KUP BiH 2010/2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: KUP BiH 2010/2011
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ovo su bili čisti prekršaji, sudija je trebao u par navrata pokazati na bijelu tačku.Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
AulleTa je napisao/la:Ovo su bili čisti prekršaji, sudija je trebao u par navrata pokazati na bijelu tačku.Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovo sa zebom nidje veze... pada ko epilepsicar, volio bih da nam nikad ovakav ne sviraju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la: Ovo su bili čisti prekršaji, sudija je trebao u par navrata pokazati na bijelu tačku.
ovo sa zebom nidje veze... pada ko epilepsicar, volio bih da nam nikad ovakav ne sviraju[/quote]
Šta god ti volio, oba puta je dobio po nozi. Prvi put je čak i odvaljen momački. EpilepTičar.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Šta god ti volio, oba puta je dobio po nozi. Prvi put je čak i odvaljen momački. EpilepTičar.[/quote]Željovac je napisao/la:nick je napisao/la: Ovo su bili čisti prekršaji, sudija je trebao u par navrata pokazati na bijelu tačku.
ovo sa zebom nidje veze... pada ko epilepsicar, volio bih da nam nikad ovakav ne sviraju
oke nek si me ispravio bravo ti... moje misljenje je da je nidje veze ali eto ti znas bolje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovo se pitarcici javljaju

-
- Kontakt:
Ne znam da li mislis 5x manje golova ove godine u ligi,da li mislis 5x manje golova protiv sirokog ili 5x manje golova ukupno poslje rata ? ? ? Ako mislis na ovo zadnje moram te razocarat jer je Sarajevo postiglo 857 a zeljo 843 od 1994-2010. (izvor tabele sport sporta). Mislim da je isti slucaj i u Yugi bio,jbg kad smo bili prvoligasi vise sezona nego vinick je napisao/la:mah cisto informativno...UPS je napisao/la:nick je napisao/la: i kaze mi navijac tima koji je dao 5x manje golova od zelje. hocemo dalje? petarde, ma dajjj vi imate obraza o tome pricat, pa nismo se rodili ove godine pa se prosle ne sjecamo... razmisli sta pises... to sto beslija ganja sudiju tu mu ne mogu pomoc vazda je takav bio... ali ko sto rekoh koliko ste vi puta dobili siroki u zadnjih 15 godina? da imas obraza sutio bi... jednostavno losa utakmica siroki bolje odigro i to je to boze moj. jos jednom da ponovimo koliko ste vi puta pobjedili siroki?
To koliko smo mi puta pobjedili listucu je tvoj najmanji problem veceras. Ili ipak nije?

mislio sam ove sezone i vise figurativno bubno sam 5x, nista vrijedno razglabanja 

- nostradamus
Jarane moj kakav odnos rezultata imate s njima ne cini li ti se da ne bi trebao malim slovima pisati listica nego SIROKI BRIJEG velikim.Stvarno ne razumijem na osnovu cega baziras tu prepotenciju a onda se izblamiras stavljajuci rezultate koji jasno pokazuju ko je bolji .Ja sam neutralan ali ovo ti je stvarno bilo bez veze....padobranac1978 je napisao/la:nick je napisao/la:i kaze mi navijac tima koji je dao 5x manje golova od zelje. hocemo dalje? petarde, ma dajjj vi imate obraza o tome pricat, pa nismo se rodili ove godine pa se prosle ne sjecamo... razmisli sta pises... to sto beslija ganja sudiju tu mu ne mogu pomoc vazda je takav bio... ali ko sto rekoh koliko ste vi puta dobili siroki u zadnjih 15 godina? da imas obraza sutio bi... jednostavno losa utakmica siroki bolje odigro i to je to boze moj. jos jednom da ponovimo koliko ste vi puta pobjedili siroki?padobranac1978 je napisao/la:@ nick............ti i takvi kao ti mogu tako pricati,jer svi koji sno gledali tekmu vidjeli smo da ste najveci cigani u ovoj ligi,ono ganjanje sudije,bacanje petardi na svako ispucavanje golmana i sl. si jad i cemer vaseg kluba...volio bi da ste pobijedili iz samo jednog razloga i svi znamo kojeg,ali u jednu ruku neka niste jer niste zasluzili isti i pokazali ste sav jed i bijedu vaseg kluba kroz cijelu utakmicu....
jeli ti ovo glavna teza,jer nemas nista drugo pametno reci poslije blamaze koju ste veceras prikazali![]()
ako te interesuje evo ti rezultati prvenstvenih utakmica,pa sam utvrdi...
1997/1998 Sarajevo-listica 1:1
2000/2001 listica-Sarajevo 2:1
Sarajevo-listica 3:0
2001/2002 listica-Sarajevo 0:0
Sarajevo-listica 2:1
2002/2003 Sarajevo-listica 4:4
listica-Sarajevo 3:0
2003/2004 Sarajevo-listica 4:1
listica-Sarajevo 1:0
2004/2005 listica-Sarajevo 2:0
Sarajevo-listica 3:2
2005/2006 listica-Sarajevo 2:1
Sarajevo-listica 3:0
2006/2007 listica-Sarajevo 1:0
Sarajevo-listica 2:0
2007/2008 Sarajevo-listica 2:2
listica-Sarajevo 1:0
2008/2009 Sarajevo-listica 1:2
listica-Sarajevo 1:1
2009/2010 listica-Sarajevo 2:0
Sarajevo-listica 1:1
2010/2011 listica-Sarajevo 2:1
Sarajevo-listica - : -
P.S.Ovo su prvenstven utakmice,a kup cu ti poslije izbaciti...odoh gledati LP
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
mislim da je siroki u finalu,zeljo ma razocaro slabo,a onaj u napadu ko da su mu obe lijeve lose,siroki prolazi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Ništa još nije gotovo što se finala tiče, mislim da su šanse "fifty/fifity" i dalje.Malo ružno je danas bilo ponašanje pojedinih igrača Želje, krkanluk na nivou. 

