FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Ja pratim fudbal od utakmice Real Madrid- Partizan Beograd 1966 msm da se igrala u Briselu nisam siguran.Od tada do danas nagledao se svega i svašta.U c. zvijezdi bilo koji trener da je došao osvajao je titule ko od šale, Miljanić, zec. Višnjevac LJupko PETROVIĆ čak i evropu.Gdje ima novca a organizovano, država ili savez iza tebe ide to... jedno fali imamo to što imamo.Kod nas ima novca pretpostavljam...ova druga dva segmenta nema(fali organizacija i potpora saveza) i kad uz novac dođe jedno od dva spomenuta segmenta TC će biti u Evropi svake godine SA savezom još moguća je i titula. Nema Hus rezultata svojom zaslugom, najveći domet je 2. mj. sa SLO i FINALE KUPA.,kod nas da je osto još koje kolo ostali bi brez EVROPE garant.Imao je on kod nas igru treba biti pošten,međutim ego primitivca je proradio i desilo se što se desilo. I desiće se opet jer vuk dlaku mijenja Hus ćud nikada, sam je to izjavio citiram: takav sam yebiga i to je to
-Partizan se pokazao nezreo da dođe na Evropski tron.NJIHOVI IGRAČI SU MISLILI O NOVCU I TRANSFERIMA A NE O OTAKMICI PROTIV REALA.Beledija je napisao/la: ↑14 dec 2023, 18:20Ja pratim fudbal od utakmice Real Madrid- Partizan Beograd 1966 msm da se igrala u Briselu nisam siguran.Od tada do danas nagledao se svega i svašta.U c. zvijezdi bilo koji trener da je došao osvajao je titule ko od šale, Miljanić, zec. Višnjevac LJupko PETROVIĆ čak i evropu.Gdje ima novca a organizovano, država ili savez iza tebe ide to... jedno fali imamo to što imamo.Kod nas ima novca pretpostavljam...ova druga dva segmenta nema(fali organizacija i potpora saveza) i kad uz novac dođe jedno od dva spomenuta segmenta TC će biti u Evropi svake godine SA savezom još moguća je i titula. Nema Hus rezultata svojom zaslugom, najveći domet je 2. mj. sa SLO i FINALE KUPA.,kod nas da je osto još koje kolo ostali bi brez EVROPE garant.Imao je on kod nas igru treba biti pošten,međutim ego primitivca je proradio i desilo se što se desilo. I desiće se opet jer vuk dlaku mijenja Hus ćud nikada, sam je to izjavio citiram: takav sam yebiga i to je to
-Zvezda je bila i ostala velikosrpski projekat.Ta njihova titula prvaka Europe je plaćena državnim parama.
- U JUGO LIGI ZVEZDA JE BILA UGLAVNOM MEŠETARSKI KLUB.SJETI SE TUZLE 1977 ,TUŠNJA I RANKA CAKIĆA KOD 2-0 ZA SLOBODU I IGRAČEM MANJE ZA ZVEZDU.PRODADE NAS SRPČE.ALI MU JE RAJA GREBALA MAJKU.OTJERAN JE IZ KLUBA KAO PSETO.
BH Liga je najbuđavija liga u Europi.Srbi i Hrvati su odredili klubove koji će dobivati novca koliko im treba i da stalno budu na vrhu.Bošnjaci nemaju konsenzus.To je naša ljigava stvarnost.SAMO SU ZVIJEZDA 09 I TUZLA VLASNIŠTVO I ONI SU PRIVATNI KLUBOVI.SVI DRUGI TROŠE NARODNI NOVAC.U ovoj konstalaciji TC nema šanse za borbu prema Europi.Kad je tako zašto prosipati novac za 5 ili 7 mjesto.Pa isto je to kao da si i 10.Nema Europe.Mi smo napravili "ekces" vicetitulom i plasmanom u Europu.Priznajem da ne znam situaciju sa Sarajevom i Veležom i koliko će to trajati.Ukratko ,dok je ovako kako je ne treba džaba bacati novac, protiv ovog zla nemamo šansi za krupni iskorak.Klub treba držati u životu i čekati rasplet.Musemić nam treba u stručnom smislu da bi opstali u ligi.Jesen je bila užasna.Ako ovako ostane opet ćemo igrati ruski rulet do zadnjeg kola.U trenera treba investirati jer se to isplati.Ostavi se svojih subjektivbnih ocjena sad o Musemiću.Nemoj moralisati svega ti.Gledaj rezultate, oni su ono po čemu se trener vrednuje.Ne možemo početi nastavak sa Osmanhodžićem za ime Božije.
