FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
48%
3. Sredinu tabele
28
16%
4. Borbu za opstanak
22
13%

Ukupno glasova: 172

BarbareZeljin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BarbareZeljin » 15 dec 2023, 14:36

Ne znam Bogami sta su se ljudi ufatili Mese. Nama da u ovakvim ili slicnim okolnostima pokojni Ivica dodje,da radi u uslovima kakvi jesu,za 3 mjeseca bi pricali da je njegova filozofija izlapila da je dinosaurus i da se ufati penzije i da se ne bruka.
Pricali bi da mu je malo para i da je dosao da kao i njegov sin uzme jos ono malo sto je ostalo.
Pomirite se sa cinjenicom da bi sarajevska bagra ovo pricala. Pomirite se sa cinjenicom da zivimo u vremenu idiotski vrijednosti,odsustva postovanja i sveobuhvatne ekspertne pameti. Stariji su glupani a mladji popili svu pamet svijeta.
Nadam se samo da ova nasa ekspertna skupstina nece jesti **** vise i da shvate da nema,da ne postoji ni legenda ni neki super navijac Zelje sa parama koji ce nas izvuci,pogotove ne na bazi na kojoj oni vode svoju filozofiju odnosa prema Zelji.
Od Zeljinih legendi pare ima samo Edin Dzeko,ostali ni blizu ....
Tako da mene uopste ne cudi,sto Mesa u 67 iako obezbjedjen,ni blizu kao Dzeko ali moze da radi iz neke ljubavi,to ne zeli.
Navikao covjek na zivot vani. Zna on dobro kakvi smo mi ljudi.
A ako tome dodamo i malo seljckog mentaliteta od kakvog je i sam satkan,dolazimo do toga da me ne cudi da i u sezdeset nekoj ganja lovu.
Nista mene vise u vezi Zelje ne moze iznenaditi.
Da se ugasimo i da nam dodje Ronaldo,nista mi ne djeluje nemoguce.
Svakako sve gledamo ko telad.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 dec 2023, 14:56

BarbareZeljin je napisao/la:
15 dec 2023, 14:36
Ne znam Bogami sta su se ljudi ufatili Mese. Nama da u ovakvim ili slicnim okolnostima pokojni Ivica dodje,da radi u uslovima kakvi jesu,za 3 mjeseca bi pricali da je njegova filozofija izlapila da je dinosaurus i da se ufati penzije i da se ne bruka.
Pricali bi da mu je malo para i da je dosao da kao i njegov sin uzme jos ono malo sto je ostalo.
Pomirite se sa cinjenicom da bi sarajevska bagra ovo pricala. Pomirite se sa cinjenicom da zivimo u vremenu idiotski vrijednosti,odsustva postovanja i sveobuhvatne ekspertne pameti. Stariji su glupani a mladji popili svu pamet svijeta.
Nadam se samo da ova nasa ekspertna skupstina nece jesti **** vise i da shvate da nema,da ne postoji ni legenda ni neki super navijac Zelje sa parama koji ce nas izvuci,pogotove ne na bazi na kojoj oni vode svoju filozofiju odnosa prema Zelji.
Tako da mene uopste ne cudi,sto Mesa u 67 iako obezbjedjen,ni blizu kao Dzeko ali moze da radi iz neke ljubavi,to ne zeli.
A ako tome dodamo i malo seljckog mentaliteta od kakvog je i sam satkan,dolazimo do toga da me ne cudi da i u sezdeset nekoj ganja lovu.
Nije fazon hoce ili nece, nego se sam javi svako malo nije spreman preuzeti, nikog nije briga da li je spreman ili nije.
Fk Željezničar.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 dec 2023, 15:14

Gdje se javio?
Slika postavljena na onom forumu i on se javio..

Eto zbog para se slikao, isto kao sto je i Stilic isao da gleda Zrinski protiv Legije.
S kim ce se naci Hakim-Jozak ako nece sa Bazdarevicem?

Mozda sa Kosticem ili Petrovicem?
Po tom arsinu i dodje Mario Stanic kao legenda kluba, a Bazdarevic uhljup..