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
onal beslija stvarno seljak,vazda nesto prigovara svadja se......glumi........jel istina da je napadnut autobus igraca sirokog na stupu????mujoisuljo je napisao/la:Ništa još nije gotovo što se finala tiče, mislim da su šanse "fifty/fifity" i dalje.Malo ružno je danas bilo ponašanje pojedinih igrača Želje, krkanluk na nivou.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Hoces da te jedan od cigana malo kituje,jelLiMvOtElJoZe je napisao/la:Tek sad razumijem stanovnike Sirokog Brijega zasto su pucali na one idiote sa koseva. To su cigani nevidjeni ma koga ste vi izvukli u kupu maloumnici?

- molotovljev
ccccccccccccccccccccccccc...ccccccccccccccc.cccccccccccccccccccccccc..SRAMOTA......NEVJEROVATNO..LiMvOtElJoZe je napisao/la:Tek sad razumijem stanovnike Sirokog Brijega zasto su pucali na one idiote sa koseva. To su cigani nevidjeni ma koga ste vi izvukli u kupu maloumnici?
F.K.SARAJEVO
Jesi bistar, padobranac. Kakva je to ložionička?! Fol kod vas sve do jednog normalni likovi. Hiljade normalnih
Ovog ne vrijedi komentarisati. Dno je kompliment.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Prvo onaj buddy danas na temi Celika sada ovaj na stranu listicara na hajr i dobro dragi Boze sta sve nece pojedinci napisati cuj razumije sto su pucali halloooooo ovo nije ni bolest osvijesti se i procitaj sta si napisaopadobranac1978 je napisao/la:Mosor1 je napisao/la:3. Uvrede na račun Bosne i Hercegovine i njenih simbola, negiranje državnosti BiH, njene cjelovitosti i jednistvenosti ili državnih simbola, preimenovanje dijelova BiH ili gradova u BiH
OVO JE ZABRANJENO NA FORUMU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa bih molio moderatore da sankcioniraju one sto nama daju ime Lištica.Ovdje se misli na grad kao Lištica,a Lištica je rijeka za vas pitarčiće koji nemate ni osnovnu skolu ali i za sve ostale normalne ljude. Oprostite sto se miješam u rad moderatora ali sam ovo morao reci.Pa imamo i mi naziva za gradove po Bosni i Hercegovini,i vjerujte nisu ugodni.Kad mi vas ne provociramo zasto stalno provokacije????
Pa vi ste ga preimenovali u siroki brijeg,ja ga samo zovem onako kako se zvao godinama i taj naziv je upravo Listica
tek sad vidim vase pravo lice,fujjjjjjjjjjj gadovi.LiMvOtElJoZe je napisao/la:Tek sad razumijem stanovnike Sirokog Brijega zasto su pucali na one idiote sa koseva. To su cigani nevidjeni ma koga ste vi izvukli u kupu maloumnici?
Kazni se coskom stola molim te. Kakvi sve likovi imaju pristup internetu, strasno...Bianconeri1988 je napisao/la:Prvo brukaju klub, drugo što brukaju sebe jer ne smiju na šake, treće brukaju grad, a samim tim sve nas što živimo u tom gradu...ako je istina,jeli ti ih žao ne znam zasto ih nisi izveo poslije tekme malo u grad kad ih volis...
Sjetim ti se malo najmilijih, hajde molim te javi se na PM, da se nademo nasamo, ali znaci molim te, samo reci gdje da se nademo, najmilije ti!LiMvOtElJoZe je napisao/la:Sad vi svi kao ljuti, a svrsavate sto je Siroki sa nama igrao 0:0 pu debili jedni i ostajem pri svome stavu.
na sjeveru uvijek spica
-
- Kontakt:
vrijedi cim si se javio...Željovac je napisao/la:Jesi bistar, padobranac. Kakva je to ložionička?! Fol kod vas sve do jednog normalni likovi. Hiljade normalnihOvog ne vrijedi komentarisati. Dno je kompliment.
o cemu ti,bogatiBianconeri1988 je napisao/la:Prvo brukaju klub, drugo što brukaju sebe jer ne smiju na šake, treće brukaju grad, a samim tim sve nas što živimo u tom gradu...ako je istina,jeli ti ih žao ne znam zasto ih nisi izveo poslije tekme malo u grad kad ih volis...

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
masi Zelju na 50 KM,dabogda pocrkali svi..puuuuuuuuuuuu

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.