Ovo bi bila slast za uzivaoce ss foruma za kraj godine. Fajt 2 giganta kod rajfajzena.nofearhz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:27Pa hajde da se nadjemo ako si frajer ajde molim te u pp se javi evo odma slobodan sam sad. Ja cu sam doc nisam pickaNoDi80 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 21:14Bujrum javi se nodiju na facebook ako znas ko sam
Nikad ja nista nisam objavio na facebook oko FK Sarajeva i njihovih navijaca, kao sto nisam nikad oko drugih klubova
A takvi ko ti mogu samo degenek dobiti od nodija
Mangupi kod pitara su nakvi ko dzine
Mirni i kulturni
A takvi ko ti su oni sto se osjecaju sigurno samo u masi
Sami kad hodaju kape nabijaju da ih ljudi me vide i prepoznaju
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Bolji mi izvor informacija od ss.ba.
Oni o rekordima ja o dogovorenim mečevima.
Gdje je onaj mali papak, što navija za borac.
Suvorove javi se, jesi prošetao šeherom, ili ne izlaziš ti iz kuće.... poklopili su još neke mečeve, al ko će to i kome će to i koga to zanima. Dodik je odlučio uzet titulu i to je to....
Oni o rekordima ja o dogovorenim mečevima.
Gdje je onaj mali papak, što navija za borac.
Suvorove javi se, jesi prošetao šeherom, ili ne izlaziš ti iz kuće.... poklopili su još neke mečeve, al ko će to i kome će to i koga to zanima. Dodik je odlučio uzet titulu i to je to....
Baš vam je slab ovaj podmladak, ni sjena one ekipe iz vašeg vremena.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ajdeeeee NoDi mangupe spremni smo cekamo lokacijuuu! Sto ne odgovaras sad kad trebas? Drhte muda?
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- luckystrike
- Kontakt:
Odakle si? Čini mi se da si ljubitelj progona i pokolja, genocida, ratnih zločina i zločina protiv čovječnosti.Suvorov je napisao/la: ↑15 dec 2023, 19:46Sta, Palestina?luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2023, 19:44Ne kontam ako toliko pate što ne idu, nije preko svijeta
-
19vendetta87
- Kontakt:
NoDi je zakleti Manijak u srcu i dusi, to za hz nije istina sigurno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jesam li tebe sta pitao? Nabijem na **** i njega i tebe! Slobodno i ti dodji sad sa njim dogovorite se ja cu vam lokaciju dat19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:58NoDi je zakleti Manijak u srcu i dusi, to za hz nije istina sigurno![]()
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
-
Direktorcic
- Kontakt:
Ali snimaj to allahatnofearhz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:04Jesam li tebe sta pitao? Nabijem na **** i njega i tebe! Slobodno i ti dodji sad sa njim dogovorite se ja cu vam lokaciju dat19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:58NoDi je zakleti Manijak u srcu i dusi, to za hz nije istina sigurno![]()
Ne zarijevaj da te ne bi ko nasukao poslije ko neki nekenofearhz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:04Jesam li tebe sta pitao? Nabijem na **** i njega i tebe! Slobodno i ti dodji sad sa njim dogovorite se ja cu vam lokaciju dat19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:58NoDi je zakleti Manijak u srcu i dusi, to za hz nije istina sigurno![]()
Ja sam gradsko dijete ne moze meni NoDi podjebavat ovdje narod i svasta pricat. Ovakvi ko NoDi su rak rana grupe! Ja barem ne predstavljam ni jednu grupu! Idem sam na svakog ne idem u coporu al hvala bogu ima nas za malo vece eskalacije branit cemo se. Ja nikad nisam dirao nikog ko je ispravan momak cak ni ove cetnike ne diram jer me ne diraju. Ja znam ovaj NoDi sta prica po Sarajevu o meni ja mu rekao iz povjerenja Ime i Prezime on se javlja tamo govori saznao sam ko je nofearhz vamo tamo mene ljudi zovu ti sto im je govorio kazu druka te po cengic vili.Sheyi je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:07Ne zarijevaj da te ne bi ko nasukao poslije ko neki nekenofearhz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:04Jesam li tebe sta pitao? Nabijem na **** i njega i tebe! Slobodno i ti dodji sad sa njim dogovorite se ja cu vam lokaciju dat19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:58
NoDi je zakleti Manijak u srcu i dusi, to za hz nije istina sigurno![]()
![]()
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel ovo nakon Faće i Mirza Hatić poceo pisati po forumu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zaboravio si zlocin protiv mira, poznat i kao agresija.luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:55Odakle si? Čini mi se da si ljubitelj progona i pokolja, genocida, ratnih zločina i zločina protiv čovječnosti.Suvorov je napisao/la: ↑15 dec 2023, 19:46Sta, Palestina?luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2023, 19:44Ne kontam ako toliko pate što ne idu, nije preko svijeta
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kod raifaisena u ponoc tacno?nofearhz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:04Jesam li tebe sta pitao? Nabijem na **** i njega i tebe! Slobodno i ti dodji sad sa njim dogovorite se ja cu vam lokaciju dat19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:58NoDi je zakleti Manijak u srcu i dusi, to za hz nije istina sigurno![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kojeg raifaisena? Nije frka nisam ja Virtual da ne dodjem na sukob!KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:27Kod raifaisena u ponoc tacno?nofearhz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:04Jesam li tebe sta pitao? Nabijem na **** i njega i tebe! Slobodno i ti dodji sad sa njim dogovorite se ja cu vam lokaciju dat19vendetta87 je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:58
NoDi je zakleti Manijak u srcu i dusi, to za hz nije istina sigurno![]()
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prema Valteru, pozuri.nofearhz je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:29Kojeg raifaisena? Nije frka nisam ja Virtual da ne dodjem na sukob!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Cekaj 15min evo trcim svega miKONTRASVIH je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:33Prema Valteru, pozuri.
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
-
Direktorcic
- Kontakt:
Razbudili ste me,cekam izvjestaj
Pratim klix
Pratim klix
Imajul kamere kod Raifesseina da gledamo?