Truba1905burazeru je napisao/la: ↑15 dec 2023, 11:16
opalaopala je napisao/la: ↑15 dec 2023, 11:05
Truba1905burazeru je napisao/la: ↑15 dec 2023, 10:47
Polazi se na utakmicu u Vrapčiće , može se ići samo s autobusom. Busevi se redaju u Vojnom prije mosta , budući da je veliki broj navijača autobusi voze jednu grupu i vraćaju se po ostale , dok se čeka raja stoji vani zajebancija ... ( a promet se odvija normalno ) , kad u jednom trenutku pojavi se automobil ( koliko se sjećam KADET ''suza'' ) , stoji i ceka da prođe , zastavica Veleža na retrovizoru , vozač ( vjerovatno otac ) u dresu veleža , i 3 dječaka , momčića 12-13 godina u dresovima , a na zadnjoj šajbi šal Veleža , vozač u šoku gleda i ne vjeruje gdje je zapeo . Slijedeće što se dešava kad se skontalo tko je u autu i koja su obilježija , pravi se ''špalir'' i aplauzom se propušta automobil ... Moje iskustvo sa sličnom situacijom od sinoć !
Joj brate kako piše sastave, ima mi mali pismenu iz bosanskog pa da sastaviš ovako lažu jednu.
Iz rubrike nije se desilo
Nemoj da se lažemo, pogtovo mi medjusbono.
Napadate momka sa curom koji nije nikako navijač, pa napadate momka koji prodaje kraj ceste, pa napadate strance u dresu BiH, napadate omladinca Veleza bez ikakvih obilježja koji je došao sa curom i sestrom u gladne oci da jede.
Ove price možeš prosipat ovim levatima koji se još loze na bratstvo i jedinstvo nama koji smo sa vama teško.
Ti smrdiš i dalje …
P.s. Napisao sam situaciju u kojoj sam se ja zadesio i ja bio svijedok … nisam nigdje niti branio UM ( naravno koji nisu cvijeće , svugdje ima hajvana ) niti lajao na nekoga , ali definitivno ne dno dna napadati nekog momka / dječaka nebitno uz prisustvo majke . Definitivno osuda za bilo kakvo nasilje sličnog tipa ! Navijačke bitke zaboli me K…. nek se svi međusobno poubijaju al ovo je dno dna .
Sigurno si takvu situaciju zabilježio kamerom, ne moguće da ni jedan nije snimio takav događaj.
Jel dno dna napast momka koji prodaje kraj ceste?
Jel dno dna napadat strance u BiH dresu?
Jel dno dna napadat juniora Veleza koji je sa sestrom i curom došao u gladne oci?
Jel dno dna napast momka sa curom koji nema nikakve veze sa navijanjem?
Nemoj da kenjas kao da živiš u Londonu, doduše ako si arbajter pa ti je oprošteno. U Mostaru gdje na dnevnoj bazi imaš x slučajeva navijačkog/nacionalnog napadanja. I momak dodje u dux.u grupe i očekuje da mu se kebab plati?
Zamisli da je neko u dux.u RA bio na aveniji ili na starom Velezovom? Vjerovatno bi bio na cum.u idućih pola godine.
Momku skinut dux nastavio jest i bježi kući, neće vise ovako valjda mu je jasno.