Moralisao ja ili ne čovjek psuje igračima,većina to nemogu podnijeti i na taj način se trener počinje bojkotovati.To ni on sam ne krije već kaže takav sam i ja tu nemogu ništa. Na kraju krajeva ja ga niti volim niti mrzim a i ne plaćam osim ulaznice nemam drugih troškova jer na stadion obićno dođem pješke.IMA ko će odlučiti ko će ako neće doći.AKO dođe ja ću u tišini svog doma pratiti klub a ako neko drugi se ustoliči onda nemam razloga mijenjati navike.
Neka si dugo živ i zdrav ,ja poštujem tvoje stavove bez obzira na neka mimoilaženja.Beledija je napisao/la: ↑14 dec 2023, 22:19Moralisao ja ili ne čovjek psuje igračima,većina to nemogu podnijeti i na taj način se trener počinje bojkotovati.To ni on sam ne krije već kaže takav sam i ja tu nemogu ništa. Na kraju krajeva ja ga niti volim niti mrzim a i ne plaćam osim ulaznice nemam drugih troškova jer na stadion obićno dođem pješke.IMA ko će odlučiti ko će ako neće doći.AKO dođe ja ću u tišini svog doma pratiti klub a ako neko drugi se ustoliči onda nemam razloga mijenjati navike.
15.12. - 18:00 HŠK Posušje - FK Borac
Ova današnja tekma je za nas interesantna.Dobro bi bilo da Borac pucne škutore.Ja ipak mislim da će Posušje teško ispasti iz lige.Oni su sljedeći na spisku za hibridnu travu.
Ova današnja tekma je za nas interesantna.Dobro bi bilo da Borac pucne škutore.Ja ipak mislim da će Posušje teško ispasti iz lige.Oni su sljedeći na spisku za hibridnu travu.
KRSMANOVIĆ I KARJAŠEVIĆ PRED UTAKMICU SA SLOGOM
15. Decembra 2023. 90 Pregleda
U 18.kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla Citya na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju FK Sloga Doboj.
Obavještavamo sve navijače, simpatizere kluba i ostale koji bi voljeli pogledati utakmicu da će ulaz biti slobodan.
Na današnjoj press konferenciji obratili su se trener Krsmanović i kapiten Karjašević.
“Prvo da pozdravim predstavnike medija. Došla je ta zadnja utakmica u ovoj polusezoni. Cilj je isti, pobjeda, i samo to bi nas zadovoljilo sutra ali mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Konjicu gdje nam je taj poraz došao neplanirano. Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema. Momci su spremni, svi su u rosteru i ja sutra očekujem da jednom dobrom igrom, kao protiv Željezničara i Širokog, na našem terenu završimo ovu turbulentnu sezonu pobjedom koja će nas sigurno zadovoljiti i dati neke realne šanse da izborimo opstanak u idućoj polusezoni.”
“Prije svega lijep pozdrav. Kao što je već šef rekao, posljednja utakmica, posljednje kolo polusezone. O Slogi ne treba puno pričati, dovoljno govori njihova forma i stanje na tabeli. Što se tiče nas, u dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Veoma značajna utakmica za nas. Mislim da smo podigli i mi našu formu u ovim posljednjim utakmicama kao što se pokazalo u posljednje dvije utakmice kući, gdje smo osvojili šest bodova bez primljenog pogotka. U Konjicu nismo baš imali sreće, nije nas sreća pratila što se tiče tih propuštenih prilika. Nadam se da će sutra sreća biti na našoj strani i da ćemo doći do tri boda. Mi s tri boda vjerovatno izlazimo iz crvene zone i idemo kući veoma sretni i zadovoljni.
press FK Tuzla City
15. Decembra 2023. 90 Pregleda
U 18.kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla Citya na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju FK Sloga Doboj.
