Shizofrenija je psihička bolest, složeni poremećaj funkcije mozga koja se sastoji od skupa karakterističnih simptoma. Shizofrenija oboljeloj osobi otežava, iskrivljava ili sasvim onemogućuje razlikovanje stvarnih (realnih) od nestvarnih (nerealnih) doživljaja ili iskustava. Zbog krivog prepoznavanja stvarnosti, logično razmišljanje gubi svoje uobičajene odrednice i kreće se nama nerazumljivim i nelogičnim kolosjecima.Meraak1921 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 11:11Dusmani se nisu probudili odma gosk gosk hahahahaha
Sekane vam ka.rnemo, ostavicemo ih 'nevine' jer u buljahu najvise vole fufe
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Toliko si se pogubio sinoc da si poceo za Velez navijati.nofearhz je napisao/la: ↑16 dec 2023, 10:53kakve ja veze sa njima imam majke ti objasni mi tokillafrommanilla je napisao/la: ↑16 dec 2023, 10:14Idealna prilika za admina da pocisti redom profile ovog bolesnika, NisamIsmirMirvic, IsmirMirvic i ovaj nofearhz
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Hajmo ovo ponoviti

braca nasaKONTRASVIH je napisao/la: ↑16 dec 2023, 11:23Toliko si se pogubio sinoc da si poceo za Velez navijati.nofearhz je napisao/la: ↑16 dec 2023, 10:53kakve ja veze sa njima imam majke ti objasni mi tokillafrommanilla je napisao/la: ↑16 dec 2023, 10:14Idealna prilika za admina da pocisti redom profile ovog bolesnika, NisamIsmirMirvic, IsmirMirvic i ovaj nofearhz
-
- Kontakt:
Kako divni predpraznicni vikend za maozhiste pl,sve utakmice u prenosu.....
PS slazem se da su srbijanski igraci koji dolaze smece i u smislu kvaliteta i ljudskih karakteristika. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni koji su bili pojacanja. O trenerima da ne pricam
PS slazem se da su srbijanski igraci koji dolaze smece i u smislu kvaliteta i ljudskih karakteristika. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni koji su bili pojacanja. O trenerima da ne pricam
-
- Kontakt:
Najaci vicevi ovdje budu kad ove smrde iz BL pricaju o fudbalerima,taktici i kvaliteti svoje ekipa hahahahha oplacem svaki put kad vidim kakvih se ljudi ima.
Sretno GOŠKu večeras protiv Vicine prčije
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako sad pa srbijanski, valjda srpskiworchester je napisao/la: ↑16 dec 2023, 11:41Kako divni predpraznicni vikend za maozhiste pl,sve utakmice u prenosu.....

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Tezak par za prognozirati u borbi za opstanak ova dva hrvatska kluba
Pobjeda čista kao suza, Borac je jednu ruku stavio na titulu, najžalosnije je što će ovakva igra i ovakva ekipa ostati u sjeni ostalih dešavanja.... Uz par pojačanja, realno je očekivati da još jači budemo na proljeće
AJ BORAC, AJ GOŠK

AJ BORAC, AJ GOŠK

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Yebo vas Gošk i Željezničar.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Simpatizer
- Kontakt:
Do mene, gdje cu Mijata zaboraviti...vlakanje je napisao/la: ↑16 dec 2023, 10:23ne zaje8avaj, crnogorci su se dobro pokazali istoSimpatizer je napisao/la: ↑16 dec 2023, 08:41Samo Hrvate dovoditi. Ljudi najbolje pikaju loptu na ovim prostorima, davno sam to pisao.![]()
Otkako nam glavnu rijec vode Blagaic, Celic, Kvrzic i otkako je Jurilj zivnuo bas igramo smisleno. Naravno uz naseg Srdju.
Nadam se da ce Tegi imati ovo u vidu.![]()
Terzic mi je bio korektan a onaj sto stoji na golu, kako se ono zove
![]()
dobar je mali
![]()

A Terzic je i meni bio ok. Po meni bi trebao ulaziti umjesto Blagaica, a ne Vinkovo uvodjenje Vranjesa. Njegovo je proslo, trpao je kad je trebalo i treba mu dati plaketu.

P.S. Mi cemo o taktici i igracima, a ovaj mosaperemguziceusvabiji83 neka nastavi po svom.

Meni jos smjesnije kad likovi uloze 10 mil maraka placaju igrace mjesecno po 30,40 hiljada i pricaju izmedju sebe kako je evropa uspjeh,to mi nekako na nivou retardacije,tacno svaki put oplacem, dobro kazes ima svakakvih ljudi....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 dec 2023, 11:55Najaci vicevi ovdje budu kad ove smrde iz BL pricaju o fudbalerima,taktici i kvaliteti svoje ekipa hahahahha oplacem svaki put kad vidim kakvih se ljudi ima.
- svrakino1921
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tačno se osjeti doza ljubomore u postu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koji? Ma i ne primjecujem. To se desava, ne obracati paznju na svaki smrad sto vjetar nanese... Kako dodje, tako i prodje.Simpatizer je napisao/la: ↑16 dec 2023, 12:47
P.S. Mi cemo o taktici i igracima, a ovaj mosaperemguziceusvabiji83 neka nastavi po svom.![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 9 gostiju.