Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I mi smo se preporodili otkako su nam 'rvati okosnica ekipe. Kad smo kod toga, Srbi su najveće prevare, kvanitet na ex Yu tržištu, ali tanak kvalitet, gomila mačaka u vreći.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- luckystrike
- Kontakt:
Ne čudi.Suvorov je napisao/la: ↑15 dec 2023, 23:20Zaboravio si zlocin protiv mira, poznat i kao agresija.luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2023, 22:55Odakle si? Čini mi se da si ljubitelj progona i pokolja, genocida, ratnih zločina i zločina protiv čovječnosti.
Svanuo je dan derbija za opstanak !
-
- Kontakt:
Zeljeznicaru ce biti teško
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zasto te na agresivu i bezobrazluk okrece?nofearhz je napisao/la: ↑16 dec 2023, 02:02To ti mozda djevojka govori kad mi pusi pitona. Nisam ja ko onaj malac vas od sinoc da fasujem tek tako. Ja problem nikad ne trazim nit pravim veci problem ali nikad nisam dozvolio da mi neko nasteti! Ja sam veceras pokazao da cu doc uvijek i ispostovat a to sto cu u 99% slucajeva doc a suparnika nece bit je vas problem! Zrinjskom zelim sve najbolje dabogda izgorili svi zajedno sa stadionom onim smrdljivim.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 00:03U ovim trenutcima nofearhz s poda govori, nemoj hadzija necu vise
Muci li te ista u zivotu, pa se tako smiris malo kad se ispuses? Rado cemo pomoc ako mozemo
Inače, sviđa mi se novi pokušaj forumskog obračuna, valjalo bi uvesti to u stalnu praksu. Vikend specijal: forumska tuča.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Granicni prelaz vs zeljkan, sta ocekivati 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
GOŠK dočekuje Željezničar u duelu najgoreg domaćina i najgoreg gosta ove sezone
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako ce bit obracun kad se niko ne pojavi. Cim skontam kako da objavim video ja cu ga podijelit sa vama da vidite da sam ja bio na lokaciji a ovakva djecurlija nek se sramote boli me tuki ja imam obraz i cast.
Nisi svjestan kako bih se ispuhao kad bi vidio zapadni mostar u plamenu uhhh.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 09:28Zasto te na agresivu i bezobrazluk okrece?nofearhz je napisao/la: ↑16 dec 2023, 02:02To ti mozda djevojka govori kad mi pusi pitona. Nisam ja ko onaj malac vas od sinoc da fasujem tek tako. Ja problem nikad ne trazim nit pravim veci problem ali nikad nisam dozvolio da mi neko nasteti! Ja sam veceras pokazao da cu doc uvijek i ispostovat a to sto cu u 99% slucajeva doc a suparnika nece bit je vas problem! Zrinjskom zelim sve najbolje dabogda izgorili svi zajedno sa stadionom onim smrdljivim.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 00:03U ovim trenutcima nofearhz s poda govori, nemoj hadzija necu vise
Muci li te ista u zivotu, pa se tako smiris malo kad se ispuses? Rado cemo pomoc ako mozemo
-
- Kontakt:
Idealna prilika za admina da pocisti redom profile ovog bolesnika, NisamIsmirMirvic, IsmirMirvic i ovaj nofearhz
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
ne zaje8avaj, crnogorci su se dobro pokazali istoSimpatizer je napisao/la: ↑16 dec 2023, 08:41Samo Hrvate dovoditi. Ljudi najbolje pikaju loptu na ovim prostorima, davno sam to pisao.![]()
Otkako nam glavnu rijec vode Blagaic, Celic, Kvrzic i otkako je Jurilj zivnuo bas igramo smisleno. Naravno uz naseg Srdju.
Nadam se da ce Tegi imati ovo u vidu.![]()

Neka se zapjeva danas u Gabeli
kakve ja veze sa njima imam majke ti objasni mi tokillafrommanilla je napisao/la: ↑16 dec 2023, 10:14Idealna prilika za admina da pocisti redom profile ovog bolesnika, NisamIsmirMirvic, IsmirMirvic i ovaj nofearhz
- feniksptica
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Dusmani se nisu probudili odma gosk gosk hahahahaha
Sekane vam ka.rnemo, ostavicemo ih 'nevine' jer u buljahu najvise vole fufe
Sekane vam ka.rnemo, ostavicemo ih 'nevine' jer u buljahu najvise vole fufe
Daj gol Goškaneee, nama više ne trebaaa
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast