HŠK Zrinjski
- TheNoblesMo
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Idemo uživati , odigrati muški ,kad se sve sabere ovih 5 utakmica u grupi do sada je odigrano jako dobro.Nismo se osramotili ,kako su neki priželjkivali i predviđali,pa se nadam da nećemo ni večeras iako smo dosta oslabljeni i desetkovani povredama i umorom.Po meni trebali smo osigurati 5-6 bodova ,naročito protiv Legije smo ih zaslužili ali nismo imali sreće.Vila je došla kompletna ,treba im bod da osiguraju prvo mjesto u grupi ,izmiksat će sastav ali ovi koji budu igrali grist će da dokažu .Grist će i Zrinja ,ne sumnjam u to nimalo
.
Ljudi , večeras igraju u Mostaru Zrinjski -Aston Vila, pa je li moguće ?
Ljudi , večeras igraju u Mostaru Zrinjski -Aston Vila, pa je li moguće ?
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
Sutra je 3/3, 3 prve smjene na koje dolazimo pijani, hvala Zrinjski, jetra ti ne zamjera
Kako mi je tek sad zao ona dva poništena gola protiv Legije
Ta će Aston Vila.
Ta će Aston Vila.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ne znam sto napisat majke mi moje.
Osjecaj ponosa,prkosa i lokal patriotizma me puca,predivna noc gdje cijeli dan se druzimo sa gostujucim navijacima gdje nije bilo niti jednog incidenta bas onako kulturno kako i treba za jednu ovakvu momcad i ovakvo natjecanje.
Hvala svima od uprave ,igraca ,navijaca ,svako ono gostovanje ce ostati urezano do smrti a preokret protiv Alkmara i vecerasnji rezultat nam nitko nikada ne moze uzeti.
Samo jednu molbu imam a ta je da uprava ovakvo nastavi jer definitivno grad Mostar zasluzuje da bude dio Europe a nas Zrinjski da bude jos bolji,organiziraniji i kvalitetniji jer sad imamo priliku u ovom zimskom roku nadograditi momcad sa provjerenim igracima i napokon radovima na infrastrukturi posto nam je ovo zadnja utakmica u europi pod ovakvim uvijetima.
Zima ce biti burna i zanimljiva sto se tice svih sfera naseg kluba .
Zajedno do novih pobjeda i titula !!!
HVALA SVIMA NA OVOJ PREDIVNOJ GODINI!!!
Osjecaj ponosa,prkosa i lokal patriotizma me puca,predivna noc gdje cijeli dan se druzimo sa gostujucim navijacima gdje nije bilo niti jednog incidenta bas onako kulturno kako i treba za jednu ovakvu momcad i ovakvo natjecanje.
Hvala svima od uprave ,igraca ,navijaca ,svako ono gostovanje ce ostati urezano do smrti a preokret protiv Alkmara i vecerasnji rezultat nam nitko nikada ne moze uzeti.
Samo jednu molbu imam a ta je da uprava ovakvo nastavi jer definitivno grad Mostar zasluzuje da bude dio Europe a nas Zrinjski da bude jos bolji,organiziraniji i kvalitetniji jer sad imamo priliku u ovom zimskom roku nadograditi momcad sa provjerenim igracima i napokon radovima na infrastrukturi posto nam je ovo zadnja utakmica u europi pod ovakvim uvijetima.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Svaka ti je za LektireAntipolitika3 je napisao/la: ↑14 dec 2023, 22:30Ne znam sto napisat majke mi moje.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
Hoćemo li moći ovoga Malenkinušića utopit ikome 

- Antipolitika3
- Kontakt:
Necemo,ali Aston Villa za Marica se raspituje

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
A jeste ga bili osporavali u startu. Samo mu je falilo utakmica
It's better when it's live
- Antipolitika3
- Kontakt:
Osporavala ga tri hajvana na facebooku inace veliki poznavatelji nogometahlive je napisao/la: ↑16 dec 2023, 19:08A jeste ga bili osporavali u startu. Samo mu je falilo utakmica

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Inače kod nas nakon 2-3 utakmice stručnjaci i sveznalice znaju ko je igračina a koje levat.Nista novo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:36Osporavala ga tri hajvana na facebooku inace veliki poznavatelji nogometa![]()
Nego idemo i mi “starci” u ponedjeljak ko nekad na stajanje.Moramo se pozdraviti iako bih ja volio da smo se davno pozdravili sa onakvom “tribinom” ali jedva cekam novo zdanje ,valjda neće samo nešto sfuserit na brzinu ko travnjak .
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nemojte zajebavat, nemoj da idemo kopat postove..Nema tko nije komentirao: ne mozemo u europu s ovakvim golmanom
Sve drugo cemo nekako, al golman nam kvalitetniji treba..
Nisam se ni o kog ogrjesio ko za njega..i presretan sam sto je prvom meni usta zacepio pa onda i ostalima..a onda isto sam odusevljen zbog matije kako se izborio sam za sebe nakon sto je bilo drvlje i kamenje na njega
Ponosan na citavu polusezonu
Ultrasi i svi ostali simpatizeri uzivajte u ponedjeljak i da krenemo jos bolje i jace od nove godine

Sve drugo cemo nekako, al golman nam kvalitetniji treba..

Nisam se ni o kog ogrjesio ko za njega..i presretan sam sto je prvom meni usta zacepio pa onda i ostalima..a onda isto sam odusevljen zbog matije kako se izborio sam za sebe nakon sto je bilo drvlje i kamenje na njega
Ponosan na citavu polusezonu

Ultrasi i svi ostali simpatizeri uzivajte u ponedjeljak i da krenemo jos bolje i jace od nove godine

-
- Kontakt:
Cisto sportski ulet na temu, Zeljko Petrovic je u Mostaru, ili je dosao na pregovore ili cekate da samo zvanicno bude
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bio je i na utakmici protiv Ville..nadam se da je na godisnjem samo i da ide sto dalje od nasDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 21:07Cisto sportski ulet na temu, Zeljko Petrovic je u Mostaru, ili je dosao na pregovore ili cekate da samo zvanicno bude
-
- Kontakt:
Ostao sam bez riječi. Inter vjerojatno više nikad na klupi neće imati takvog stručnjaka. Petrović je prije svega sjajna osoba, a o trenerskim kvalitetama ne treba trošiti riječi, radi se o vrhunskom, iskusnom stručnjaku - priča Postonjski pa dodaje:tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 dec 2023, 21:26Bio je i na utakmici protiv Ville..nadam se da je na godisnjem samo i da ide sto dalje od nasDirektorcic je napisao/la: ↑17 dec 2023, 21:07Cisto sportski ulet na temu, Zeljko Petrovic je u Mostaru, ili je dosao na pregovore ili cekate da samo zvanicno bude
- U momčadi je vladala sjajna atmosfera, treninzi su bili izvrsni... OK, nesretno smo izgubili od Varaždina, ali bili smo na dobrom putu. Da su ovi novi igrači, koji su došli u zimskom prijelaznom roku, bili nešto spremniji, uzeli bi mi i više bodova.
Riječi Postonjskog u periodu iz Inter Zaprešića..Pročitao sam da je Petrović u klub koji je tada bio u slobodnom padu došao zbog usluge svojim nekim poznanicima.
Klubu nije bilo spasa,poslije su sve zavrzlame isplivale, ali evo Postonjski govori o njemu biranim riječima.Ništa više zanimljivo o njemu nisam uspio iskopati.Ako ništa možemo se svi skupa tješit

-
Stuttgart prati situaciju oko Malenkinušića ....
Marić na meti HSV-a
Marić na meti HSV-a