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 dec 2023, 15:17

invincible1921 je napisao/la:
15 dec 2023, 14:07
zeljovolimte je napisao/la:
15 dec 2023, 08:36
MocMahale444 je napisao/la:
14 dec 2023, 18:06

A zasto bi dosao? Nema jos para u Zelji.

Znas kad bude ona stara izreka “gdje ima tu se prosipa” eh tad mozemo ocekivati Mesu i ostale koji zive Zelju.

Nemoj misliti da imam nesto protiv Mese, jok nikako 100%.
Na sve to sto je nas jos je i probao zelenilo :ljepota:
Radi se o postovanju prema najboljem igracu u nasem dresu od 1921. Mozda ste mladji, ali nije zabrsnjeno potraziti na internetu.

A ti koji na taj nacin dozivljavaju ovaj klub su i prozvali Mesu ublehom i interesdzijom..
Samo zato sto nije dopustio da se oni (Miske) igraju football managera preko njegovog imena. Zato imas sad od strane Gibre i ovog kurira sa onog foruma pljuvanje tog covjeka.
Mesa je igracki to sto jeste al je ublehas. I ti mozes bit novlevoac al ublehas...

Uostalom kad neko ko je zelji donio skoro sve u poslijeratnoj historiji moze trpit ovakve uvrede onda moze i mesa realnu kritiku

Nista licno prema mesi, legenda igracka ikona, sve stoji..ali da je ublehas jeste...sto si mogao vidjeti i po rep kako se hinjski nudi svima a niko ga nece. Ja nigdje nisam reko da je interesezija ili da zeli lose..al mani me se patetike bgt

Tako nak je u svemu...kad treba poturit ledja i pokazat muda nema nas nidje, al kad sve se zavrsi i sredi e onda smo tu da pricamo JA BI VAKO NIJE TREBALO TAKO...a kad si imo priliku da uradis TAKO ti nisi htio jer valja pooturit ledja.

Ekpserti u mjesanju katrana tudjim qrcem
Zbog takvog stava ti igraci i prolaze kako prolaze.
Zato i bjezi Zukanovic i ostali od Zelje. Vide kako prolazi Stilic, Cocalic.

Sta im to treba?
Da psuju Ivici pokojnom zenu, jer je rodila covjeka sa najvise trofeja u Zelji..
Da te proglase mahalasem i bojkotasem kao Stilica?
Tog istog Stilica je Ivkovic sutnuo ko cuku kakvog, ni trepnuo nije. Jer sta ce njemu pisljivi Ivkovic, znao je da je najbolji igrac i tad kao sto je i sad.
Da li bi se ti vratio?
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 15 dec 2023, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 dec 2023, 15:18

BarbareZeljin je napisao/la:
15 dec 2023, 14:36
To je to!

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 15 dec 2023, 15:41

Ovi ljudi jos treniraju u Zelji, kakva bruka za FK Zeljeznicar.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 dec 2023, 16:08

15 dec 2023, 15:14
Gdje se javio?

Eto zbog para se slikao, isto kao sto je i Stilic isao da gleda Zrinski protiv Legije.

Ne pricam o slici uopste, vec o javljanju u medijama svako malo.
Fk Željezničar.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 dec 2023, 17:30

Pablo11 je napisao/la:
15 dec 2023, 16:08
Gdje se javio?

Gdje se i kad javio?

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 15 dec 2023, 17:50

A sto nas ti iz opstine toliko pate i zavlace s usranom gradjevinskom dozvolom za Jug? Finansijska konstrukcija je vrlo izvjesna s pomoci FS BiH i onda bi jedino ostao dio da navijaci kupe stolice jer nece biti podtribinskog prostora, sto znaci malkice jeftinije od Istoka.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 15 dec 2023, 17:59

Ma kakav jug, ja u tu pricu ne vjerujem dok se ne iskopa tribina. Jug je puno skuplji od istoka jer moras srusiti tj iskopati postojecu tribinu. Imati adekvatno rjesenje za to kliziste i onda jos napraviti tribinu po nekim standardima koja ce moci izdrzati da 3 ili 4 hiljade ljudi skace na njoj.