Obavještavamo sve navijače, simpatizere kluba i ostale koji bi voljeli pogledati utakmicu da će ulaz biti slobodan.
Na današnjoj press konferenciji obratili su se trener Krsmanović i kapiten Karjašević.
“Prvo da pozdravim predstavnike medija. Došla je ta zadnja utakmica u ovoj polusezoni. Cilj je isti, pobjeda, i samo to bi nas zadovoljilo sutra ali mislim da smo spremni u svakom smislu da sutra ostvarimo taj pozitivan rezultat poslije utakmice u Konjicu gdje nam je taj poraz došao neplanirano. Mislim da sutra uz jednu želju, volju, zalaganje i htijenje ne bi trebalo da bude problema. Momci su spremni, svi su u rosteru i ja sutra očekujem da jednom dobrom igrom, kao protiv Željezničara i Širokog, na našem terenu završimo ovu turbulentnu sezonu pobjedom koja će nas sigurno zadovoljiti i dati neke realne šanse da izborimo opstanak u idućoj polusezoni.”
“Prije svega lijep pozdrav. Kao što je već šef rekao, posljednja utakmica, posljednje kolo polusezone. O Slogi ne treba puno pričati, dovoljno govori njihova forma i stanje na tabeli. Što se tiče nas, u dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu. Veoma značajna utakmica za nas. Mislim da smo podigli i mi našu formu u ovim posljednjim utakmicama kao što se pokazalo u posljednje dvije utakmice kući, gdje smo osvojili šest bodova bez primljenog pogotka. U Konjicu nismo baš imali sreće, nije nas sreća pratila što se tiče tih propuštenih prilika. Nadam se da će sutra sreća biti na našoj strani i da ćemo doći do tri boda. Mi s tri boda vjerovatno izlazimo iz crvene zone i idemo kući veoma sretni i zadovoljni.
press FK Tuzla City
Jagodić: Tuzla City je dobila Željezničar i Široki Brijeg, vrijede mnogo više nego što pokazuju
PREMIJER LIGA BIH15/12/2023 u 12:40 h
Sloga sutra gostuje Tuzla Cityju u susretu 18. kola Premijer lige BiH, a susret između ove dvije ekipe se igra na Tušnju
Povodom sutrašnje utakmice 18. kola Premijer lige BiH između Tuzla Cityja i Sloge, iz gostujućeg tabora su se novinarima na konferenciji za medije obratili trener Vlado Jagodić i fudbaler ekipe, Milan Milanović.
Jagodić je poručio kako je nekoliko puta ponovo svojim igračima da trebaju biti ponosni na ovo šta je urađeno u ovoj polusezoni Premijer lige BiH.
- Nekoliko puta sam ponovio igračima da trebaju biti ponosni na ovo što smo uradili u ovoj polusezoni. Naravno, još 90 minuta moramo da odigramo na visokom nivou, ali sada smo trenutno u lijepoj poziciji i situaciji, gdje ne igramo susret pod opterećenjem i, 27 bodova je, kolo do kraja jesenjeg dijela, bodovni saldo koji je izuzetno, prema mom mišljenju, uspješan i dobar. Ova utakmica koja nama dolazi u subotu je jedna od utakmica u kojoj možemo konstatovati da smo potpuno rasterečeni i bez ikakvog imperativa, čak sam razmišljanja da sutra oslobodim neke igrače, jer su zaslužili odmor, posebno ovi koji su bolesni igrali, te koji su imali gripu. Nimalo umanjujući važnost utakmice da kažem da svi igrači koji su trenutno ovdje imaju kvalitet. Mislim da, kakav god sastav odaberem, imamo šta pokazati. Ja izuzetno poštujem sve ekipe u Premijer ligi BiH, kao i sve trenere koji rade, pa tako i Tuzla City, kazao je Jagodić, pa dodao:
- Tuzla City ima svoje probleme. Ja mislim da njihova ekipa mnogo više vrijedi nego što je pokazivala u ovoj polusezoni i posljednje dvije utakmice su to otprilike i pokazali. Mi dobro znamo kako je igrati protiv Željezničara i Širokog Brijega, a oni su dobili te obje utakmice i pretpostavljam da je njima imperativ da dođu do pobjede. Ja sam već rekao da mi idemo bez bilo kakvog imperativa i idemo da igramo fudbal. Nadam se da ćemo na Tušnju imati sve uslove da možemo odigrati dobru utakmicu.
