NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2023-24 regular season
Jel realno ispasti ovakav jadnik lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Baš svakakvih događaja u toku noći, NBA SHOW
Will Hardy se uči poslu u Jazzu, pokušava Ainge od njega stvoriti "novog Brad Stevensa", odnosno Spoelstru, ide solidno uz polutankiranje.
GSW startna petorka najgora u ligi, a prije godinu, godinu i kusur uvjerljivo najbolji. HOU i ORL bili dno, sada jako tvrd orah puni talenta. PARITY
Prca Brada i dalje 

Što bi rekao @alem redovna mušterija 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Niko da pomene 6 pobjeda Clippersa zaredom 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sklopile su se kockice,a mogu li ostati zdravi to je najvece pitanje?,bili bi oni i prosle sezone u PO jako opasni da su ostali citavi.Dobra stvar da Harden i Russ ni malo ne divljaju,svjesni su u kojoj su fazi karijere.
- Felixians4
- Kontakt:
a i garland par tjedana odsutan, valjda će makar bickerstaf dati malom porteru da stalno je pola sata unutra, on ekipi stalno nešto donosi, čeprkanje u obrani, napada obruč neustrašivo, zavrijedio je biti u rotaciji i kad su kompletni. C Porter Junior> K Porter Junior. Mentalni sklop!
malčice sam pripit i ne da mi se čitati, no uvijek preporuka zach lowe: https://www.espn.com/nba/insider/story/ ... ron-genius
Mogu li Spursi pobijediti ove krnjave Lakerse?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
A ipak su se Lakersi morali osramotiti na kraju lol.
Meni je fkt nevjerovato da Lakersi od Dwighta nemaju pristojnog back up centra,cim nema Davisa to je autoput do obruca.Jedan McGee koji je bio treci centar (istini za volju AD je tada u RS dosta vise igrao 4) bolji od svih centara koji su kasnije prodefilovali kroz Lakerse.
Meni je fkt nevjerovato da Lakersi od Dwighta nemaju pristojnog back up centra,cim nema Davisa to je autoput do obruca.Jedan McGee koji je bio treci centar (istini za volju AD je tada u RS dosta vise igrao 4) bolji od svih centara koji su kasnije prodefilovali kroz Lakerse.
Brunson je mozda i najpotcjenjeniji igrac u ligi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nek su Spursi dobili. Tacno sam navijao za njih kad su poveli 25 pa se Lakersi vratise na -8. Drug @nez bi tad infrakt dozivio, ali srecom uhavizali su seL-Train je napisao/la: ↑16 dec 2023, 03:46A ipak su se Lakersi morali osramotiti na kraju lol.

Bas ne mozes da prebolis WCSF iz 2017alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 16:27Nek su Spursi dobili. Tacno sam navijao za njih kad su poveli 25 pa se Lakersi vratise na -8. Drug @nez bi tad infrakt dozivio, ali srecom uhavizali su seL-Train je napisao/la: ↑16 dec 2023, 03:46A ipak su se Lakersi morali osramotiti na kraju lol.
Meni je fkt nevjerovato da Lakersi od Dwighta nemaju pristojnog back up centra,cim nema Davisa to je autoput do obruca.Jedan McGee koji je bio treci centar (istini za volju AD je tada u RS dosta vise igrao 4) bolji od svih centara koji su kasnije prodefilovali kroz Lakerse.![]()

Ma najdosadnija ekipa, sve sto su duze van playoffa, bolje za ligu barem dok je Popovic tuStepp je napisao/la: ↑16 dec 2023, 20:16Bas ne mozes da prebolis WCSF iz 2017alemsa je napisao/la: ↑16 dec 2023, 16:27Nek su Spursi dobili. Tacno sam navijao za njih kad su poveli 25 pa se Lakersi vratise na -8. Drug @nez bi tad infrakt dozivio, ali srecom uhavizali su seL-Train je napisao/la: ↑16 dec 2023, 03:46A ipak su se Lakersi morali osramotiti na kraju lol.
Meni je fkt nevjerovato da Lakersi od Dwighta nemaju pristojnog back up centra,cim nema Davisa to je autoput do obruca.Jedan McGee koji je bio treci centar (istini za volju AD je tada u RS dosta vise igrao 4) bolji od svih centara koji su kasnije prodefilovali kroz Lakerse.![]()
![]()
A jebte Philly odra ove 50 razlike
- Felixians4
- Kontakt:
9/22 blowout da JoJo Embiidara ne igra zadnju četvrtinu, podsjeća na dominaciju MIL i Giannisa iz Budenholzerovog perioda. Embiid u totalnom peaku, teško da je itko zamišljao da će moći spojiti ovoliko brutalno kvalitetnih sezona bez problema s ozljedama, sulude scoring brojke, valjda će konačno u playoffs biti podjednako nezaustavljiv i dvosmjerno dominantan. Produljio je Morey do 2028. suradnja s Nurseuom očekivano pun pogodak, ugovor Tobiasa završava, pojačat će se na trade deadline, definitivno BOS i MIL nisu usamljeni kako se činilo, valja je sazrijelo vrijeme za playoff serije MIL-PHI te LAL-LAC, nikako da se potrefi.
U zadnjih nekoliko utakmica cini mi se da bi isao 50+ da nije odmarao zadnje cetvrtine.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Košarkaški CR7, samo što se ovaj naosvajao trofeja, a ovaj nikad ništa neće.
Neku noć (protiv Wash) Maxey otvorio utakmicu sa 4-5 trojki, imao 22 za 7-8 minuta, ne vjerujem da je i lopte dobio za četvrtinu i po ali je zato Embiid uzimao šuteve preko 3 čovjeka čisto da napumpa svoju statistiku. Čak je i tražio u jednom momentu da ostane 3-4 minute još na terenu kada je hc izvadio startere.
Opet će u PO nestati ili će ga zaključati Horford/neka njegova mlađa verzija. Osim ako ne bude i u PO imao 398 bacanja po utakmici.
Neku noć (protiv Wash) Maxey otvorio utakmicu sa 4-5 trojki, imao 22 za 7-8 minuta, ne vjerujem da je i lopte dobio za četvrtinu i po ali je zato Embiid uzimao šuteve preko 3 čovjeka čisto da napumpa svoju statistiku. Čak je i tražio u jednom momentu da ostane 3-4 minute još na terenu kada je hc izvadio startere.
Opet će u PO nestati ili će ga zaključati Horford/neka njegova mlađa verzija. Osim ako ne bude i u PO imao 398 bacanja po utakmici.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
shai mvp, chet dpoy roy, lp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.