Nisam nesto optimistican sto se te gradnje tice.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 dec 2023, 18:06

Meša kao o Vaha zeli da se za ave pita ali da dodje i da pomogne ne.
Dodji, sjedi, pomozi al nemoj patetike da nece u ovakoj sredini a guzice daje da ponovo bude selektor.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 dec 2023, 18:08

15 dec 2023, 17:30
Pablo11 je napisao/la:
Gdje se javio?

Gdje se i kad javio?

slika

slika

slika

slika
:salut:
Fk Željezničar.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 15 dec 2023, 18:54

Pririsak je napisao/la:
15 dec 2023, 17:59
Ma kakav jug, ja u tu pricu ne vjerujem dok se ne iskopa tribina. Jug je puno skuplji od istoka jer moras srusiti tj iskopati postojecu tribinu. Imati adekvatno rjesenje za to kliziste i onda jos napraviti tribinu po nekim standardima koja ce moci izdrzati da 3 ili 4 hiljade ljudi skace na njoj.

Nisam nesto optimistican sto se te gradnje tice.
Jesil siguran da ce se stari Jug potpuno rusiti :problem: Dje je logika da rusis nesto pa da rjesavas kliziste koje bi to rusenje izazvalo :mrgreen: nema logike, zar ne ?

Ako ce novi Jug biti blizu gola, a hoce, tvoja prica nema smisla :mrgreen:

Gradjevinska dje je, tu je, samo je valja platiti, a nije mala cifra :urnebes:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 dec 2023, 19:00

Pablo11 je napisao/la:
15 dec 2023, 18:08
Pablo11 je napisao/la:

Gdje se i kad javio?

slika

slika

slika

slika
Bio u prici sa Diglisicem.
Prije tog ga Miske mislio premuntat i to mu misketovi anallni planinari zamjeraju.

Sad idemo u 2024 skoro dvije godine covjek nigdje A nije rekao. Izuzev ove slike sa trenutnim trenerom..

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 15 dec 2023, 19:05

Pustite vise Mesu, bio je veliki igrac, idol nas mnogih koji smo tada navijali za Zelju, neka tako i ostane. Nemojmo skrnaviti uspomenu na te nezaboravne dane, ta prica je davno zavrsena...

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 15 dec 2023, 19:18

Jel vas strah sto sutra mozemo zavrsit na 10 mjestu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 dec 2023, 20:42

dubioza144 je napisao/la:
15 dec 2023, 19:18
Jel vas strah sto sutra mozemo zavrsit na 10 mjestu
Naravno da ne,sa uzitkom gledat posljednje dane najlosije generacije u historiji.
Fk Željezničar.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 dec 2023, 20:44

15 dec 2023, 19:00
Pablo11 je napisao/la:
15 dec 2023, 18:08

Gdje se i kad javio?

slika

slika

slika

slika
Bio u prici sa Diglisicem.
Prije tog ga Miske mislio premuntat i to mu misketovi anallni planinari zamjeraju.

Sad idemo u 2024 skoro dvije godine covjek nigdje A nije rekao. Izuzev ove slike sa trenutnim trenerom..
Bilo pa proslo,zna 90% raje da se svako malo javlja upravo ko Vaha, a svakako moze biti nesto u klubu,star je za trenerske pozicije.
Fk Željezničar.

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 15 dec 2023, 21:15

Jbo vas Mesa Mahalas...Sta kazete Mahalasi ponovo na kaznu ? Punimo fino tudju kasu,umjesto svoju..Popisaju se na sve..**** vas pirotehnika..Svaki mjesec bacimo 20k maraka na Kazne od Saveza.Tako nam i treba,samo po dzepu..

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 15 dec 2023, 22:12

@admin Jarane ako ste toliko nesposobni da shvatite kako banovati nečiju IP adresu, ako se nick sa iste banuje više puta, slobodno napišite negdje. Evo čak se i dobrovoljno javljam da vas u bilo kojem formatu volonterski bez ikakvog troška podučim tome. Ili vam je draže da isti lik ovdje pravi havariju po temi baš dugo vremena.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Grbavica786, johntravolta123, Lewy21, perodeformero, ristagrad, samoFKS, Sarun, sassari, Vanja8, WeekendOffender i 131 gost.