Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma pustit sutra Igmana i poslati hdzovce iz Kantona Sarajevo u ambis.
19V22
Nisam upratio sta je sa navijacima Sloge, jesu li uopste aktivni?
-
Kenozoik87
- Kontakt:
Otvorilo se treće mjesto za našeg željkana
Pa bili su, i to dosta solidni, prvi dio polusezone. I samo su nestali. Vjerovatno neki bojkot ili nesto.
- FKS -
gškg i hškž, derbi začelja 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kako je lagan ovaj Kobiljar. Na njegovu nesreću a našu sreću, danas imamo priliku gledati najlaganijeg ikad na našim terenima.
Nikad poraz, samo lekcija.
- Kockoglavi
Hajmo jos igman i gosk i meljo predzadnji 

- JohnCleese
- Kontakt:
Na igraceworchester je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:12Ne znam na sta aludiras?JohnCleese je napisao/la: ↑16 dec 2023, 12:18Kako sad pa srbijanski, valjda srpskiworchester je napisao/la: ↑16 dec 2023, 11:41Kako divni predpraznicni vikend za maozhiste pl,sve utakmice u prenosu.....
PS slazem se da su srbijanski igraci koji dolaze smece i u smislu kvaliteta i ljudskih karakteristika. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni koji su bili pojacanja. O trenerima da ne pricam![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma prodati bodovi kao i zadnje 2 pobjede TC
Ma ide guranje ZljCr u Gabeli, nemojte biti naivni.
Suvise su ostali duznici Vici i savezu, po raznim osnovama, da se dozvoli da padnu bas na dno.
Dvica u Gabeli.
Suvise su ostali duznici Vici i savezu, po raznim osnovama, da se dozvoli da padnu bas na dno.
Dvica u Gabeli.
- FKS -
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Sigurno
Podanicki su se ponijeli prema savezu za opstanak u ligi. 2,45 kvota na dvicu kluba koji je u osam kola na strani dao tri gola i osvojio nula bodova
- oldschool72
- Kontakt:
Velež do groba
-
worchester
- Kontakt:
Jbg,ja igrace iz srbije zovem srbijanci,da li je ispravno ne zanima me. I najmanje je bitno kako ih oslovljavas,bitno je sta ti donesu u klub a ti igraci su malo kvaliteta donijeli u borac. Dzigi ninkovic,milan stupar i jos njih par su bili pojacanja,ostali su ojebine. Treneri karasi,kiza milinkovic i brt lalat su sjebali sve sto se mogloJohnCleese je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:26Na igrace
Jest Željezničar u lošoj formi, ali da ih treba gurati protiv yebenog GOŠKA je već preseravanje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ekipa koja nema jednog jedinog boda na gostovanju, naravno da treba poguranac od sudija.
Nikad poraz, samo lekcija.
- egocentrik
- Kontakt:
Ako ti je ninkovic kockar pojacanje ti nemas pojma bomba za svlacionicu da nije politike skupo vas je mogao kostatiworchester je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:45Jbg,ja igrace iz srbije zovem srbijanci,da li je ispravno ne zanima me. I najmanje je bitno kako ih oslovljavas,bitno je sta ti donesu u klub a ti igraci su malo kvaliteta donijeli u borac. Dzigi ninkovic,milan stupar i jos njih par su bili pojacanja,ostali su ojebine. Treneri karasi,kiza milinkovic i brt lalat su sjebali sve sto se moglo
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Tuzla je poslije Sarajeva skroz promjenila nacin igre ,drago mi je da Buco ima šlifa da može promjeniti nešto da uvidi šta valja šta ne,u tom visokom porazu je uvidio da mu nemože ekipa igrati spustenog garda tj doci da se nadigrava i da gleda samo prema naprijed i onda da ostavljaju nazad ogroman prostor.
Uradio je najbolji moguci potez što je odlucio da prebaci Pantelica u spic umjesto sporog Hadzica ,i što sada igra na nacin da su svi iza lopte i da cekaju protivnika a gore imaju baš super brze igrace koji svakog na širinu mogu preci i upravo tako su i dali vecinu tih golova od utakmice sa Zeljom do danas na izgubljenu loptu protivnika i brzu tranziciju.
Generalno tako je i najlakse igrati ovu ligu kada protivniku daš loptu i ekipe u 90% slucejeva neznaju sta ce sa njom i ti cekaš samo grešku na širokom prostoru.
Uradio je najbolji moguci potez što je odlucio da prebaci Pantelica u spic umjesto sporog Hadzica ,i što sada igra na nacin da su svi iza lopte i da cekaju protivnika a gore imaju baš super brze igrace koji svakog na širinu mogu preci i upravo tako su i dali vecinu tih golova od utakmice sa Zeljom do danas na izgubljenu loptu protivnika i brzu tranziciju.
Generalno tako je i najlakse igrati ovu ligu kada protivniku daš loptu i ekipe u 90% slucejeva neznaju sta ce sa njom i ti cekaš samo grešku na širokom prostoru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
worchester
- Kontakt:
Svoj ti pos'o roso.egocentrik je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:53Ako ti je ninkovic kockar pojacanje ti nemas pojma bomba za svlacionicu da nije politike skupo vas je mogao kostatiworchester je napisao/la: ↑16 dec 2023, 13:45Jbg,ja igrace iz srbije zovem srbijanci,da li je ispravno ne zanima me. I najmanje je bitno kako ih oslovljavas,bitno je sta ti donesu u klub a ti igraci su malo kvaliteta donijeli u borac. Dzigi ninkovic,milan stupar i jos njih par su bili pojacanja,ostali su ojebine. Treneri karasi,kiza milinkovic i brt lalat su sjebali sve sto se moglo
Proljetos je bio najbolji igrac borca i jedan od najboljih igraca lige!
Eto nek ti imas pojma a svi drugi neznalice. Bolje reci svojima da ne bacaju 25k mjesecno na preserandu,likovi vas kupaju hladnom vodom.
Mani se mene,ako neces normalnu pricu prodji me se.
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 7 gostiju.