija a zavrsis iza kluba koji nema za kifle. To je vasa sramota i sramota onog šmrkala.
Peri ih Mirva, nisu tvoje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
17045 nazovi moj broj javi mi se tiMocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:46Mi se ibretili a vi ste kukali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 02:42Evropa je za nas minimum a za vas san,zamisli kad kukate sto smo na 4 mjestu hahahMocMahale444 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 01:27Sto se bunite pa to je istina, ulozio brdo karamela i onda jedva eVropa. Zavrsite na 4 mjestu, mi nemamo za kifle i zavrsimo ispred vas. Naravno da vas to boli jbga tako vam grah pao.
Hej zamisli tolike pare i pomoc sudija a zavrsis iza kluba koji nema za kifle. To je vasa sramota i sramota onog šmrkala.
Peri ih Mirva, nisu tvoje.
It's a shame !!BiHSportman je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:44Slijedeće polusezone se mi borimo za Evropu, a slijedeće sezone za titulu, jer će nam Arapi donijet mnogo finansijskih sredstava. Na ovoj polusezoni se dovodi 5, 6. klasnih fudbalera za našu ligu.Vanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:39A i da hoces da ne vidis ne mozes da ignorises da je ova tvoja konstatacija tacna ...BiHSportman je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:20
Pa zar vi niste prodan klub, a za vašu informaciju mi nismo još![]()
Jadno u najmanju ruku
-
1922VFC1981
- Kontakt:
sretan vam rodjendan19vendetta87 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:17Kako su momci iz Crvene Armije dozvolili navijacima Ville da se slikaju na Starom mostu?
#musvdg
A one tamo sezone napadate nokaut fazu LS...BiHSportman je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:44Slijedeće polusezone se mi borimo za Evropu, a slijedeće sezone za titulu, jer će nam Arapi donijet mnogo finansijskih sredstava. Na ovoj polusezoni se dovodi 5, 6. klasnih fudbalera za našu ligu.Vanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:39A i da hoces da ne vidis ne mozes da ignorises da je ova tvoja konstatacija tacna ...BiHSportman je napisao/la: ↑14 dec 2023, 16:20
Pa zar vi niste prodan klub, a za vašu informaciju mi nismo još![]()
Jadno u najmanju ruku
Niko zaista ne sumnja u takav ishod...
Kad nije uspio Newcastle juce, Zeljo ce sigurno uspijeti...
Velika Zeljina prednost u odnosu na sve klubove sa saudijskom lovom, sto ste imali srece pa vam je na klupi covjek koji je projektovan za buduceg selektora S.A i vjerovatno buduci Prvak Svijeta sa ovom reprezentacijom
- MocMahale444
O , Selam buraz...
Ma to kad se kod vas izmiksa ima ooboje da bude tacno...
Samo ljudi veliko je ovo da neki naš klub dočeka aston vilu
I kad vidiš ovu tribinu, odakle igrači izlaze,pa nas englezi neće ozbiljno shvatiti ni za 30godina
Moramo podići ove uslove makar ovi naši veći klubovi
Jedan une emeri hoda tvojim stadionom, veliko brate
I šta ovo ultrasi počeli pjevati,koreografiju izvadili a ni himna nije pocela
I kad vidiš ovu tribinu, odakle igrači izlaze,pa nas englezi neće ozbiljno shvatiti ni za 30godina
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Slazem se, velika stvar. I veliki klub i trener i igraci.donDondon je napisao/la: ↑14 dec 2023, 18:50Samo ljudi veliko je ovo da neki naš klub dočeka aston vilu
Sa druge strane ruzna slika ide u Evropu zbog stadiona. Nisu ni drugi stadioni po BiH nesto, ali ovaj Bijeli Brijeg je bas ruglo.
Ne znam da li se ikad igrala grupna faza u Evropi na stadionu sa samo jednom tribinom. A znamo kakva je ta tribina.
Stiže li možda sada vas, za sve ono što ste radili za vrijeme porodice Osim?NoDi80 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:01Jasta 2 od 3 trofeja koja ste osvojili u BiH osvojili ste u tom periodu dok je bila porodica Osim
Golman vam je bio na svjetskom prvenstvu
Zahvaljuci Osimu
Ovaj posljednji trofej s Vicom necu ni komentarisati, kao ni ovo sad 3 gola iz ofsajda ste dali jos nije kraj ni polusezone
Ovo sto vam sad radi ce nanijeti stetu Borcu u buducnosti
Kakvu niko nikad nije nanio
Nece Vico zauvijek biti predsjenik
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Jeste na Gibraltaru prije godinu, dvije. Lincoln isto igrao Konferencijsku ligu.Suvorov je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:00Slazem se, velika stvar. I veliki klub i trener i igraci.donDondon je napisao/la: ↑14 dec 2023, 18:50Samo ljudi veliko je ovo da neki naš klub dočeka aston vilu
Sa druge strane ruzna slika ide u Evropu zbog stadiona. Nisu ni drugi stadioni po BiH nesto, ali ovaj Bijeli Brijeg je bas ruglo.
Ne znam da li se ikad igrala grupna faza u Evropi na stadionu sa samo jednom tribinom. A znamo kakva je ta tribina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Kad je porodica Osim bila aktuelna, tvoj i slični klubovi nisu mogli prismrditi Želji, koji je za vas bio Real Madrid. Ovaj tvoj sad klub je obična sprdačina i politički projekat kojeg na životu drži Dodik i Tegeltija, tako da nemoj Osime uzimati u isti koš sa ovim tvojim diktatorima.AvantiBL je napisao/la: ↑14 dec 2023, 19:03Stiže li možda sada vas, za sve ono što ste radili za vrijeme porodice Osim?NoDi80 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 15:01Jasta 2 od 3 trofeja koja ste osvojili u BiH osvojili ste u tom periodu dok je bila porodica Osim
Golman vam je bio na svjetskom prvenstvu
Zahvaljuci Osimu
Ovaj posljednji trofej s Vicom necu ni komentarisati, kao ni ovo sad 3 gola iz ofsajda ste dali jos nije kraj ni polusezone
Ovo sto vam sad radi ce nanijeti stetu Borcu u buducnosti
Kakvu niko nikad nije nanio
Nece Vico zauvijek biti predsjenik
- jurisicduska
- Kontakt:
Molim kad se priča o porodici Osim da se razdvoji ko je kad bio i na kog se kad misli. Nije porodica Osim bila kad su se desavale najveće krade i najmračnije doba u historiji lige (sto je posvjedočio i predsjednik željezničara neću stavljati video osim u slučaju potrebe da neko ospori i ovu činjenicu i nazove je kompleksom)Tad je bio Amar Osim. A Ivica pokojni da se izuzme od tih glupih priča. Dakle nije porodica Osim nego Amar Osim (potpomognut Kozaricem, Zujom etc etc ).
Sve to po priznaju najvećeg organa kluba. Postoji video gdje se jasno i glasno to kaže na skupštini Željezničara.
Sve to po priznaju najvećeg organa kluba. Postoji video gdje se jasno i glasno to kaže na skupštini Željezničara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.