Nakon obraćanja Jagodića, riječ je dobio Milanović.
- Evo nas na samom kraju prvog dijela prvenstva. Spremamo se za naše gostovanje u Tuzli. Spremali smo se na ove sedmice dobro i svi momci su na raspolaganju, te će svi oni dati sve od sebe. Imamo dosta vremena da se pripremimo za drugi dio, kazao je Milanović, pa dodao:
- Izuzetno sam ponosan na igrače, što se tiče posljednje utakmice protiv Posušja. Od prve do posljednje minute su pokazali karakter. To je za nas bila izuzetno važna pobjeda i ove godine smo pokazali da smo na domaćem terenu igrali dobro. Nadam se da ćemo tako nastaviti, uz neku pobjedu na strani. Atmosfera u ekipi je izuzetno dobra, trenira se dobro, igrači su svi maksimalno skocentrisani na rad, napredak i ja se nadam što boljem rezultatu u Tuzli.
PREMIJER LIGA BIH15/12/2023 u 12:40 h
Sloga sutra gostuje Tuzla Cityju u susretu 18. kola Premijer lige BiH, a susret između ove dvije ekipe se igra na Tušnju
Povodom sutrašnje utakmice 18. kola Premijer lige BiH između Tuzla Cityja i Sloge, iz gostujućeg tabora su se novinarima na konferenciji za medije obratili trener Vlado Jagodić i fudbaler ekipe, Milan Milanović.
Jagodić je poručio kako je nekoliko puta ponovo svojim igračima da trebaju biti ponosni na ovo šta je urađeno u ovoj polusezoni Premijer lige BiH.
- Nekoliko puta sam ponovio igračima da trebaju biti ponosni na ovo što smo uradili u ovoj polusezoni. Naravno, još 90 minuta moramo da odigramo na visokom nivou, ali sada smo trenutno u lijepoj poziciji i situaciji, gdje ne igramo susret pod opterećenjem i, 27 bodova je, kolo do kraja jesenjeg dijela, bodovni saldo koji je izuzetno, prema mom mišljenju, uspješan i dobar. Ova utakmica koja nama dolazi u subotu je jedna od utakmica u kojoj možemo konstatovati da smo potpuno rasterečeni i bez ikakvog imperativa, čak sam razmišljanja da sutra oslobodim neke igrače, jer su zaslužili odmor, posebno ovi koji su bolesni igrali, te koji su imali gripu. Nimalo umanjujući važnost utakmice da kažem da svi igrači koji su trenutno ovdje imaju kvalitet. Mislim da, kakav god sastav odaberem, imamo šta pokazati. Ja izuzetno poštujem sve ekipe u Premijer ligi BiH, kao i sve trenere koji rade, pa tako i Tuzla City, kazao je Jagodić, pa dodao:
- Tuzla City ima svoje probleme. Ja mislim da njihova ekipa mnogo više vrijedi nego što je pokazivala u ovoj polusezoni i posljednje dvije utakmice su to otprilike i pokazali. Mi dobro znamo kako je igrati protiv Željezničara i Širokog Brijega, a oni su dobili te obje utakmice i pretpostavljam da je njima imperativ da dođu do pobjede. Ja sam već rekao da mi idemo bez bilo kakvog imperativa i idemo da igramo fudbal. Nadam se da ćemo na Tušnju imati sve uslove da možemo odigrati dobru utakmicu.
Nakon obraćanja Jagodića, riječ je dobio Milanović.
- Evo nas na samom kraju prvog dijela prvenstva. Spremamo se za naše gostovanje u Tuzli. Spremali smo se na ove sedmice dobro i svi momci su na raspolaganju, te će svi oni dati sve od sebe. Imamo dosta vremena da se pripremimo za drugi dio, kazao je Milanović, pa dodao:
- Izuzetno sam ponosan na igrače, što se tiče posljednje utakmice protiv Posušja. Od prve do posljednje minute su pokazali karakter. To je za nas bila izuzetno važna pobjeda i ove godine smo pokazali da smo na domaćem terenu igrali dobro. Nadam se da ćemo tako nastaviti, uz neku pobjedu na strani. Atmosfera u ekipi je izuzetno dobra, trenira se dobro, igrači su svi maksimalno skocentrisani na rad, napredak i ja se nadam što boljem rezultatu u Tuzli.
HŠK Posušje - FK Borac 0-2
FK Tuzla C.- FK Sloga D.2-0
FK Velež - FK Igman
FK Zvijezda - 09-NK Široki B.
NK GOŠK - FK Željezničar
7.HŠK Posušje..18.. 5.. 5.. 8..20 : 20..20
8.FK Tuzla City..18..5.. 4.. 9.. 27 : 32.. 19
9.FK Željezničar..17..6..1..10.. 16 : 25 ..19 (19)
10.FK Igman...17.. 6.. 0.. 11.. 21 : 36.. 18(19)
11.NK GOŠK ......17 ..4.. 5.. 8.. 20 : 34.. 17(20)
12.FK Zvijezda - 09..17.. 2.. 2.. 13.. 16 : 37.. 8 (11)
FK Tuzla C.- FK Sloga D.2-0
FK Velež - FK Igman
NK GOŠK - FK Željezničar
8.FK Tuzla City..18..5.. 4.. 9.. 27 : 32.. 19
9.FK Željezničar..17..6..1..10.. 16 : 25 ..19 (19)
10.FK Igman...17.. 6.. 0.. 11.. 21 : 36.. 18(19)
11.NK GOŠK ......17 ..4.. 5.. 8.. 20 : 34.. 17(20)
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 16 dec 2023, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Bas tako - rezultati. A rezultati ovog lika su bili da umalo ispustimo Evropu. Da je ostao još kolo dva nikad ne bi imali priliku za pobjedu u Evropi biti igrati protiv AZ Alkmaara.
Srećom to se prepoznalo na vrijeme pa ga smijeniše.
Sezonu prije toga MUSEMIĆ nas je ostavio u ligi.Sjeti se došao je u zmu.Nakon što je uspješno startao u sljedećoj sezoni počeli su mu praviti razne smicalice.Direktno krozrezultate.Pogano ,nema šta.Oostalom sjeti se da nam Jović nije zamalo umro.Sjeti se i drugih trenera.Nije Musemić sam.Mi smo na kraju ostali sami i spali na Osmabhodžića.Ali mi ne pamtimo dobro nego tražimo način kako da ga dezavuišemo.Seljački sindrom ****.Šta nam je skrivio Zlatni ljiljan ,Amir Smajlovi?.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:17Bas tako - rezultati. A rezultati ovog lika su bili da umalo ispustimo Evropu. Da je ostao još kolo dva nikad ne bi imali priliku za pobjedu u Evropi biti igrati protiv AZ Alkmaara.
Srećom to se prepoznalo na vrijeme pa ga smijeniše.
TUZLA CITY: .....................................Lolić
....Ćorić,............ Bihorac,.............. Karjašević,....... Nikić
................ Ordagić,...........................Delimeđac
........... Nukić.............., Mehanović,....................... Kobiljar.
................................... Pantelić,
Rezerve: Abdulahović, Šukilović, Jašaragić, Garčević, Redžić, Osmić, Mešinović, Ristić, Mihajlović, Sušić, Čolić.
....Ćorić,............ Bihorac,.............. Karjašević,....... Nikić
................ Ordagić,...........................Delimeđac
........... Nukić.............., Mehanović,....................... Kobiljar.
................................... Pantelić,
Rezerve: Abdulahović, Šukilović, Jašaragić, Garčević, Redžić, Osmić, Mešinović, Ristić, Mihajlović, Sušić, Čolić.
Sretno momci i uz Božiju pomoć.
Sveti Đorđe.1-0
Sveti Đorđe.2-0
Sveti Đorđe.3-0
FK Tuzla C.- FK Sloga D.3-0
NK GOŠK - FK Željezničar 1-0
FK Velež - FK Igman
10.NK GOŠK ......18 ..5.. 5.. 8.. 21 : 34.. 20
9.FK Tuzla City..18..5.. 4.. 9.. 29 : 32.. 19
8.FK Željezničar..18..6..1..11.. 16 : 26 ..19
11.FK Igman...17.. 6.. 0.. 11.. 21 : 36.. 18(19)
Sveti Đorđe.2-0
Sveti Đorđe.3-0
FK Tuzla C.- FK Sloga D.3-0
NK GOŠK - FK Željezničar 1-0
FK Velež - FK Igman
10.NK GOŠK ......18 ..5.. 5.. 8.. 21 : 34.. 20
9.FK Tuzla City..18..5.. 4.. 9.. 29 : 32.. 19
8.FK Željezničar..18..6..1..11.. 16 : 26 ..19
11.FK Igman...17.. 6.. 0.. 11.. 21 : 36.. 18(19)
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 16 dec 2023, 17:52, ukupno mijenjano 6 puta.
Daklem gospodo ,da se citiram.
Postao/la tuzlac » 15 sep 2023, 20:00
Na žalost još jedna utakmica tri za tri.Možda je to i mudro i racionalno ali da ubija fudbal ,ubija.Vidlo se po svemu da ne prepisujem već napisano protiv Širokog.Tužna utakmica danas u Doboju.Tužna će biti i kada Sloga bude gostovala u Tuzli..
Drago mi je da sam svjedočio utakmici na licu mjesta tako da sam se lično uvjerio.Mislim da je samo Nukić fasovo 3. žuti.Očito nas čeka još jedna mučna sezona.
Na žalost još jedna utakmica tri za tri.Možda je to i mudro i racionalno ali da ubija fudbal ,ubija.Vidlo se po svemu da ne prepisujem već napisano protiv Širokog.Tužna utakmica danas u Doboju.Tužna će biti i kada Sloga bude gostovala u Tuzli..
Drago mi je da sam svjedočio utakmici na licu mjesta tako da sam se lično uvjerio.Mislim da je samo Nukić fasovo 3. žuti.Očito nas čeka još jedna mučna sezona.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Pretjerujes stvarno.tuzlac je napisao/la: ↑16 dec 2023, 14:51Daklem gospodo ,da se citiram.
Elvir Baljic
TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑16 dec 2023, 15:05Pretjerujes stvarno.tuzlac je napisao/la: ↑16 dec 2023, 14:51Daklem gospodo ,da se citiram.
Mi na 3 utakmice osvojismo 9 bodova.Na preostalih 15 utakmica 10 bodova.??? ČUDO NEVIĐENO.
Griješiš da si bio na utakmici vidio bi koliko je Vlado zapinjanja. Nemoj podcjenjivati današnju igru. Sloga je igrala svom silom vjeruj mi. Ali Buco je malo složio ovo defanzivni a u napadu puno niskih ali brzih i dobrih igrača.tuzlac je napisao/la: ↑16 dec 2023, 14:51Daklem gospodo ,da se citiram.
Zadnja izmjena: husrefbeg, dana/u 16 dec 2023, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja od 1975g.slušam kako vojska mašta o skraćenju vojnog roka, dame lakog morala smoriše pričom o poštenju dok naš kolega ubi sa teorijom namještanja rezultata. Predlažem kolegi da se sa sporta prebaci u politiku.... tamo muljaža koliko hoćeš a još isplativo.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑16 dec 2023, 15:05Pretjerujes stvarno.tuzlac je napisao/la: ↑16 dec 2023, 14:51Daklem gospodo ,da se citiram.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Postujem tvoje godine, ali ne znam sta je cudno izgubiti od Sarajeva ili Borca a dobiti Slogu i Zelju koji su najlosiji gosti..Ne smeta meni sto pises, ali ovi momci ipak zasluzuju koliko toliko postovanja za proliven znoj. Samo da znas deset klubova bi nas sad nabilo nogom da ispadnemo iz lige, toliko nas vole.tuzlac je napisao/la: ↑16 dec 2023, 15:14TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑16 dec 2023, 15:05Pretjerujes stvarno.tuzlac je napisao/la: ↑16 dec 2023, 14:51Daklem gospodo ,da se citiram.
Mi na 3 utakmice osvojismo 9 bodova.Na preostalih 15 utakmica 10 bodova.??? ČUDO NEVIĐENO.
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.